קדימה!!
דוגפאן לשלטון!!!!
כל דוגפאן לנבוח\לילל!!!
וואהב!!וואהב!!!
קדימה!!
דוגפאן לשלטון!!!!
כל דוגפאן לנבוח\לילל!!!
וואהב!!וואהב!!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ממממממממיאו ^_____^
למישהו יש כאן חתול בבית?
שי!
תענה לי...
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
לי יש, חתולהOriginally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 15 2009, 06:16 PM
ממממממממיאו ^_____^
למישהו יש כאן חתול בבית?
לי יש חתולה מדהימהOriginally posted by CaTiShinYSaMa@Jun 15 2009, 06:16 PM
ממממממממיאו ^_____^
למישהו יש כאן חתול בבית?
היא לבנה אפורה כזאת גדולה
עם עינים כחולות בוהקות כאלה
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
עניתי לך כבר מזמן, אתה תראה קישור שרשום בו "דאונלנד אימאיג'" תלחץ עליו וייפתח לך חלון שתוכל להעתיק ממנו את התמונהOriginally posted by Lolick Sama@Jun 15 2009, 07:16 PM
שי!
תענה לי...
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
דוגפאן כאן יאללה באלגן!!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
שיעמוםOriginally posted by Dingo@Jun 15 2009, 06:19 PM
דוגפאן כאן יאללה באלגן!!!
בקרוב אני יפתח קבוצה על אנשי זאב!
סיבה:
לא רוצה להיות כלב...
יש חגיגה
אומרים שיש מסיבה
אומרים שההיא התחתנה
חגגנו עד אור הבוקר
יאללה עוד מעט הבת מצווה של אחותי :ם
הסבתא והסתבא והדודים הגיעו כבר :ם
פורום ראשון(ניראה לי) בהיסטוריה של פוקימון האתר הישראלי מגיע ל100 עמודים מזל טוב
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
וואלה 100 עמודים.. יפב!
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
מזל טוב : )
בגלל זה, הכנתי תמונה מיוחדת : ) התמונה קצת גדולה, אז היא באה בקישור ;
הפורום בעל 100 העמודים
זאת מתיחה או מה???
די כבר אם הקישורים לאתר ערפדים שלך!Originally posted by Tom Marvolo Riddle@Jun 15 2009, 06:26 PM
מזל טוב : )
בגלל זה, הכנתי תמונה מיוחדת : ) התמונה קצת גדולה, אז היא באה בקישור ;
הפורום בעל 100 העמודים
זה קישור לאתר שלו שהוא מקבל נקודות אם אתם נכנסים
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)