לא,מה הקשר למיליארדר?
לא,מה הקשר למיליארדר?
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
ג'וליה אליזבת' סקרלט לואי-דרייפוס
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ג'וליה אליזבת' סקרלט לואי
ε(●̮̮̃•̃)з
ג'וליה אליזבת' סקרלט לואי-דרייפוס
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
ג'וליה אליזבת סקרלט לואי דרייפוס
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
דינגו ערך!
ε(●̮̮̃•̃)з
יפה ירין...
אדומים-1נק'
כחולים-5 נק'
זוכים בנקודות אישיות-
1.קובי-3
2.שי-
3.ארוין-
4.אליאב-
5.יונתן-
6.קורן-
7.ליאור-
8.עידן-
9.גיל-
10.ירין-2
מספר שאלות שנותרו:4
שאלה מספר 6:מאיזה מחזמר לקוח השיר:"לו הייתי רוטשילד"
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
אבל לפני זה הוא אמר ג'וליה לואי דרייפוסOriginally posted by Charizard4Ever@Jun 18 2009, 05:33 PM
דינגו ערך!
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
ערכתי כי עשיתי תשם המלא
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה לא ירין ,אני כתבתי קודם ,דינגו ערך והוסיף סקרלט לואי!!!אמור להיות שלי!!
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
כנר על הגג
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
כנר על הגג
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
שלום עליכם
--------
![]()
-------
![]()
תראו:
זה בסדר העריכה כרגע כי הוא קודם אמר מספיק
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
ירין זה דינגו נכון? הוא ערך את ההודעה! זה לא הוגן! אסור לערוך! הא ראה את התשובה הנכונה וא ערך אותה להודעה שלו! הוא רימה!Originally posted by Only Eevee@Jun 18 2009, 05:33 PM
יפה ירין...
אדומים-1נק'
כחולים-5 נק'
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)