פרק יפה.
והתמונה לקוחה מהקטע שאמפוליאון הופיע מאחורי רוני ואמר לא שהוא לא מרשה חיקויים.
נכון, ותודה רבה.Originally posted by norg@Jun 24 2009, 10:29 AM
פרק יפה.
והתמונה לקוחה מהקטע שאמפוליאון הופיע מאחורי רוני ואמר לא שהוא לא מרשה חיקויים.
בקרוב פרק 6.
ולאמפולאון קוראים ג'ון
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אורווין כן מופיע, אם תשים לב אתה תראה כזה גב כתום וזה גב של צ'ימצ'ארOriginally posted by norg@Jun 24 2009, 11:20 AM
אני הייתי משתתף בלי קשר לא?
ולמה אתה לא מגיב במשחק שלך?
ועכשיו שמתי לב לטעות קטנה בתמונה.
אמרת שרוני העיף את השומר, אז איפה ארווין?
ארווין אמור להיות שם ולהופיע בתמונה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
פרק יוצא מן הכלל,
כחובב הסדרה 'כאוטיק' זה קצת מזכיר אותה...
שזה בסדר גמור ביחד עם הכיפה ומעגל ההעברות...
כל אחד לוקח את ההשרעה שלו ממשהו ...
ולפרק עצמו-הפרק היה מאוד מעניין ,אני מצפה שיהיה פרק אחד שבו ארוין ילחם בקובי והפעם ינצח לא כמו פרק 1...
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
הייתה צריך לעשות מתח שנגיד ג'ון בא וכולם מפוחדים או שרוני אמור להשתמש בהתקפה האחרונה ולא יודעים מי ניצח.
בסך הכל יפה!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
פרק 6-מבחן הפקחים(חלק א')
לפני כשבוע שי ואורווין פגשו שחקן פיקאצ'ו בשם בארי. בארי שחקן ברמה גבוהה מאוד-הוא ניצח באתגרי המלך של:עולם המים, מגדל השמיים, מנהרת המכרות, יער הפוקימונים וגם אזורי הקרח! אך בארי בא לרייבון רק כדי להיות פקח, הוא רוצה להיות פקח כדי להשיג אישור להיכנס לחדר הבקרה ועוד כל מיני אפשרויות מיוחדות שאין לאף אחד אחר. והשבוע סוף סוף יש מבחן לפקח נוסף. שי אורווין ובארי הלכו אל במת ההודעות כדי לחכות להרשמה למבחנים שתתחיל בשעה שלוש, והנה מגיעה השעה שלוש. "שלום לכולם" מתחיל לדבר המכריז "הפקח של בית הקברות פרש מתפקידו ולכן אנו צריכים אחד חדש. מכל הרשומים אנחנו נבחר שניים והם ייכנסו למבחנים-המנצח ייקבל את התפקיד".
"אתה מוכן בארי?" שואל שי, "כן, מאז שבאתי פה אני מצפה ליום הזה"עונה בארי.
בארי הולך אל התור להרשמה, לאחר כ5 דקות מגיעה תורו והוא ממלא את הטופס ויוצא מהתור. "אני מקווה שתיבחר" אומר אורווין, "גם אני" ממשיך אותו שי, "תודה לכם, מחר יהיו תוצאות" אומר בארי כאשר חיוך עולה על פניו.
~יום למחרת~
שי נכנס לרייבון, הוא רואה שם את אורווין. "איפה בארי?" שואל, "לא יודע, כנראה כבר הגיע לרייבון" עונה אורווין.
השניים הולכים למרכז העברה ונכנסים ליער הפוקימונים, ביער בנו במה ענקית והניחו המון מושבים. "שי! אורווין! שמרתי לכם מקומות" נשמע קולו של בארי, השניים מסתכלים לכיוון הבמה ורואים בשורה הראשונה את בארי-הם הולכים לשבת לידו. "שלום לכולם!" אומר המכריז כאשר הוא עולה לבמה, "אתמול שלחו לנו 137 טפסי הרשמה לפיקוח-אך רק שניים ייכנסו למבחן. השניים האלו נבחרו על פי הסוג, הכוח ועברם" אומר הכריז, כל הקהל מריע מרוב היתרגשות.
"והשניים שנכנסים למבחנים הם..." מפסיק המכריז לדבר-הקהל כולו במטח, "ניר שחקן האלקטרוד ובארי שחקן הפיקאצ'ו". "ניכנסתי" אומר בארי בהירגשות "אני לא מאמין שנכנסתי למבחנים". "אז אתה היריב שלי, אה?" אומר ניר-האלקטרוד שנבחר "אז אני ינצח על בטוח" הוא מצחקק, "עוד נראה לגבי זה" עונה לו בארי.
"המבחן יהיה מורכב משלוש לקים, הראשון שיינצח בשניים מהם יהיה הפקח החדש של בית הקברות" אומר השופט וכל הקהל מריע, "בחלק הראשון של המבחנים המתמודדים יעשו תחרות ריצה, למתמודד מותר לקחת איתו שני חברים לתחרות ולמתמודדים מותר לתקוף את היריבים" אומר השופט, "מותר לתקוף אה? מצויין" אומר ניר.
"על המתמודדים לבוא לנקודות הזינוק" אומר השופט, "תבואו איתי חברים?" שואל בארי, "כמובן" עונים שי ואורווין בקול אחיד.
בארי הולך עם שי ואורווין לנקודות הזינוק, ניר בא עם שני שחקני וולטרוב. בין המתמודדים עמד שחקן צ'טוט שהוא היה השופט. "מוכנים? היכון, הכן, צא!" קרא השופט.
מכיוון שזאת היתה ירידה אז ניר והעוזרים שלו היו צריכים רק להיתגלגל, בעוד שבארי, שי ואורווין היו צריכים לרוץ ולהיזהר לא להיתהפך בירידה. ניר ועוזריו כבר עקפו את בארי, שי ואורווין בהרבה. ניר מתקדם ומתקדם עד שפתאום באמצע הדרך הגיע לנהר והתחיל לזרום עם המים שהם פונים לכיוון אחר בכלל, "תעזרו לי טיפשים" אמר ניר בזעם לעוזרים. בזמן שניר ועוזריו מתעכבים בארי, שי ואורווין מצליחים לעקוף אותם ולהיתקדם בתחרות. בארי וחבורתו ממשיכים ברדכם, "כנראה עקפנו אותם בהרבה אם אנחנו לא רואים אותם" הוא אומר. "זוזו" נשמע קולו של ניר, בארי, שי ואורווין מסתכל לאוויר ורואי שניר עומד לנחות, הוא נוחת לפניהם ועוקף אותם שוב, שנייה לאחר מכן מגיעים הוולטרובים, פוגעים בבארי, שי ואורווין במכת ברק וממשיכים. "היי שי! שלח עלי תער לכיוון הצוק ההוא" אומר בארי, תוך כדי היתקדמות שי שולח עלי תער לכיוון הצוק, אבנים נופלות מהצוק ונוחתות בדיוק בדרכם של ניר ועוזריו כך שאינו יכול להיתקדם. בזמן שניר ועוזריו נתקעים שם בארי, שי ואורווין עוקפים אותם, "להיתראות לוזרים" קורא בארי וממשיך בדרכו. "זוזו שנייה" אומר ניר לעוזריו, הוא זז קצת אחורה ואז הוא מתגלגל בכוח ופורץ את האבנים-ושוב הם מצליחים להשיג. "מה עכשיו?" שואל אורווין בזמן שהם מתקדמים, "תשתמש בחפירה בתהפוך את האזור שמלפניהם לחול" עונה בארי.
אורווין נכנס לאדמה, הוא משיג את ניר ועזריו ממתחת ואז הופך חלקת אדמה לחול כדי שלא יוכלו להיתגלגל.
"הצלחתי" אומר אורווין, "יפה מאוד" עונה בארי.
ניר מתקדם ורואה את החול שמלפניו, "הפעם לא תעצרו אותי" הוא אומר, הוא ועוזריו לוקחים תנופה ובמהירות עצומה מתגלגלים כך שהחול לא מפריע להם. ניר ועוזריו ממשיכים להיתקדם במהירות עד שמגיעים לקו הסיום. "המנצח בחלק המרוץ הוא ניר, ניצחון נוסף והוא הפקח החדש" אומר השופט. "לא נורא" מנסה שי לעודד, "אתה בטוח תצליח בלק הבא" מנסה גם אורווין לעודד, "אני מקווה" אומר בארי בייאוש.
"והחלק הבא של המבחנים הוא...."
ההמשך יבוא....
תמונה:
מה דעתכם על הפרק ועל התמונה?
וחידה:מישהו יודע מאיזה קטע לקוחה התמונה?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
הפרק ממש יפה ,אהבתי את המירוץ ...
מחכה שתזכיר שוב את קובי ...
התמונה מאוד יפה ... ואני חושב שהקטע הוא הם לקחו תנופה ועברו אותם..
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)