Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
    בעונת DP עושים את שינג''י חזק ובילתי מנוצח יש לו היקאזורו והוא תופס את האחרון של נאטורו ב-40 פרקים יש לו שישיה קטלנית, מניולה, האחרון של נאטורו, היקאזורו, אלקיד, מארקרוו והדוב.

ולאש יש נאטורו מסכן שלא מתפתח כבר 40 פרקים, מוקובירד, פיקאצ''ו ואייפום.
    מילא היו נותנים לו לתפוס את בויזרו, מילא היו נותנים לו לתפוס את כל ההתחלתיים, מילא היו נותנים לו שהפוקימונים שלו התפתחו. אבל כלום.

זה ממש מציק.

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    להיפך! זה כל העניין! אויב רב עוצמה עם שישייה בלתי מנוצחת[כביכול] וידע רב בקרבות!
    זה הקטע, שלאש יהיה אויב כל כך חזק שהצופים יתענינו בקרבות שבין היריבים ולא יסיקו "טוב בטח אש יקרע לו את הצורה".

בכל מקרה אני לא חושב ששינג''י כל כך חזק, כבר ראינו שפוקימונים מפותחים הם לא בהכרח חזקים על לא מפותחים וראינו איך סינתיה "קרעה" את שינג''י במלוא מובן המילה
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

Originally posted by aviv@Jul 28 2007, 03:04 PM
    להיפך! זה כל העניין! אויב רב עוצמה עם שישייה בלתי מנוצחת[כביכול] וידע רב בקרבות!
    זה הקטע, שלאש יהיה אויב כל כך חזק שהצופים יתענינו בקרבות שבין היריבים ולא יסיקו "טוב בטח אש יקרע לו את הצורה".

בכל מקרה אני לא חושב ששינג''''י כל כך חזק, כבר ראינו שפוקימונים מפותחים הם לא בהכרח חזקים על לא מפותחים וראינו איך סינתיה "קרעה" את שינג''''י במלוא מובן המילה
    אבל עדיין.
    עושים ממנו אפס. :o

4. היכל התהילה
    אש כבר הראה שבאלבזור יכול להיות יריב שקול למגניום! [ועוד מקרים רבים כאלו] לכן קשה לי לומר שאש אפס בגלל מספר ההתפתחויות שאילהם הגיעו הפוקימונים שלו, אך בגלל שהשישייה שלו לא הכי טובה לטעמי, לפעמים הוא לא משתמש באסטרטגיות נכונות ופשוט לא לומד, אני בהחלט חושב שלא עשו את הדמות הזו מספיק מאומנת...
    אביב

5. משתמש מנוסה
    שירונה היא אלופת האליט פור של שינ''או, כידוע לך (aviv), והיא מאמנת ברמה גבוהה מאוד. זה היה ברור וצפוי לחלוטין ששינג''י יפסיד נגדה, על אף שהוא השתתף בליגת קאנטו, ג''וטו והואן.

ולפותח הנושא, ליאור, היקוזארו הוא איננו הפוקימון ההתחלתי של שינג''י. אלא טורטרה (שכחתי את שמו היפני ;-; ).

6. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    Originally posted by Kensei@Jul 28 2007, 04:55 PM
    שירונה היא אלופת האליט פור של שינ''''או, כידוע לך (aviv), והיא מאמנת ברמה גבוהה מאוד. זה היה ברור וצפוי לחלוטין ששינג''''י יפסיד נגדה, על אף שהוא השתתף בליגת קאנטו, ג''''וטו והואן.

ולפותח הנושא, ליאור, היקוזארו הוא איננו הפוקימון ההתחלתי של שינג''''י. אלא טורטרה (שכחתי את שמו היפני ;-; ).
    התכוונת, התחיל עם טרטוויג (=נאטורו)
    וטורטרה זה דודאיטוסו.

אביב - אני לא מסכים איתך. זה מטומטם, הרמה של גיבור הסידרה ירדה ברמות, יש לו פוקימונים נורא חלשים !
    לאש יש רק טרטוויג, לשינג''י יש טורטרה.
    זה נהיה מעצבן, הפוקימונים של אש לא מגיעים לקרסוליים של הפוקימונים של פול.
    נכון שאש כבר לא תמיד ינצח, אבל הסיכווים שהוא ינצח כבר קלושים, ואין מצב שהוא ינצח אותו !
    ולגבי סינת''יה, הפוקימון של פול לא מגיעים לה לקרסוליים. היא מקצועית ולכן קראה לו את הצורה.
    זה לא כאילו ציפינו שהיא תפסיד למאמן נודד ?! היא מאמנת ליגה !
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

7. היכל התהילה
    על מה אתם מדברים? שינג&#39;&#39;י הוא מאמן מתקדם ומקצועי, כל הפוקימונים שלו [כל מי שהוציא נגדה והיו איזה 4 לפי הזיכרון המטושטש שלי ><"] כולם הפסידו לסינתיה והיא לא התאמצה בכלל&#33;
    אני הייתי מצפה מהפוקימונים של פול להיות חזקים יותר בקרב מול סינתיה.
    Shippo: בבאטל פרונטיר אש היה מאוד מאוד חזק, כרגע הפוקימונים שלו פשוט לא מספיק מפותחים או שהכוח שלהם לא נראה עדיין. נשארו עוד הרבה מכונים ועלילות לפרקים הבאים, אתה עוד תופתע מהיכולות של הצוות
    אביב

8. with great power comes great responsibility
    Originally posted by ליאורוס מושל יבשת סקא@Jul 28 2007, 02:58 PM
    בעונת DP עושים את שינג&#39;&#39;&#39;&#39;י חזק ובילתי מנוצח יש לו היקאזורו והוא תופס את האחרון של נאטורו ב-40 פרקים יש לו שישיה קטלנית, מניולה, האחרון של נאטורו, היקאזורו, אלקיד, מארקרוו והדוב.

ולאש יש נאטורו מסכן שלא מתפתח כבר 40 פרקים, מוקובירד, פיקאצ&#39;&#39;&#39;&#39;ו ואייפום.
    מילא היו נותנים לו לתפוס את בויזרו, מילא היו נותנים לו לתפוס את כל ההתחלתיים, מילא היו נותנים לו שהפוקימונים שלו התפתחו. אבל כלום.

זה ממש מציק.
    זה היה ככה גם עם גרי אחי לא ככה אבל גם היה את הבעיות האלה מצד אחד זה כל העניין שהצופים יצפו לקרב ביניהם ושסופסופ אש יפסיד מצד שני זה ניהיה כבר מעצבן ולא מציאותי זה מוציא את אש מתומתם הפעם עשו את זה מוגזם כבר אז אני מסכים אתך

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ככה זה. תמיד דופקים את אש, אני לא יודע למה P:. אין לו הרבה חזקים, אולי צ&#39;&#39;אריזארד עוד מילא.

לעומת זאת, רד במנגה, איזה סוג של אש, דווקא מאמן מאוד חזק, ולעומת אש, הוא גם ניצח בתחרות ליגה. P:

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Chibi&#045;DeMon@Jul 28 2007, 08:16 PM
    ככה זה. תמיד דופקים את אש, אני לא יודע למה P:. אין לו הרבה חזקים, אולי צ&#39;&#39;&#39;&#39;אריזארד עוד מילא.

לעומת זאת, רד במנגה, איזה סוג של אש, דווקא מאמן מאוד חזק, ולעומת אש, הוא גם ניצח בתחרות ליגה. P:
    אל תשווה את האנימה למאנגה. המאנגה מבחינת כל דבר הרבה יותר טובה.

וריזאאדון (צ&#39;&#39;אריזארד) הוא הפוקימון הכי חזק של סאטושי.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •