אני ממשיך ליציאה.Originally posted by Ducky@Jul 13 2009, 09:52 PM
עומר - מריל נראית שמחה כשאצה מחמיא לה.
אתה ממשיך ללכת במערה ורואה כמה מאמנים, לא רחוק מהם גם את היציאה.
אתה רואה את הוופר הזה שם ?, תשתמש עליו בשריטה ואז במהירות בטפרי ברזל !"אני אומר לצארמנדר .Originally posted by Ducky@Jul 13 2009, 09:52 PM
אנג'ל - אתה מחפש עוד פוקימונים, ומוצא כמה וופרים(), כמה יאנמות (
), ומרחוק אתה רואה גם מאנקי(
)
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"טוב בואו נחזור למרכז הפוקימונים לישון.." אני אומר והולך למרכז הפוקימוניםOriginally posted by Ducky@Jul 13 2009, 09:52 PM
ירין - אתה וסינדקוויל מחפשים את האגם ולא מוצאים.
לפתע איש שמן בחליפת דיג וחכה עובר לידך.
"אם באת לחפש פוקימוני מים באגם, תצטרך לחכות למחר בבוקר. בשעות כאלה הוא כבר סגור" הוא אומר לך.
אתה שם לב שכבר נהיה ממש חשוך.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר - אתה יוצא מהמערה ושם לב שחשוך בחוץ, כנראה לילה.
תמשיך להתקדם אל מרכז הפוקימונים או שתחנה כאן?
אנג'ל - צ'ארמנדר מתקרב אל אחד הוופרים וקורא לו הצידה, ואז משום מקום משתמש בשריטה.
וופר לא מבחין בכלל וחוטף טופר ברזל באזור ביטנו.
הוא מתעצבן ומעיף את צ'ארמנדר בעזרת חבטה.
ירין - אתה חוזר למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר שבו תישן.
סינדקוויל נשמע רעב, כנראה שאתה צריך לתת להם לאכול ארוחת ערב.
ספוילר
"צארמנדר תשרוט אותו ואז תשתמש בטופר ברזל הכי חזק שאתה יכול !"אני אומר לצארמנדר .אנג'ל - צ'ארמנדר מתקרב אל אחד הוופרים וקורא לו הצידה, ואז משום מקום משתמש בשריטה.
וופר לא מבחין בכלל וחוטף טופר ברזל באזור ביטנו.
הוא מתעצבן ומעיף את צ'ארמנדר בעזרת חבטה.
"אם הוא מתחמק תשתמש בצעקה בשביל לעצור אות ואז תשרוט אותו "אני לוחש לצארמנדר .
"טוב בוא נראה מיש לנו לאכול..." אני אומר ובודק בתיקOriginally posted by Ducky@Jul 13 2009, 10:01 PM
ירין - אתה חוזר למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי נותנת לך מפתח לחדר שבו תישן.
סינדקוויל נשמע רעב, כנראה שאתה צריך לתת להם לאכול ארוחת ערב.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
עומר - אתה מתקדם בשביל, וכל מה שאתה מצליח לראות זה כמה הוטהוטים(), כמה רטטות (
) ואקנס(
) אחד.
נראה שאתה לא תצליח להגיע למרכז הפוקימונים בזמן הקרוב, כי אתה לא מצליח למצוא שום זכר לעיר.
אנג'ל - צ'ארמנדר קופץ אל עבר וופר ומשתמש בשריטה.
וופר קופץ מהר וחובט בצ'ארמנדר.
צ'ארמנדר מתעצבן ומשתמש בצעקה שעוצרת את וופר, וכשהוא לא שם לב צ'ארמנדר מעיף אותו במתקפת שריטה חזקה.
ירין - אתה בודק בתיק ואין לך בכלל אוכל.
"אם אתם רעבים פשוט תגידו" האחות ג'וי אומרת לך ומביאה לך שלוש צלחות גדולות מלאות באוכל.
ספוילר
"יאאאא אקנס!" אני אומר באושר "צא נידורן תישתמש במתקפת קרן!"Originally posted by Ducky@Jul 13 2009, 10:10 PM
עומר - אתה מתקדם בשביל, וכל מה שאתה מצליח לראות זה כמה הוטהוטים(), כמה רטטות (
) ואקנס(
) אחד.
נראה שאתה לא תצליח להגיע למרכז הפוקימונים בזמן הקרוב, כי אתה לא מצליח למצוא שום זכר לעיר.
קראת את מה ששלחתי לך בפרטי?Originally posted by Ducky@Jul 13 2009, 10:10 PM
ירין - אתה בודק בתיק ואין לך בכלל אוכל.
"אם אתם רעבים פשוט תגידו" האחות ג'וי אומרת לך ומביאה לך שלוש צלחות גדולות מלאות באוכל.
--------
"תודה!" אני אומר ומתחיל לאכול ולתת תהם את האוכל
--------
![]()
-------
![]()
"כל הכבוד צארמנדר "אני מעודד אותו,אנג'ל - צ'ארמנדר קופץ אל עבר וופר ומשתמש בשריטה.
וופר קופץ מהר וחובט בצ'ארמנדר.
צ'ארמנדר מתעצבן ומשתמש בצעקה שעוצרת את וופר, וכשהוא לא שם לב צ'ארמנדר מעיף אותו במתקפת שריטה חזקה.
תרוץ עליו בתשתמש בשריטה אם הוא קופץ תקפוץ גם אתה ותשתמש בטפרי ברזל שהוא באוויר ככה שהוא לא יוכל להתחמק "אני מסביר .
"אחרי זה תשתמש בטפרי ברזל !"אני מסיים .
אוקיי =)Originally posted by Ducky@Jul 12 2009, 08:16 PM
קאמי - יש לך מספיק כסף לראשון, אני כבר מעדכן את המחירים.
אתה נותן למוכר את הכסף והוא נותן לך שלושה כדורים, נוגדן רעל ושני שיקויים רגילים. אוכל לפוקימונים אפשר לקבל במרכז הפוקימונים בחינם.
אני ניגש חזרה למרכז הפוקימונים ואומר לאחות ג'וי "אוה, שכחתי, רציתי לבקש אוכל פוקימונים בבקשה", כשאני מקבל אותו, אני מודה לה, ומסתובב בעיר, מחפש מאמנים שמעוניינים להלחם
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
![]()
![]()
![]()
![]()
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת'ביצים!
</span>
קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~
אני Murcielago חבר צוות בליץ' מפורום אנימה ישראל~
עומר - אקנס משתמש בעוקץ רעל שגורם לנידורן לשמור מרחק.
אקנס מתגרה בנידורן ומתחיל לברוח.
נידורן רץ אחריו במהירות.
ירין - כן.
אתם אוכלים ולבסוף שובעים.
אתה מתחיל להרגיש עיף, אולי כדאי שתלך לישון.
אנג'ל - וופר מחכה לצ'ארמנדר, וכשצארמנדר מנסה להשתמש בשריטה, וופר מזנק לאחור ומשתמש בחבטה שמעיפה את צארמנדר.
וופר משתמש בחבטת זנב, אך צ'ארמנדר חוסם את המתקפה ותוקף בטופר ברזל.
שני הפוקימונים נוחתים על הרצפה ומתעלפים.
קאמי - "בבקשה" אומר האחות ג'וי ומחייכת.
היא מגישה לך שקית די גדולה שמלאה באוכל לפוקימונים.
אחרי שאתה יוצא הבניין אתה מתחיל לחפש בעיר קרבות, ומוצא את אותם המאמנים מקודם נלחמים, רק שהפעם הם נמצאים בתוך העיר.
ספוילר
"קול הכבוד צארמנדר היית מצוין "אני מעודד את צארמנדר .Originally posted by Ducky@Jul 13 2009, 10:26 PM
אנג'ל - וופר מחכה לצ'ארמנדר, וכשצארמנדר מנסה להשתמש בשריטה, וופר מזנק לאחור ומשתמש בחבטה שמעיפה את צארמנדר.
וופר משתמש בחבטת זנב, אך צ'ארמנדר חוסם את המתקפה ותוקף בטופר ברזל.
שני הפוקימונים נוחתים על הרצפה ומתעלפים.
"פוכדור צא "אני אומר וזורק פוכדור לעבר וופר בתקווה שהפעם הוא לא יברח לי .
ו...Originally posted by Ducky@Jul 13 2009, 10:26 PM
ירין - כן.
אתם אוכלים ולבסוף שובעים.
אתה מתחיל להרגיש עיף, אולי כדאי שתלך לישון.
-----
"טוב בוא נלך לישון" אני הולך לישון
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)