הסבר:
עמית פרקש היא שחקנית בחצויה, שגם שרה את השיר מיליון כוכבים לזכר אחיה תום פרקש, שנהרג במלחמת לבנון השנייה, ושהיה חברו הטוב של הזמר יפתי.
הסבר:
עמית פרקש היא שחקנית בחצויה, שגם שרה את השיר מיליון כוכבים לזכר אחיה תום פרקש, שנהרג במלחמת לבנון השנייה, ושהיה חברו הטוב של הזמר יפתי.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
[B]קובי צודק! נקודה ראשונה לכחולים
אדומים-0 נק'
כחולים-1 נק'
זוכים בנקודות אישיות-
1.קובי-1
2.שי-
3.ארוין-
4.אליאב-
5.יונתן-
6.קורן-
7.ליאור-
8.עידן-
9.גיל-
10.ירין-
מספר שאלות שנותרו:8 במקרה שלא יהיה פעיל.
שאלה 2:איך קראו לשחקנית הראשית ב"אהבה זה כואב
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
דנה מודן
דנה מודן
עריכה:
אוף קובי אתה מקדים אותי כל פעם XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
כול הכבוד קובי!
אדומים-0 נק'
כחולים-2 נק'
זוכים בנקודות אישיות-
1.קובי-2
2.שי-
3.ארוין-
4.אליאב-
5.יונתן-
6.קורן-
7.ליאור-
8.עידן-
9.גיל-
10.ירין-
מספר שאלות שנותרו:7 במקרה שלא יהיה פעיל
שאלה מספר 3:איך קוראים לזוכה אמריקן איידול מספר 5?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
טיילור היקס
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ירין עוזר לכחולים לעלות להובלה,קדימה אדומים אל תוותרו!
אדומים-0 נק'
כחולים-3 נק'
זוכים בנקודות אישיות-
1.קובי-2
2.שי-
3.ארוין-
4.אליאב-
5.יונתן-
6.קורן-
7.ליאור-
8.עידן-
9.גיל-
10.ירין-1
מספר שאלות שנותרו:6 במקרה שלא יהיה פעיל
שאלה מספר 4:מי היו החמישייה המרכזית במכבי שניצחו לראשונה את צ"אסקא מוסקה בגביע אירופה?
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
ידוע לי רק על טל ברודי...אולי גם מיקי ברקוביץ'?
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
שארס, באסטון, וויציץ ופרקר וטל ברודי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
טל ברודי זה נכון אבל יש עוד 4
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
שאראס, באסטון, וויציץ', פרקר, וטל ברודי?
מיקי ברקוביץ טל ברודי וארל ויליאמס ולא יודע
--------
![]()
-------
![]()
מיקי ברקוביץ טל ברודי וארל ויליאמס פרקר שאראס
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
טוב אתה רואה שלאף אחד אין מושג...
אולי תחליף שאלה?
נראה לי שלא הבנתם אותי...
בשנת 1977 מכבי זכתה בגביע המדינה.. מיה היו החמישייה המרכזית ששיחקה שם...
אם לא תפתרו עוד 4 דקות ארוין יקחו יחדיו גם הכחולים וגם האדומים
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)