<div align="Center">הקדשת 2000</div>
היי כולם!
ממצב? איך בבית? מרגישים טוב? טוב דיי זה לא באמת מעניין אותי.
אני כאן בפורום רק חצי שנה, וכבר יש לי 2000 הודעות,
אכן סכום מכובד![]()
אני רוצה להודות למשפחה שלי, לחברים שלי, לסוכן שלי, וגם לכלבה שלי.
הבא נתחיל ^^
מייסדים
shadow - אילון ניפח בלון ואז בלע סבון, כל זה קרה בבית המלון, כאשר הוא הוריד את הוילון, פתח את החלון ואכל את המלון D:
----
גבר שבזכותו לא היה את הפורום הזה, מעצב מצוין, אפילו הכי טוב בפורום (שהוא מן הסתם שלו ^^) תמשיך כך!
YoRt3m - "אם תקרא לזוהר ארגוב אדם מבוגר עוד פעם אחת..." :P
----
אחד האנשים המצחיקים כאן, תמיד עוזר לי באשכולות ובכל מה שאני צריך, מנהל מצוין. אין לי מילים D: תמשיך כך!
מנהלים ראשיים
CaTiShinYSaMa - מיאוווו... "אין איחוד, אין חתימה!" XD
----
החבר החתולי הטוב ביותר שלי בפורום, בין המצחיקים ביותר! והוא לא רוסי, הוא אוקראייני! זה שונה. היו בינינו הרבה מלחמות קבוצות עקובות מדם, אבל תמיד נשאר חברים טובים לנצח... CDP Forever!
WestCoast - המעצב המהולל עם האנשים שחורי העור בחתימתו D:
----
גם אחד האנשים הנדירים פה. תמיד זמין ותמיד פנוי, פתוח לכולם, עוזר בכל מה שהוא רק יכולמי יתן וכולם בפורום יהיו כמוך!
צוות פרוייקטים
Demi-sceptile - גם פוקימון טים וגם קאטפאן ><
----
עף על פי שהתווכחנו על דברים דיי שטותיים אפשר להגיד בנו"דים, אתה אדם חכם מאוד בעל אינסוף מדריכים, רק תורם כל הזמן, ספטייל אמיתי ^^ מזל"ט על התפקיד החדש!
yossi - ברנדון, הארלי B)
----
חבל שאנחנו כבר לא בקשר מאז שהמשחק שלי נסגר... הייתי חבר שלי אחד הטובים, אפילו הכי טוב בפורום. עזרת לי בהכל, צחקת איתי הרבה... חבל שהדברים כבר לא ככה אחי. לא שכחתי אותך! יש לך מזל שאני עדיין במחוז קלאווה (:
משגיחים
Dark Leo - פוצ'יאנה הערפד! קוף ים וארנב כחול לנצח.
----
אכן גבר גבר, החבר הכי טוב שלי פה בפורום, מעולה בעיצוב וישנה לטובה כל דבר שהוא יוכל. סקרן בתחום הטוקסיקולוגיה ואוהב לצחוק מבדיחות הקרש שלי D: אנחנו צריכים להקים קבוצה של מושפעי חצויה ^^
Chupi - פיקאסו ג'וניור D:
----
הצייר של הפורום! אכן אומן בנשמתו, מצייר טוב יותר מכל אחד שאני מכיר. כיף לך שאני מנדנד לך בפרטי הא?
AnimeCrazy - פריק מחשבים :wacko:
----
אולי אתה לא זוכר אותי, אבל ליאור, לפני שנעלמת הייתי תמיד עוזר לי בפורום שלך, מלמד אותי על תוכנות, מביא לי קישורים מצוינים להורדות. הטכנאי של הפורום!
Inuzuka Kiba - הדיג'ימון שמתעכב עם המשחק D:
----
אמיר, מלך משחקי התפקידים ^^ חבר טוב שמאוד אהב את המשחק שלי וכמעט שלא נתן לי לסגור אותו, אבל מה לעשות...
"משחקים באים והולכים, אבל המשתתפים נשארים לעד"
Waluigi - המעתיקן![]()
----
כן אני יודע שאני זה שהעתקתי ממך, זה היה בצחוק. עף על פי שעשית עלי רושם של בנאדם שמתחמם בקלות ("אני שונא את Wario :XD:" ) אתה אחד המנהלים הכי משקיעים והכי טובים בחתימות בפורום. מקווה שכבר הפסקת לכעוס עלי...
Only Eevee - כריס קורנל הלך ליראות ברונו >>
----
אני זוכר שעוד היית מנהל פורום משחקי תפקידים, ואישרת לי את המשחק הראשון שלי. אבל באמצע, שהמשחק היה בערך בעמוד 60, עזבת את הפורום :unsure: . ואני נשארתי לבד, אם המשחק המצליח ביותר בפורום, שלבסוף ננעל בעמוד 131 ^^ האיש שסוגד לאיווי, מזל"ט על התפקיד החדש! תודה על כל התמיכה לאורך הדרך!
חברי כבוד
Charizard4Ever - פעם זאב, תמיד צבוע D: אה, וגם צ'אריזארד פה ושם ^^
----
ללא ספק החבר הטוב ביותר שלי בפורום ביחד עם אחיך התאום, אליאב (: הכרנו לראשונה במשחק שלי, אווו... הזמנים הטובים.. נוסטלגיה יקרה ^^ תומך בי תמיד, מצחיק אותי שאני עצוב, מעציב אותי שאני צוחק, (XP) ואל תקבע הסכמי שלום ללא אישורי!![]()
גרי מנדלבאום! בלש פרטי! - מפיסטופל בלש פרטי (: ראיצ'ו או מונפרנו... זאת השאלה!
----
גם אותך הכרתי לראשונה במשחק הישן שלי, שעוד היית מפיספדופיל (XD). צוחק איתי המון, אחד החברים היותר עוזרים שלי, משקיע כמו מטורף, ספאמר עילאי במיוחד ^^ איך לעזאזל אתה מסביר את זה שכל יום יש לך עוד 10000000000 הודעות!? לא מבין את זה!!! תמשיך כך ^^
פוקימון טים - לעולם לא אשכח...
Bunny-Chan - לא בשום קבוצה. ארנב בכבודו ובעצמו.
----
אתה רק כמה ימים כאן וכבר את בקבוצת חברי הכבוד! משקיע כמו מכונה! רוצה מלחמה איתנו? תקבל מלחמה איתנו... לפרצוף! סתם סתם, ללא ספק האיש שהשקיע הכי הרבה בפורום בזמן קצר שכזה. תמשיך לעזור לנו במדריכים הנפלאים שלך!
משתמשים רגילים
The King Dratini - חשפו אותך, הסוכן הכפול ליאור ^^
----
סליחה סליחה סליחה גבר ששכחתי אותך! באמת אני כ"כ מצטער... אתה אחד החברים הטובים שלי. מצחיק, עם אותו גימיק כל הזמן וטוב שכך D: תומך בי בכל דבר ופתוח לכולם שזה נוגע לעזרה. תודה!
Lolick Sama - צ'יבורשקה D:
----
אף על פי שאף אחד לא מכיר את הבובה של העכבר הכושי עם האוזניים של הקוף, אתה בן אדם מאוד מצחיק עם קבוצה מוזרה ולא מצליחה במיוחד, מתי תצטרף אלינו כבר!? חבר טוב שאוהב לעזור ולתמוך... ואין לי עוד ממש מה להוסיף. אובמבה...
Scizor chan - זה סיזור, ולא סקיזור!
----
האיש והסיזור. חבר טוב ומצחיק, לא משנה את כינויו וחתימתו לעולם ^^ גבר גבר.
סליחה על המיעוט, פשוט אין לי ממש מה להגיד. קבל בונוס נינג'ה: :ph34r:
Dark Hunter - פיצה מהעולם הדיגיטאלי >.>
----
גם אותך הכרתי במשחק שלי. חבר שאוהב לתמוך עם הביקורות הנחמדות שלו (מי כמוני יודע?).
אמממ... זהו בערך
Dingo - כלב בר עם בובספוג D:
----
הסגן שלי, והחבר בין הטובים. אתה מאוד אוהב לעזור ומכבד את החברים, ובשבילי, זה כל מה שצריך בחיים.
משוחרר! XD יאללה מורל!!!
Dark Fox - הערמומי ביותר ^^
----
היועץ שלי, שעוזר לי ומייעץ לי בהכל. יש לך את העצות הכי טובות ביקום, ומעולם לא הייתי מחליף אותך בשום יועץ אחר. חבר טוב, חבל שנעלמת פתאום ל5 ימים... מקווה שתחזור מהר O_O
trevis222 - בשידור חופשי ^^
----
ותאמינו או לא, גם אותו הכרתי במשחק שלי. התן עם רשימת המשא ומתן! אני מבטיח בקרוב להחזיר אותך לאקשן! רמטכ"ל רעב לאדרנלין שכמותך [:
omeriko - מהמופע המוזיקלי של ג'ק P:
----
ואפילו אותך הכרתי במשחק שלי לשעבר. חבר טוב, אנחנו בקשר עכשיו בעיקר בנו"דים. ויש לך אווטר עם ליפסטיק >.>
YABOBI - בובי שלי :lol:
----
אמנם כבר מזמן איבדנו את הקשר, ופעם אחרונה שדיברתי אותך בכל אמצעי תקשורת שהוא הייתה לפני כמעט חודשיים... אבל עדיין אני זוכר אותך. במשחק שלי היית בעל הצוות הגדול והמרשים ביותר! עתיד מזהיר ^^
זאב על מקל - ברווז במחזור :rolleyes:
----
חבר טוב, מעצב נפלא, כינוי מצחיק D: קורע את כולם בחידון שלי, ולבסוף אתה זה שגם מכין את החתימות XDD אתה נדב, לא פחות... ובמיוחד לא יותר. איזה תמיכה ^^
LucarioDevil - הטיגריס בכבודו ובעצמו!
----
אמנם אנחנו לא ממש חברים ודיברנו רק קצת בנו"דים, עדיין אתה חבר של אלכס וגם חבר בCDP, קבוצתי היקרה לי מכל... אז וולקום טו דה קלאב ^^
רשימה שחורה
New Goblin - אמסטף :o
----
היינו פעם חברים דיי קרובים, אבל אתה חייב ללמוד להיות יותר בוגר. אתה מתנהג נורא בילדותיות, וקשה לי להאמין שאתה תשתנה בזמן הקרוב. גבר, תפתח את העיניים! אתה בכתה ב' בפורום שרובו אם לא כולו כבר עבר בר מצווה! אני מציע לך, והפעם לא בתור אויב, אלה בתור חבר... קח הפסקה. שנה? שנתיים? יותר. תתאקלם. אתה לא מתאים לכאן, ולעולם לא תשתייך. מצטער שאני ככה רע אלייך, אבל תאמין לי שבסוף הכל לטובתך. מצטער שככה רבנו פתאום, אבל האמת שהייתה לי סיבה מוצדקת. להתראות, חבר.
ועוד דבר אחד אחרון....
האווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
מצטער, אבל הייתי חייב...
יאללה תגובות![]()