Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 94 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1396
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר - אתה נכנס, ובין כמה שיחים אתה רואה פוצ'יאנה() שרגלו קצת פצועה ויש עליה שריטה, ולידו יש אורסארינג זועם().
    "יש לי הרגשה שהפוציאנה הזה לא נפצע מחתיכת עץ שבורה" אני חושב לעצמי.
    "צארמנדר צא !"אני אומר .
    "תשתמש בטפרי ברזל על האורסארינג הזה !"אני אומר לצארמנדר.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: עדן
    Originally posted by ShadowPokemon@Jul 20 2009, 06:19 PM
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: ShadowPokemon
    שם אמיתי:עדן בר
    שם הדמות:יוקי אמרצו
    רקע:
    יוקי נולד בעיר אקרוטיק מאז ומתמיד יוקי אהב פוקימונים ביחוד את הסווירטל של אביו כשהיה קטן אביו יצא למסע כדי לחקור
    על הפוקימונים וגם כדי להיות מאסטר הפוקימון אבל במהלך המסע הוא נעלם ומאז יוקי לא ראה אותו ליוקי יש אח גדול שיצא למסע שנתיים לפני יוקי כדי לגלות מה קרה לאבא שלהם וכדי להיות חוקר של הפוקימונים לאחיו קוראים צ'ינו הוא היה מקבל מאחיו מכתב כל שבוע על מה חדש ומה הוא גילה ואז יום אחד הגיע אליו מכתב מאחיו שמספר שהוא יודע מה קרה לאביו אבל החצי השני של המכתב היה קרוע ולכן לא ידע מה עלה בגורלו של אביו דבר שהתחיל להפחיד אותו שקרה משהו גם לצ'ינו הוא החליט שהוא רוצה להיות מאסטר פוקימון ולגלות מה קרה לאבא שלו ולאח שלו
    מראה: (אם אין לכם כח לתאר מראה, אז תבחרו תמונה מכאן:
    איך אני שם פה אתה התמונה???
    פוקימון התחלתי: בלבזור
    לא ענית לי בסוף אם אני רשום

3. משתמש מנוסה
    שם: ליד צלחת עוגיות ריקה
    Originally posted by Ducky@Jul 13 2009, 10:26 PM
    קאמי - "בבקשה" אומר האחות ג'וי ומחייכת.
    היא מגישה לך שקית די גדולה שמלאה באוכל לפוקימונים.
    אחרי שאתה יוצא הבניין אתה מתחיל לחפש בעיר קרבות, ומוצא את אותם המאמנים מקודם נלחמים, רק שהפעם הם נמצאים בתוך העיר.
    אני עוד במשחק?
    "היי, מישהו רוצה לערוך קרב?"
    בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
    כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
    דברו איתי חופשי~
    </div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
    descent_roy@hotmail.com
    זה המסנג&#39;ר שלי D&#58;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>

<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
    תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת&#39;ביצים&#33;
    </span>

קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~

אני Murcielago חבר צוות בליץ&#39; מפורום אנימה ישראל~

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    טופס הרשמה:
    שם בפורום:~nitay~
    שם אמיתי:ניתאי
    שם הדמות:קיט דריוט
    רקע:קיט תמיד היה ילד שלא התקבל בחברה,תמיד חשבו אותו לשונה ולא קיבלו אותו,קיט תמיד התעניין בפוקמונים יותר מכל השאר,במיוחד בפוקימוני אש.
    יום אחד,אחד הילדים בכתה של קיט החליט לסגור איתו חשבון על זה שתמיד היה שונה,הוא גנב את הטייפלוז&#39;ן של אביו והחל לתקוף את קיט,קיט כבר חשב שזה סופו כאשר מתוך השיחים קפץ אינפיימפ שחיסל את טייפלוז&#39;ן בלהביור אחד&#33;,לפני שקיט הספיק להודות לו הוא ברח אל השיחים והשאיר מאחוריו ביצה,קיט החליט שהוא יטפל בביצה הזאת למען אינפרמייפ שהציל את חייו...
    מראה:
    פוקימון התחלתי:צ&#39;ימצ&#39;אר

5. Kibō no chi
    ירין - "מצבה לא טוב, היא גוססת, כנראה שהורעלה מארבוק, כי היו לה סימני נשיכות בכתף.
    בכל מקרה, זה לא עניינך. עדיף שתשכח מכל העניין" הוא אומר וחוזר אל החדר.

עומר - "אל תיתמם לך&#33;" היא צועקת.
    "למה קטפת את האפריקון הזה?&#33;" היא שואל בזעם.

תמיר - אתה רואה פוצ&#39;יאנה() משחק להנאתו עם זיגזגון(), קלפה () ישנה מתחת לעץ וכמה סאנדשרואים() מתגלגלים.

ג&#39;ף- פיפלאפ מהנהן בראשו ורוצה לנסות להלחם שוב.

תומר - צ&#39;ארמנדר קופץ אל עבר אורסרינג עם טופר פלדה, אך אורסארינג מעיף אותו עם קרן על ומעלף אותו.
    המצב לא עובד לטובתך.

עדן - לא, אין פיסוק אז לא הבנתי כלום.
    קאמי - בוודאי שכן D:
    הילדה הזה () מתקרב אליך ומסתכל עליך.
    "בסדר גמור, קרב רצית וקרב תקבל&#33; צא קראבי&#33;" הוא צועק ומוציא קראבי().

ניתאי - כרגע אין מקום, אבל מחר אני מפנה מקום לעוד שני אנשים, אז אתה כרגע התקבלת (אבל אתה על תנאי).

Spoiler ספוילר

6. the bitch is back
    Originally posted by Ducky@Jul 21 2009, 01:47 AM

עומר - "אל תיתמם לך&#33;" היא צועקת.
    "למה קטפת את האפריקון הזה?&#33;" היא שואל בזעם.
    "לא ידעתי שאסור" אני אומר בחשש "מה זה בכלל?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ducky@Jul 21 2009, 01:47 AM
    ירין - "מצבה לא טוב, היא גוססת, כנראה שהורעלה מארבוק, כי היו לה סימני נשיכות בכתף.
    בכל מקרה, זה לא עניינך. עדיף שתשכח מכל העניין" הוא אומר וחוזר אל החדר.

"אז מה אני אעשה?" אני שואל
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

8. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    Originally posted by Ducky@Jul 20 2009, 05:53 PM
    אורי - אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים של העיר נוי בארק, האחות גו&#39;י לוקחת את שינקס לחדר ולאחר כמה דקות הוא יוצא, חבוש ברגלו הימנית-הקדמית.
    "הוא קיבל נקע ברגל, אבל זה לא אמור להפריע, כי זה לא כל כך חמור. עוד כמה ימים הוא כבר ילך כרגיל" היא אומרת.
    אתה רואה את שינקס מתקדם לכיוונך, הוא קצת צולע ומשפיל את מבטו.
    "שינקס, אתה לא צריך להיות עצוב. היית מעולה, ואתה לא צריך איזה טוטודייל שיעציב אותך. בוא נלך להתאמן ונראה לו אחת ולתמיד שאנחנו הכי טובים שיש, בסדר שינקס?"

9. Kibō no chi
    עומר - הילדה עונה לך "זה אפריקון, מכינים מזה פוקדורים&#33; ואל תשקר&#33; אתה גנב&#33;" היא צועקת.

ירין - פשוט תעשה את מה שאתה עושה בדרך כלל.

אורי - שינקס מסתכל עליך ומחייך, נראה כאילו הוא מתחיל להעריך אותך.
    אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים בשביל להתאמן, אתה רואה באגם יאנמה() אחת, ווידל על אחד העצים() ועוד כמה סאנשרואים() מתגלגלים לידך.

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    Originally posted by Ducky@Jul 21 2009, 02:18 AM
    עומר - הילדה עונה לך "זה אפריקון, מכינים מזה פוקדורים&#33; ואל תשקר&#33; אתה גנב&#33;" היא צועקת.
    "איך שיקרתי בדיוק?" אני שואל אותה ברוגע "והנה קחי את זה" אני אומר לה ומגיש לה את האפריקון.
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    אורי - שינקס מסתכל עליך ומחייך, נראה כאילו הוא מתחיל להעריך אותך.
    אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים בשביל להתאמן, אתה רואה באגם יאנמה() אחת, ווידל על אחד העצים() ועוד כמה סאנשרואים() מתגלגלים לידך.
    "בוא נתחיל במשהו קל, ננסה להביס את הווידל הזה." אני מסתכל אל שינקס ואז קורא "שינקס&#33; טעינה ואז דחיפה&#33; אם הוא מנסה לעקוץ אותך בעוקץ שעל הראש שלו, תתחמק&#33;"

12. משתמש מנוסה

ירין - פשוט תעשה את מה שאתה עושה בדרך כלל.

אז אני אלך לתפוס פוקימון מים, יש בסביבה?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

13. Kibō no chi
    עומר - "זה לא יעזור&#33; אני לא יכולה להחזיר אותו אל העץ, והאפריקון הזה לא בשל&#33; עכשיו סתם הרסת פוקדור&#33; אתה יודע כמה הם עולים?&#33;" היא צועקת ומתחילה לבכות.

אורי - שינקס משתמש בטעינה, מתכונן במקום ומזנק על ווידל בדחיפה.
    ווידל מתגלג ומתעצבן, ושולח עוקץ רעל אל כיוון שינקס.
    שינקס לא מצליח לחמוק בגלל הרגל שלו, אבל כיוון שהשתמש בטעינה ההתקפה כמעט ולא השפיעה עליו.

ירין- תצא ותחפש, יש הכל.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ducky@Jul 21 2009, 02:33 AM

ירין- תצא ותחפש, יש הכל.
    באיזה עיר אני?
    --------

-------

15. the bitch is back
    Originally posted by Ducky@Jul 21 2009, 02:33 AM
    עומר - "זה לא יעזור&#33; אני לא יכולה להחזיר אותו אל העץ, והאפריקון הזה לא בשל&#33; עכשיו סתם הרסת פוקדור&#33; אתה יודע כמה הם עולים?&#33;" היא צועקת ומתחילה לבכות.
    "אני ממש מצטער, לא ידעתי שזה שייך למישהו" אני אומר לה. "יש משהו שאני אוכל לעשות בשביל לפצות אותך?"
    גיל! 3>

עמוד 56 מתוך 94 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •