אני מתעלם מהם וממשיך ללכת.Originally posted by Ducky@Jul 12 2009, 08:16 PM
עומר - אתה הולך במערה כשלפתע אתה רואה סאנדשרו() ורטטה (
) רבים.
"סינק צא! תשתמש בגחלת על האודישים האלה!" אני אומרOriginally posted by Ducky@Jul 12 2009, 08:16 PM
עוד פעם יש מקום לרשום אחד
ירין - אתה ממשיך בדרך כשלפתע אתה רואה כמה אודישים() משחקים.
לא רחוק משם אתה רואה שער שחור וגדול.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מחפש פוקימוני עשב וחרק .אנג'ל - צ'ארמנדר מחייך לעברך וקופץ משמחה, נראה כאילו הוא מחבב אותך.
כשאתה שואל אותו אם הוא רוצה להתאמן הוא מהנהן בראשו, נראה כאילו הוא מוכן לכמה קרבות.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
עומר - אתה ממשיך ללכת כשלפתע אתה מגיע למבוי סתום, נראה כאילו ערימה של סלעים חוסמת את הדרך שלך, כשלפתע הם זזים טיפה.
ירין - סינדקוויל משתמש בגחלת על האודישים כשלפתע הם משתמשים באבקשת שינה שמרדימה את סינקוויל.
האודישים בורחים.
אנג'ל - אתה מחפש פוקימוני עשב וחרק, ואתה מוצא סולקות' (), כמה וופרים(
), ופינסיר(
) שנראה טיפשה כועס.
ספוילר
"סינק תקום!" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדור ומתקדם לכיוון השערOriginally posted by Ducky@Jul 12 2009, 10:15 PM
ירין - סינדקוויל משתמש בגחלת על האודישים כשלפתע הם משתמשים באבקשת שינה שמרדימה את סינקוויל.
האודישים בורחים.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"צארמנדר תשתמש בשריטה על הפינסר שם "אני אומר לצארמנדר .אנג'ל - אתה מחפש פוקימוני עשב וחרק, ואתה מוצא סולקות' (), כמה וופרים(), ופינסיר() שנראה טיפשה כועס.
"אחריי זה תשתמש בטופר פלדה"אני מוסיף .
עומר - מריל משתמש בבועות, כשלפתע הסלע מתחיל לזוז מהר.
לפתע אתה רואה שאלה לא גרבאלרים, אלא אוניקס (), שלא נראה מאושר מכך שתוקפים אותו.
ירין - סינדקוויל לא מתעורר.
אתה מחזיר אותו לכדור ורץ לכיוון השער, שלפתע אתה רואה שלט לידו ובו כתוב: "ברוכים הבאים לעיר ויולט".
אתה מבין שהגעת לעיר הבאה שבה נמצא המכון הראשון.
אנג'ל - פינסיר עודף את השריטה של צ'ארמנדר בקלות.
פינסיר משתמש בנשיכה שמכאיבה לצ'ארמנדר.
צ'ארמנדר קם מהר ומשתמש בטופר פלדה, שמפיל את פינסיר על האדמה.
ספוילר
"תרוץ לעברו ואז לפניי שאתה תקפוץ מעליו ותשתמש בטפרי פלדה ובשריטה ישר אחר כך !"אני אומר לצארמנדר .אנג'ל - פינסיר עודף את השריטה של צ'ארמנדר בקלות.
פינסיר משתמש בנשיכה שמכאיבה לצ'ארמנדר.
צ'ארמנדר קם מהר ומשתמש בטופר פלדה, שמפיל את פינסיר על האדמה.
"וואו אוניקס!" אני אומר "שמע מצטער על הבועות,אבל אני צריך לעבור אם לא תזוז אני אהיה צריך שלתקוף אותך שוב"Originally posted by Ducky@Jul 12 2009, 10:31 PM
עומר - מריל משתמש בבועות, כשלפתע הסלע מתחיל לזוז מהר.
לפתע אתה רואה שאלה לא גרבאלרים, אלא אוניקס (), שלא נראה מאושר מכך שתוקפים אותו.
אנג'ל - פינסיר קם במהירות, אך צ'ארמנדר משתמש בטופר פלדה שמוציא אותו משיווי משקל ומשתמש בשריטה.
פינסיר משתמש בעוקץ רעל שפוגע בצ'ארמנדר.
צ'ארמנדר מתעצבן ומחכה להוראות ממך.
עומר - אוניקס מתעצבן ומשתמש בזנב ברזל שמעיף את מריל.
מריל קם במהירות ומשתמש בבועות שרק מעצבנות יותר את אוניקס.
ספוילר
אני אלך לרפות את הפוקימונים שלי!Originally posted by Ducky@Jul 12 2009, 10:31 PM
ירין - סינדקוויל לא מתעורר.
אתה מחזיר אותו לכדור ורץ לכיוון השער, שלפתע אתה רואה שלט לידו ובו כתוב: "ברוכים הבאים לעיר ויולט".
אתה מבין שהגעת לעיר הבאה שבה נמצא המכון הראשון.
--------
![]()
-------
![]()
"כל הכבוד צארמנדר "אני נותן לו מעודד אותו .אנג'ל - פינסיר קם במהירות, אך צ'ארמנדר משתמש בטופר פלדה שמוציא אותו משיווי משקל ומשתמש בשריטה.
פינסיר משתמש בעוקץ רעל שפוגע בצ'ארמנדר.
צ'ארמנדר מתעצבן ומחכה להוראות ממך.
"תרוץ עליו ואז שאתה מספיק קרוב תתכוף מעט ואז תשתמש בשריטה בשביל לגרום לו לעלות לאוויר שם תשתמש בטפרי ברזל בשביל לחסל אותו !"אני אומר לצארמנדר בביטחון .
עומר - מריל משתמשת בזנב אקווה שפוגע באוניקס בצורה קשה.
אוניקס משתמש בזריקת סלעים בזמן שמריל משתמשת בחבטות זעם.
מריל נפגעת מכמה סלעים שפוצעים אותה.
ירין - אתה הולך למרכז הפוקימונים, הפוקימונים שלך רופאו.
אנג'ל - צ'ארמנדר רץ אל עבר פינסיר ומתכופף לפי הוראותיך.
פינסיר מנצל את ההזדמנות ומשתמש בנגיחה שמטיחה את צ'ארמנדר על האדמה.
צ'ארמנדר נראה כאילו הוא התעלף כשלפתע הוא קפץ והעיף את פינסיר עם טופר ברזל.
פינסיר התעלף.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)