עומר - טאורוס לא מוכן לציית, בלספארוט משתמשת בעלי תער חזקים מאוד שפוגעים בטאורוס ופוציעים אותו.
טאורוס מתעצבן ורץ לכיוון בלספראוט, שמתכופפת מהר ומעיפה אותו אל האוויר עם הצלפת גפן.
טאורוס מנסה לקום, אבל מתעלף. *
יש עוד מקום אחד להרשמה
עומר - טאורוס לא מוכן לציית, בלספארוט משתמשת בעלי תער חזקים מאוד שפוגעים בטאורוס ופוציעים אותו.
טאורוס מתעצבן ורץ לכיוון בלספראוט, שמתכופפת מהר ומעיפה אותו אל האוויר עם הצלפת גפן.
יש עוד מקום אחד להרשמה
ספוילר
"לא טאורוס!" אני אומר ורץ אליו "תחזור צא רטיקייט תשתמש במבט מפחיד ואז ניב היפר!"Originally posted by Ducky@Jul 8 2009, 06:26 PM
יש עוד מקום אחד להרשמה
עומר - רטיקייט משתמש במבט מפחיד שעוצר את בלספראוט לכמה שניות ומתחיל לרוץ לעברה.
הוא משתמש בניב היפר אבל בלספראוט עוצרת אותו עם הצלפת גפן ומטיחה אותו באדמה.
בלספראוט מנצלת את ההזדמנות ומתחילה לברוח.
ספוילר
"רטיקייט אל תוותר תמשיך לתקוף אותה בניב היפר ובחבטת גוף!"Originally posted by Ducky@Jul 8 2009, 06:35 PM
עומר - רטיקייט משתמש במבט מפחיד שעוצר את בלספראוט לכמה שניות ומתחיל לרוץ לעברה.
הוא משתמש בניב היפר אבל בלספראוט עוצרת אותו עם הצלפת גפן ומטיחה אותו באדמה.
בלספראוט מנצלת את ההזדמנות ומתחילה לברוח.
טופס הרשמה:
שם בפורום:tomer14
שם אמיתי:תומר
שם הדמות:אנג'ל
רקע: (לפחות 4 שורות):נולדתי למשפחה ממוצעת מכפר קטן ,
אבי מת הרבה לפני שנולדתי ואמי מתה בלידתי .
אחי הגדול היה זה שפירנס אותי ואת אחותי הקטנה ,
הוא עבד בתור מנהיג מכון והיה בלתי מנוצח הוא היה נודע בזכות הגארידוס שלו ושאר פוקימוני המים שהוא אימן ,
צפיתי כמעט בכל קרב שהתרחש בינו לבין מאמנים אחרים שרצו להשיג את התג של המכון ,
באחד הימים בא מאמן מיסטורי שבעזרת פוקימון אחד הוא ניצח את כל הפוקימונים של אחי !במכה אחת אפילו את גארידוס בעזרת פוקימון בשם וינזאור .
מאז אחי כבר לא ניצח באף קרב ,הבטחתי לעצמי שאני ינצח את אותו המאמן המיסטורי ,
ושאני יהפוך למאסטר!.
מראה: http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr102.png
פוקימון התחלתי: טוטודייל
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
עומר - בלספראוט שולחת עוד הצלפת גפן ומעיף את רטיקייט לכיוונך.
היא מחילה לברוח עוד פעם אל עבר היער.
תומר - נחכה שעוד כמה ירשמו ואז אני אחליט
ספוילר
עומר - אתה עוקב אחרי בלספראוט, ולא עובר הרבה זמן עד שאתה מגיע לעמק שיש בו אדם ומלא בלספראוטים() וגם וויפינבלים(
).
לפתע אתה מבחין בבלספראוט זוהר().
ספוילר
"היי סליחה אתה יודע איפה נמצא משכיר הפוקימונים?" אני שואל אותוOriginally posted by Ducky@Jul 8 2009, 04:21 PM
ירן - אתה רואה איש זקן שלא מבין על מה אתה מדבר.
אתה רואה לפתע איש מבוגר הולך לכיוון מרכז הפוקימונים, יש לו 4 פוקימונים נוספים שהולכים איתו, אבל אתה לא רואה אותם בבירור.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"האמ טוב צאי קלפה תישתמשי בנשיקה מתוקה ואז במטרונום על הבלאספורט הזוהר!"Originally posted by Ducky@Jul 8 2009, 07:08 PM
עומר - אתה עוקב אחרי בלספראוט, ולא עובר הרבה זמן עד שאתה מגיע לעמק שיש בו אדם ומלא בלספראוטים() וגם וויפינבלים(
).
לפתע אתה מבחין בבלספראוט זוהר().
ירין - "כן, במקרה אני הוא המשכיר" הוא אומר ומחייך.
"למה אתה מחפש אותי?" הוא שואל.
עומר - קלפה משתמשת בנשיקה מתוקה ומבלבלת את בלספראוט.
בלספראוט משתמש בעלי תער שקלפה מתחמקת מהם בקלות בעזרת קפיצה ומתחילה להזיז את ידיה.
היא משתמשת במטרונום, וזה גורם לה להשתמש בהשפרצה שלא עושה כלום.
בלספראוט עומד לשלוח הצלפת גפן.
ספוילר
"אני צריך פוקימון מים כדי להזיז את הגרוביילים מהדרך, יש לך?" אני שואלOriginally posted by Ducky@Jul 8 2009, 07:25 PM
ירין - "כן, במקרה אני הוא המשכיר" הוא אומר ומחייך.
"למה אתה מחפש אותי?" הוא שואל.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"קלפה תתחמקי ואז משקל ושוב מטרונום!"Originally posted by Ducky@Jul 8 2009, 07:25 PM
עומר - קלפה משתמשת בנשיקה מתוקה ומבלבלת את בלספראוט.
בלספראוט משתמש בעלי תער שקלפה מתחמקת מהם בקלות בעזרת קפיצה ומתחילה להזיז את ידיה.
היא משתמשת במטרונום, וזה גורם לה להשתמש בהשפרצה שלא עושה כלום.
בלספראוט עומד לשלוח הצלפת גפן.
ירין - "בוודאי, אבל הוא קצת בעייתי... הנה הוא" הוא אומר ומצביע על בוויזל() שמסתתר מאחורי, נראה כאילו הוא מתבייש.
עומר - קלפה חומקת ומשתמשת במשקל, אבל בלספראוט חוסם את המתקפה בכך שהוא שולח עלי תער לכל הכיוונים שפוגעים בקלפה.
קלפה משתמשת במטרונום, שגורם לה להשתמש באבקת שינה.
בלספראוט נרדם.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)