Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 119
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הוא אמר לך שכן ,אבל לא בזמן הבקרוב...
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. משתמש מנוסה
    היי!
    קודם הנה תמונה שהכנתי מהפרק הקודם(לא משהו, לפרק הבא אני אשקיע יותר):

פרק 4-אסור להיתייחס לדיטו!(חלק א')
    השמש זורחת, יום פשוט נפלא. שי קם מהמיטה ואומר:"היום יום שבת! אין בית ספר אז נלך מוקדם לרייבון", שי אט אט קם מהמיטה, מסדר את המיטה והולך לשתוף פנים ולצחצח שיניים. לאחר מכן הוא מתלבש ובלי להודיע מתחבר לרייבון. שוב הוא מתפורר כמו קובייה ומגיע, שי תמיד שמח לראות את כיפת הזכוכית ואת כל מה שהיא מכילה-זה עושה לו הרגשה טובה ולא ברור למה. "נתתי לך לחכות יותר מדי זמן?" נשמע קולו של אורווין, שי מסתכל לאחור ורואה שהוא הגיע."כמה זמן לקח לך לבוא?" אומר שי בחוסר סבלנות "שעה שאני מחכה לך". "איך שעה?" אומר אורווין בפליאה, "אני מאחר רק ב5 דקות".
    "אולי טיפ טיפה הגזמתי" אומר שי וצוחק "טוב, לאן נלך הפעם?", "שוב לאזור היער" עונה אורווין.
    "בסדר" אומר שי. הכל קורה במהירות! שי תופס את ידו של אורווין והוא גורר את אורווין אחר למרכז ההעברה. "מה כל הלחץ?" שואל אורווין, "לא יודע, אני פשוט רוצה להגיע כמה שיותר מהר".
    השניים שוב חוזרים אל היער. שי מתחיל לקפץ ואומר:"כזה מגניב להיות פוקימון", "איך כבר היתרגלת? אני כבר שבוע רשום ועוד לא היתרגלתי למצב הזה" עונה אורווין.
    "מישהו רוצה לעשות?" נשמע קול, "אתה? ואולי אתה?". "מיזה?" שואל את עצמו שי.
    שי הולך להיסתכל עושה את כל הרעש והוא שחקן דיטו שמנסה להיתחבר לאחרים אבל אף אחד לא מתייחס אליו. "למה אף אחד לא מתייחס לדיטו הזה?" שואל שי, "הדיטו הזה פשוט מסוכן מדי" עונה אורווין.
    "למה?", "כי הוא הדיטו הזה הופך להיות ממש מציק אחר כך" עונה אורווין. "אני בטוח שאם יינסו להתאפק איתו טיפה יותר הוא יתנהג כמו כל אחד" עונה שי.
    שי הולך הולך אל שחקן הדיטו, "היי!מה שימך? שמי שי" אומר שי, "שמי רוני" עונה הדיטו.
    "רוצה לשחק?" שואל דיטו, "במה?" שול שי, "תחרות טרטוויג-הטרטוויג שעובר ראשון את העץ ההוא שם" עונה רוני.
    שי בהתחלה לא מבין כיצד הם יעשו תחרות ריצת טרטוויג אם רוני הוא לא שחקן טרטוויג אבל אז נזכר דיטו יכול להישתנות לפוקימון שהוא רואה. דיטו הפך לטרטוויג והם התחילו לעשו תחרות ריצה, וכך כל היום שיחקו.
    ~בערב~
    הגיע הערב והרוב כבר יצאו מרייבון. "להיתראות שי" אמר רוני ויצא, "להיתראות רוני" השיב שי.
    "אז איך היה?" שואל אורווין, "נורא והיום! אחרי שסיימנו את התחרות הוא התחיל לקדוח על ממתקים שהוא אוהב ועל פולטיקה-הוא נורא ואיום" עונה שי, "אמרתי לך".
    "אז מה עושים?" שואל שי בדאגה, "אתה חייב לומר לו שאינך רוצה להיתראות איתו עוד" עונה אורווין,
    "וזהו?" שואל שי בחשש מקווה לטוב, "אם יהיה לך מזל הוא לא ייעשה לך את מה שעשה לאחרים",
    "ומזה?" שואל שי בפחד, "יפוצץ אותך במכות וייגרום לך לרצות לפרוש מרייבון" עונה אורווין.
    השניים יוצאים די מתוסכלים מיער הפוקימונים. "להיתראות" אומר אורווין ויוצא מרייבון, "להיתראות" עונה שי בעצב כאשר הוא חושש לכך שחלומו להיות אלוף רייבון יתפורר
    ההמשך יבוא.
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    פרק יפה, אבל הכל קורה הרבה יותר מדי מהר.
    היית צריך לספר יותר על מה ששי ורוני עשו.
    די נחמד- 9/10

4. משתמש מנוסה
    פרק יפה מאוד
    השתפרת בכתיבה שלך שי
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

5. משתמש מנוסה
    פרק יפה, כמו שנורג אמר זה קורה מהר מדי.
    תמשיך&#33;
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by norg@Jun 22 2009, 04:36 PM
    פרק יפה, אבל הכל קורה הרבה יותר מדי מהר.
    היית צריך לספר יותר על מה ששי ורוני עשו.
    די נחמד- 9/10
    אין טעם לספר מה הם עשו, הם סתם שיחקו ודיברו

קרדיט לניר
    ---------------------

7. פקח לשעבר
    פרק יפה ומוצלח
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

8. משתמש מנוסה
    אני אמנם לא מגיב כדי לפרסם פרק אבל הנה תמונה מהפרק:

קרדיט לניר
    ---------------------

9. the bitch is back
    אחלה פרק ותמונה ^^
    אם אתה רוצה אני גם אשמח להכנס לסיפור ^^
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by omeriko@Jun 22 2009, 08:22 PM
    אחלה פרק ותמונה ^^
    אם אתה רוצה אני גם אשמח להכנס לסיפור ^^
    לא&#33; אחרי מה שאמרתי לי&#33;
    סתם... כנראה אוסיף אותך

קרדיט לניר
    ---------------------

11. the bitch is back
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 22 2009, 07:32 PM
    לא&#33; אחרי מה שאמרתי לי&#33;
    סתם... כנראה אוסיף אותך
    חחח ^^
    באמת רעיון ממש נחמד ובאמת נראה כאילו הקשבת לביקורת וזה ממש טוב D:
    גיל! 3>

12. פקח לשעבר
    אחלה תמונה
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

13. משתמש מנוסה
    פרק 5-אסור להיתייחס לדיטו&#33;(חלק ב&#39;)
    "וייגרום לך לפרוש מרייבון" הידהדו מילותיו של אורווין בראשו של שי מאז שיצא מרייבון. מצלצל פעמון בית הספר-אפשר לחזור הביתה ושם להיכנס לרייבון. שי מתקדם לו בדרך וחושב:"אולי רוני לא כך חזק, כמו שאני הצלחתי להיתמודד מול קובי שהוא מקצוען", ביתו של שי מאוד קרוב לבית הספר ולאחר עשר דקות הוא מגיע לבית. "איך היה היום בבית הספר?" שואל אביו של שי, "בסדר" עונה שי בתמימות והולך לחדרו.
    כרגיל הוא מכניס את הכרטיס למטרפוד ומגיע לרייבון. "כנראה שזו תיהיה הפעם אחרונה שאבקר פה, ואפילו לא יצא לי להילחם במלך של אזור" אומר שי בעצב. "היי שי" נשמע קולו של אורווין, שי מסתכל לאחור בעצב ורואה שאורווין הגיע. "אל תדאג, אולי הוא לא יילחם בך אחרי הכל" אומר אורווין, "כן.. אולי".
    השניים הולכים למעגל ההעברה, נכנסים במטרפוד לאזורים-יער הפוקימונים.
    הם שוב נכנסים ליער כאשר שי טרטוויג ואורווין צ&#39;ימצ&#39;אר. "היי שי?" רוצה לשחק במשהו, השניים מסתכלים לאחור ורואים את רוני. "האמת שלא רוני, יש לי משהו לאמר לך" אומר שי, "מה? למה?" שואל רוני בפליאה, "אתה חבר נחמד והכל רוני, אבל לדעתי עדיף שנפסיק להיות חברים" עונה שי, "אבל למה?",
    "בהתחלה הכל היה כיף, אבל עכשיו אתה ניהיית מציק" שי מסביר את עצמו, "מציק, אה&#33;?" אומר רוני בכעס.
    "אל תיקח את זה אישית" אומר שי, "צודק, בוא נפתור את זה כמו גדולים-בקרב אחר הצהריים" אומר רוני והולך בכעס.
    "אל תדאג, אם הוא יינסה לפגוע בך אני יבוא לעזרתך" אומר אורווין במטרה לעודד, "תודה" אומר שי בתקווה.
    "בוא נחזור לאזור המרכזי, נצפה בכמה קרבות" אומר אורווין.
    השניים יוצאים מיער הפוקימונים ומגיעים שוב לכיפה הגדולה. הפ יושבים ולאחר מכן צופים בכמה קרבות.
    ~בצהריי היום~
    "כבר הגיעו הצהריים" אומר אורווין, "כן" אומר שי באנחה.
    השניים מתקדמים למעגל ההעברה ושוב נכנסים לאזור היער. "ברור לך שאנחנו יכולנו פשוט לא להיכנס?" אומר אורווין, "אם אני אמור להישאר ברייבון אז רוני יפסיד בקרב" אומר שי.
    השניים מתקדמים למקום שבו תוכנן להיות הקרב, שם הם רואים את רוני. "אז הגעת" אומר רוני בכאשר חיוך אפל עולה על פניו, "כן, ואני מוכן לקרב" אומר שי.
    השניים עומדים זה מול זה כאשר כל מיני שחקנים עומדים מסביבם. "אז אני יתחיל" אומר רוני, הוא משנה צורה לספירוו שמסתכל על הקרב. רוני תוקף בכנף ברזל בעוד, הוא נוחת לכיוונו של שי בכנף ברזל ושי מגן בבלימה, שי נפגע. לאחר מכן שי שולח עלי תער אבל אז רוני משנה צורה לליקיטונג ומגן על עצמו מעלי התער בעזרת ליקוק. שי מנסה להישתמש בספיגה אבל אז רוני משנה את צורתו לטנגלה-כך שהספיגה לא ממש פוגעת. לאחר מכן רוני חוזר לצורת ספירוו ואז משתמש באס השמיים-שי נפגע חזק. אחר כך רוני הופך לדבר שהכי פחות היה צפוי-לצ&#39;ימצ&#39;אר&#33; רוני העתיק את אורווין. רוני משתמש בלהביור ופוגע מאוד בשי, לאחר מכן הוא קופץ לאוויר ונוחת על שי בגלגל להבה-שי מחוסל. למרות ששי מפסיד בקרב רוני ממשיך לתקוף. "אדוני הפקח, יש לנו קרב שיצא משליטה" אומר אורווין בפנייה לפקח. הפקחים הם שחקנים חזקים ביותר אשר אינם ברצון להיות אלופי רייבון ומנצלים את יכולתם כדי לשמור על השקט באזורים, המפקח שאליו פנה אורווין היה אורסרינג. "אני מיד בא לעזור" אומר הפקח.
    אורווין והפקח הלכו לעבר הקרב של שי ורוני, "נא להפסיק את הקרב" אמר הפקח ותופס את ידו של רוני, "לא רוצה" אמר רוני.
    רוני היסתובב לכיוונו של הפקח ושינה צורה לאמפולאון, לאחר מכן הוא תוקף באקדח מים ומעיף את הפקח. "איפה רוני ראה אמפולאון?" מופתע אורווין.
    "אני לא מרשה לחיקויים" נשמע קול מוכר-קולו של ג&#39;ון.
    אורווין היסתכל לעבר רוני וראה את ג&#39;ון עומד מול רוני. "אני לא מרשה לחיקויים ואפילו אם הם עלובים כמוך" אומר ג&#39;ון, "מצטער" אומר רוני בפחד.
    "פשוט תמות" אומר ג&#39;ון ומפציץ את רוני ואקדח מים, "רוני יוצא מהמשחק" נשמע שוב הקול הנשי המתכתי, ורוני יצא בדיוק כמו הדרפיאון מהקרב של ג&#39;ון והשחקן דרפיאון. "השחקן הזה אינו ראשי לחזור לרייבון" אומר הפקח.
    השניים די מופתעים ממה שקרה, הם יוצאים מיער הפוקימונים. "וואו" אומר שי "זה היה יום מעייף ביותר", "כן, והגיע הזמן ללכת" עונה אורווין.
    השניים יוצאים מרייבון כאשר ליבם שליו.
    ההמשך יבוא...
    תמונה:

מה דעתכם על הפרק והתמונה?
    וחידה:מישהו יודע מאיזה קטע לקוחה התמונה?

קרדיט לניר
    ---------------------

14. the bitch is back
    ממש אהבתי את הפרק ^_^
    מחכה להמשך&#33;
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by omeriko@Jun 24 2009, 09:41 AM
    ממש אהבתי את הפרק ^_^
    מחכה להמשך&#33;
    יאי, תודה.
    מה דעתך על התמונה? והאם אתה יודע מאיזה קטע היא לקוחה?

קרדיט לניר
    ---------------------

עמוד 5 מתוך 8 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •