פרק 3:מפגש בין חברים
"לא!" צעק צ'ימי ,"תעזור לי ,טרו!"
"אני לא יכול!" צעקתי לו חזרה ... "נראה שזה הסוף ,אה? " אמר היטו וכמעט חתך את החבל עם הציפורן החלקלקה שלו.לפתע הופיע סטארויה ששינה הכל ,הוא טס במהירות מרהיבה שחתכה לי את העיניים ,הוא טס קרע את החבל ולקח את צ'ימי על גבו .
ממקום רחוק נשמע קול מוכר:"עבודה מצויינת סטארויה" .
"שון?" זה באמת יכול להיות הוא? ,הבנתי שאני הולך לפגוש את חברי הותיק ,מאמן אמיץ ביותר שלא מפחד משום דבר ,הוא התקרב בריצה ואמר :"אני שמח לראות אותך ,טריקו"
"אז ... מי זה?" שאל היטו בצורה מוזרה ,שון כמובן לא הבין אותו וציווה על סטארויה להתקיף אותו:"סטארויה ,השתמש במתקפת כנף!" טס סטארויה במהירות שהוא עדיין עם צ'ימי על גבו ,והוא דוחף את היטו מהענף שהוא היה עליו ,וצ'ימי לא חיכה והשתמש בלהביור ,אשר הרחיק את היטו מהשמיים וכבר לא ראינו אותו .
"כמה טוב לראות אותך ,טריקו" אמר שון בשמחה .קפצתי עליו ונתתי לו חיבוק .
הבנתי שהסטארויה שיש לו זה בעצם חבר שלי 'סיטי' זה שמו ,אשר היה סטארלי בפעם האחרונה שנפגשנו....
"תודה לך" אמר צ'ימי לסטארויה .
"אתה בטח רוצה לראות את חבריך " אמר שון והוציא את שני הפוקימונים האחרים "צאו ! טרטוויג וסינדיקוויל!
קפצו השניים בשמחה כאשר ראו אותי ,אף אחד מהם לא מכיר את צ'ימי ,הוא לא נכח במפגש שלנו ,שון הבין שאני לא רוצה מאמן ,אחרי הקרב העז בינינו ...
אני זוכר את זה ממש טוב... כמעט ונתפסתי
"גחלת סינדיקוויל!" צעק שון ,כאשר אני מתחמק ומתקיף בכדור זרע
"נסה שוב ,והפעם תתרכז" חזר שון ואמר לסינדיקוויל , "אתה לא תצא מזה " אמר לי סינדיקוויל באמצע הקרב
"אני אולי בסוג עם חיסרון עליך ,אבל אני אנצח!"
השתמשתי בדחיפה חזקה כאשר סינדקוויל חוסל ותקע בעץ ..."אתה באמת חזק "אמר שון במפגש האחרון שלנו ,כנראה שאתה באמת לא רוצה להיתפס... אני לא אטריד אותך ... בכל זאת עקבתי אחריו וישבנו ונהניתי ביחד עם הפוקימונים שלו ,שיחקנו במחבואים ממש מקצועי ,ביחד עם שון ,אבל זה לא היה פייר כי סיטי רימה ,הוא מעופף .
~בחזרה לעלילה~
בכל מקרה לחבריי קוראים 'סינדי ' שזה סינידקוויל ולטרטוויג קוראים 'וויגי'
"אני מבין שאתה בהרפתקה עם צ'ימצ'אר חבריך" אמר שון. "כן אני כן " אמרתי לו וזה נשמע לו :"טריקו טרי טרי" ,"אני גם בסוג של הרפתקה " אמר שון ,"אני מתקדם לעבר המכון השני שלי ,מכון העיר אטרנה ,ניצחתי בקלות את רוארק מאמן מכון האבן בזכות טרטוויג ,אבל אני חושב שזה יהיה שונה במכון העשב... "אני מבין שאתה צריך לחצות את היער" אמר שון.
הנהנתי בראשי ואמרתי :"כן" (כמובן שהוא לא יבין אותי אף פעם)
"כבר אמצע הלילה " אמר שון . "אני צריך למצוא את מרכז הפוקימונים הקרוב כדי לנוח למחר " אמר ונפרד לשלום .
"אתה רוצה שנעצור ונישן?" שאל אותי צ'ימי .
"כן ,גם ככה שרדפנו אחרי היטו חזרנו אחורה בקצת ...כדאי שננוח לישון .
~בבוקר~
"איי ,זאת הייתה שינה טובה! " אמר צ'ימי בעייפות.
"אם זאת לא הייתה שינה טובה ,אל תקרא לי טרו" אמרתי.לפתע שמענו רעש מהשיחים מאחורינו .
ישר היינו מוכנים לזינוק קרב ,אבל לא ידענו מה זה ...קפץ פוקימון מוזר וצהוב ואמר:"שלום זרים"
"מי אתה?" שאל צ'ימי . "אני?" שאל הפוקימון ,"אתה רואה פה עוד מישהו?" אמרתי בגחגוח
"שמי פיץ' ,נעים מאוד" ,"איזה סוג של פוקימון אתה?" ,"אני פיצ'ו " הסביר פיץ'.
שמעתי מסטנטלר נודד שאתם ממשיכים לכפר שאחרי היער ,אני צודק? סיפר לנו פיץ'...
"כן,זה נכון ,אבל נתקענו קצת בדרך..." הסברתי לו בחזרה . "נעים מאוד ,אני צ'ימי" "ואני טרו " הצגנו את עצמנו אני וצ'ימי .
"אז שאלתי היא אליכם .. אם אני יכול להצטרף למסע שלכם?" ,שאל פיץ' בביישנות.
אני וצ'ימי התייעצנו ואמרנו "למה לא?"
וביחד עם חבר חדש ,אני ,צ'ימי ופיץ' המשכנו בהרפתקה שלנו ,מעניין מי נפגוש ומי לא? נדע זאת בפעם הבאה ....
המשך יבוא בקרוב...
מתקפות ששומשו בפרק:
קליע זרעים
דחיפה
גחלת
אס אווירי
להביור
פוקימונים שהשתתפו בפרק:
טריקו(טרו)
צ'ימצ'אר(צ'ימי)(בקרוב רייזי)
הוטהוט(היטו)
----------