אני מנסה להתקרב לראות מה זה ה"דברים האלה" :blink:Originally posted by Ducky@Jul 14 2009, 12:16 AM
עומר - טאורוס מבולבל ולא יודע את מי לתקוף, יש יותר מדי מה"דברים" האלה.
עומר, אתה צועד לאט לאט ופתאום מועד.
אתה נופל על אחד השיחים, נשמעת צעקה ממש ליד האוזן שלך.
אתה רואה שקופץ משם פסיידאק().
אתה כנראה נפלת עליו וכואב לו.
לפתע יוצאים מלא פסיידאקים ומנסים להרגיע אותו.
ספוילר
"אוי, אני מצטער" אני אומר לפסיידק שנפלתי עליו וממשיך הלאה.Originally posted by Ducky@Jul 14 2009, 12:25 AM
עומר, אתה צועד לאט לאט ופתאום מועד.
אתה נופל על אחד השיחים, נשמעת צעקה ממש ליד האוזן שלך.
אתה רואה שקופץ משם פסיידאק().
אתה כנראה נפלת עליו וכואב לו.
לפתע יוצאים מלא פסיידאקים ומנסים להרגיע אותו.
עומר - אתה ממשיך ללכת אבל לא מצליח לראות בחושך הזה.
אין לך מושג איפה אתה או עוד כמה זמן יקח לך להגיע אל העיר, כנראה שתצטרך להקים מחנה.
ספוילר
"זה היה קל.. פוכדור צא!" אני אומרOriginally posted by Ducky@Jul 14 2009, 12:16 AM
ירין - הם יגיעו "><
פאצ'יריסו משתמש בשוק חשמלי שמעלף את מאג'יקארפ במכה אחת.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
שכחתי להודיע, אז...
איוונט עמוד 50: מי שיפתח את עמוד 50 יקבל פרס נחמד מאוד!
עומר - אתה מוצא כמה עצים ושם אותם בערימה.
מריל עוזר לך להדליק את האש בכך שאתם משפשפים אבנים.
נראה כאילו לקח נצח להדליק את המדורה.
אתה מחפש מה לאכול, אבל לא מוצא כלום.
לפתע, הפסיידאק ממקודם רץ לכיוונכם עם ערימה של דגים טריים.
דבר אחד בטוח - אתם לא תישארו רעבים.
ירין - הכדור פוגע במג'יקארפ, ותוך רגעים ספורים הוא נלכד.
ספוילר
עכשיו אני אלך לרפאות את הפוקימוים ואז למכוןOriginally posted by Ducky@Jul 14 2009, 12:40 AM
ירין - הכדור פוגע במג'יקארפ, ותוך רגעים ספורים הוא נלכד.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"תודה פסיידק!" אני אומר לו בחיוך צבוע מעט "רוצה להיצטרף אלינו?"Originally posted by Ducky@Jul 14 2009, 12:40 AM
שכחתי להודיע, אז...
איוונט עמוד 50: מי שיפתח את עמוד 50 יקבל פרס נחמד מאוד!
עומר - אתה מוצא כמה עצים ושם אותם בערימה.
מריל עוזר לך להדליק את האש בכך שאתם משפשפים אבנים.
נראה כאילו לקח נצח להדליק את המדורה.
אתה מחפש מה לאכול, אבל לא מוצא כלום.
לפתע, הפסיידאק ממקודם רץ לכיוונכם עם ערימה של דגים טריים.
דבר אחד בטוח - אתם לא תישארו רעבים.
ירין - אתה מרפא את הפוקימונים ותוך מעט זמן אתה מוצא את המכון.
עומר - פסיידאק לא מבין מה אתה אומר ובוהה בך.
ספוילר
"איפה מנהיג האמכון?" אני נכנס פימה ושואלOriginally posted by Ducky@Jul 14 2009, 12:46 AM
ירין - אתה מרפא את הפוקימונים ותוך מעט זמן אתה מוצא את המכון.
--------
![]()
-------
![]()
ירין - אתה נכנס ורואה את האיש הזה:.
"אני פלאנקר, מנהיג המכון" הוא אומר לך.
"באת לנסות לקבל תג, הא?"
עומר - פסיידאק מחייך ומסכים.
ספוילר
"כן! בוא נתחיל!" אני אומרOriginally posted by Ducky@Jul 14 2009, 01:12 AM
ירין - אתה נכנס ורואה את האיש הזה:.
"אני פלאנקר, מנהיג המכון" הוא אומר לך.
"באת לנסות לקבל תג, הא?"
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)