אני מתחיל לשאול אאנשים באזור עליוOriginally posted by Ducky@Jul 8 2009, 01:43 AM
ירין - אתה מחפש את המשכיר אבל לא מוצא כלום באזור.
אני מתחיל לשאול אאנשים באזור עליוOriginally posted by Ducky@Jul 8 2009, 01:43 AM
ירין - אתה מחפש את המשכיר אבל לא מוצא כלום באזור.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"ראלטס בלבול על מי שנשאר!" אני מנסה לזהות את המתקפהלורן - ראלטס משתמשת שוב בבלבול, אבל היא עייפה ולא מצליחה לתקוף את כולם.
אחד הבידרילים טס לכיוונה ומשתמש בעוקץ רעל שפוגע בראלטס.
ראלטס לא מתייאשת וקמה שוב, כשלפתע 3 הבידרילים מתחילים להשמיע זמזומים והקוץ שלהם מתחיל לזהור בצבע כסף.
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
עומר - אתה מקבל את תג הרוח () מפלאנקר.
"ברכותי" הוא אומר.
אתה יוצא לכיוון מרכז הפוקימונים ומרפא אותם, ולאחר מכן מתקדם לכיוון הבית.
אתה דופק על הדלת ויוצאת ילדה בערך ביגלך.
"ראית את המודעה?" היא אומרת ומחייכת.
ירן - אתה רואה איש זקן שלא מבין על מה אתה מדבר.
אתה רואה לפתע איש מבוגר הולך לכיוון מרכז הפוקימונים, יש לו 4 פוקימונים נוספים שהולכים איתו, אבל אתה לא רואה אותם בבירור.
לורן - ראלטס לא יכולה לבלבל את שלושתם כיוון שהיא עייפה מדי ונפגעת מעוקץ הרעל.
היא נופלת על הרצפה ולא מצליחה לקום.
ספוילר
"איזו מודעה?" אני שואל בפליאהOriginally posted by Ducky@Jul 8 2009, 04:21 PM
עומר - אתה מקבל את תג הרוח () מפלאנקר.
"ברכותי" הוא אומר.
אתה יוצא לכיוון מרכז הפוקימונים ומרפא אותם, ולאחר מכן מתקדם לכיוון הבית.
אתה דופק על הדלת ויוצאת ילדה בערך ביגלך.
"ראית את המודעה?" היא אומרת ומחייכת.
עומר - "אז לא באת להחליף איתי בלספראוט בתמורה לאוניקס, נכון?" היא שואלת ומסתכל על הרצפה ומבטה נראה עצוב.
"תליתי מודעות לפני כמה ימים על זה שאני מחפשת בלספראוט, ואני מוכנה לתת אוניקס בתמורתו, אבל אתה היחיד שהגיע... וגם לך אין בלספראוט" היא אומרת בצער.
ספוילר
"אני מיצטער.." אני אומר "רוצה אולי פוקימון אחר?" אני שואל בחיוךOriginally posted by Ducky@Jul 8 2009, 04:28 PM
עומר - "אז לא באת להחליף איתי בלספראוט בתמורה לאוניקס, נכון?" היא שואלת ומסתכל על הרצפה ומבטה נראה עצוב.
"תליתי מודעות לפני כמה ימים על זה שאני מחפשת בלספראוט, ואני מוכנה לתת אוניקס בתמורתו, אבל אתה היחיד שהגיע... וגם לך אין בלספראוט" היא אומרת בצער.
אני מחזיר אותה ומנסה למצוא את הדרך לעיר הבאהלורן - ראלטס לא יכולה לבלבל את שלושתם כיוון שהיא עייפה מדי ונפגעת מעוקץ הרעל.
היא נופלת על הרצפה ולא מצליחה לקום.
עומר - "לא תודה, אני רוצה רק בלספראוט..." היא אומרת לך.
"אם תתפוס אחד ותרצה להחליף, אני אחכה פה" היא אומרת וסוגרת את הדלת של הבית.
לורן - אתה מנסה לברוח אבל רואה שהבידרילים עוקבים אחריך.
הם עומדים לתקוף אותך כשלפתע אתה רואה שיוצא באטרפרי מתוך אחד המטאפודים והוא טס לכיוונך.
נראה כאילו הוא רוצה להגן עליך מהבידרילים ומשתמש בדחיפה שמעלפת אחד מהם.
שני הבידרילים האחרים עומדים לתקוף בעוקץ רעל שוב.
ספוילר
אני מוציא את מרקרוו בלי שהבידרילים יראו ואומר לו "קדימה מתקפת פתע על אחד ותתחיל לנקר את השני!"לורן - אתה מנסה לברוח אבל רואה שהבידרילים עוקבים אחריך.
הם עומדים לתקוף אותך כשלפתע אתה רואה שיוצא באטרפרי מתוך אחד המטאפודים והוא טס לכיוונך.
נראה כאילו הוא רוצה להגן עליך מהבידרילים ומשתמש בדחיפה שמעלפת אחד מהם.
שני הבידרילים האחרים עומדים לתקוף בעוקץ רעל שוב.
עומר - אתה הולך לאזור השדות, אבל כל מה שאתה רואה אלה כמה צמחים ושורשים משונים.
לורן - באטרפרי עוזר למרקרוו ומשתמש בדחיפה על שני הבידרילים, מארקרוו טס במהירות עם מתקפת פתע ועובר לניקור.
שני הבידרילים התעלפו.
ספוילר
עומר - אתה בודק את השורשים ומגלה שהם בעצם הרגליים של בלבספראוט().
הבלספראוט מבינה שגילית מה היא ומתחילה לברוח.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)