"סינק צא! מהר מסך עשן וחבטה על מרקורוו!" אני אומרOriginally posted by זאב על מקל@Jun 18 2009, 05:57 PM
ירין-
פאצ'יריסו לא מקשיב לך, אתה לא המאמן שלו.
מארקרו פוגע בפאצ'יריסו, אם לא תעשה משהו- הלך עליו.
"סינק צא! מהר מסך עשן וחבטה על מרקורוו!" אני אומרOriginally posted by זאב על מקל@Jun 18 2009, 05:57 PM
ירין-
פאצ'יריסו לא מקשיב לך, אתה לא המאמן שלו.
מארקרו פוגע בפאצ'יריסו, אם לא תעשה משהו- הלך עליו.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
"את בטוחה שאת רוצה להילחם?" אני שואל את צ'יקוריטה ומחכה לאוט הסכמה ממנה "טוב,אז תשתמשי בהצלפת זנב ולאחר מכן בדחיפה,ותשתדלי להיתחמש מהפה שלו השיניים האלה נראות מסוכנות"
ארוין-
"חכה!" נשמעה צעקה מאחוריך.
ראית איש צנום עם משקפיים בוהקות, זיהית אותו מהמעבדה.
"אני העוזר של הפרופסור" הוא הציג את עצמו.
"אתה מבין, הפרוספור די מפוזר, אז הוא שכח לתת לך את זה" הוא אמר והושיט לך פוקידע.
לורן- "כלומר, האם נשארו לי עוד פוקימונים?" שאל הפרופסור בתמיהה.
"ברור שכן| אמר והוסיף: "אבל הם בשביל מאמנים מתחילים אחרים".
ירין-
סינק משתמש במסך עשן, אבל מארקרוו רואה את סינק בין העשן ופוגע בו בניקור.
ריצ'רד-
"צי'קו צ'יקו!" צ'יקוריטה קראה ורצה לכיוון רטטה.
היא השתמשה בהצלפת זנב, וכשרטטה לא היה מוכן היא נתנה לו נוקאאוט ועילפה אותו בדחיפה אחת.
ספוילר
"לא, אלא אם יש עוד פוקימונים שווים בשדות"לורן- "כלומר, האם נשארו לי עוד פוקימונים?" שאל הפרופסור בתמיהה.
"ברור שכן| אמר והוסיף: "אבל הם בשביל מאמנים מתחילים אחרים".
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"פוקאדור צא!" אני צוער וזורק פוקדור
"עבודה יפה צ'יקוריטה"
"תודה רבה "אמרתי לעוזר...Originally posted by זאב על מקל@Jun 18 2009, 06:04 PM
"חכה!" נשמעה צעקה מאחוריך.
ראית איש צנום עם משקפיים בוהקות, זיהית אותו מהמעבדה.
"אני העוזר של הפרופסור" הוא הציג את עצמו.
"אתה מבין, הפרוספור די מפוזר, אז הוא שכח לתת לך את זה" הוא אמר והושיט לך פוקידע.
"אני אזדקק לזה בהמשך מסעי" אמרתי לו בשמחה.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
"מהר חבטה מהאוייר ואז שוב פעם!" אני אומר לוOriginally posted by זאב על מקל@Jun 18 2009, 06:04 PM
ירין-
סינק משתמש במסך עשן, אבל מארקרוו רואה את סינק בין העשן ופוגע בו בניקור.
(תוסיף לו עוד מתקפות, שהוא ילמד)
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לורן-
"אה, אז תסביר את עצמך!" אמר הפרופסור והסמיק.
"אולי איזה נוקטאוול, או איזה גריימר" אמר לך.
"דרך אגב" אמר והוציע מכשיר מהכיס שלו.
"זה פוקידע, תיקח אותו, אתה עוד תזדקק לו".
ריצ'רד-
רטטה נלכד בכדור, נראה כאילו צ'יקוריטה גאה בעצמה.
לפתע אתה רואה את אחד מהעוזרים של הפרופסור רץ לכיוונך עם מכשיר מוזר ביד.
"קח את זה!" הוא אמר וזרק את המכשיר לכיוונך.
המכשיר נפל בדיוק בין היידים שלך, והבחנת שזה פוקידע.
ארוין-
"בבקשה" אמר העוזר של הפרופסור והלך.
ירין-
כשהוא ילמד אני אוסיף לו.
סינק פוגע במרקרוו, אבל מרקרוו לא מוותר ומשתמש בניקור שוב.
נראה שסינק לא יוכל לגבור עליו לבדו.
ספוילר
"פצ'ריסו אתה חייב לעזור לי! תשתמש בשוק חשמלי אחרי שסינק ישתמש במסך עשן, ואז סינק חבטה!" אני אומר להם בתקווה שזה יצליחOriginally posted by זאב על מקל@Jun 18 2009, 06:11 PM
ירין-
כשהוא ילמד אני אוסיף לו.
סינק פוגע במרקרוו, אבל מרקרוו לא מוותר ומשתמש בניקור שוב.
נראה שסינק לא יוכל לגבור עליו לבדו.
--------
![]()
-------
![]()
"תודה סבא! להתראות!" אני יוצא ומתקדם הלאהלורן-
"אה, אז תסביר את עצמך!" אמר הפרופסור והסמיק.
"אולי איזה נוקטאוול, או איזה גריימר" אמר לך.
"דרך אגב" אמר והוציע מכשיר מהכיס שלו.
"זה פוקידע, תיקח אותו, אתה עוד תזדקק לו".
שומר שבת וחגים אז לא לפנות אלי!!!
"להתראות" צעקתי לו מרחוק ו"תודה"!אמרתי לוOriginally posted by זאב על מקל@Jun 18 2009, 06:11 PM
"בבקשה" אמר העוזר של הפרופסור והלך.
ראיתי שביל לעיר וילוט והתחלתי ללכת למכון הראשון שלי!
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
"מעניין איך זה פועל,זה יכול להגיד לי איפה אנייכול למצוא פוקימון מסוים?,למשל... נוקטאוול?" אני אומר בתמיהה ומסתכל על המכשיר המוזר
ירין-
נראה שסינק עומד להתעלף, אבל אז פאצ'יריסו משתמש בפריקה ופוגע במרקרוו.
מרקרוו נופל על הריצפה חזסר הכרה, וכך גם פאצ'יריסו, הוא רוקן את כל האנרגיה שלו.
לורן-
אתה יוצא מהמעבדה, כשלפתע אתה רואה את ירין, המאמן המתחיל מהמעבדה(לא זה שנלחמת נגדו).
הוא והסינדקוויל שלו עומדים ליד מרקרוו ופאצ'יריסו מעולפים.
ארווין-
אתה מתחיל ללכת בשביל, כשלפתע אתה מבין שאתה הלכת לאיבוד.
ריצ'רד- הפוקידע פתאום התחיל לדבר.
"נוקטאוול, פוקימון הינשוף.
הפוקימון הזה מדורג כאחד הפוקימונים האינטליגנטיים בעולם, כאשר הוא חושב הוא מזיז את הראש שלו בזווית של 360 מעלות." הפוקידע אמר ופתאום הופיע צג על המסך, כנראה שאלה היו האיזורים שבהם אפשר למצוא נוקטאוולים.
אתה מבין שבאיזור שלך יש נוקטאוולים פראיים.
ספוילר
"כל הכבוד!" אני אומר לפ'צריסו וזורק עליו ועל מרקוקוו פוכדורOriginally posted by זאב על מקל@Jun 18 2009, 06:19 PM
ירין-
נראה שסינק עומד להתעלף, אבל אז פאצ'יריסו משתמש בפריקה ופוגע במרקרוו.
מרקרוו נופל על הריצפה חזסר הכרה, וכך גם פאצ'יריסו, הוא רוקן את כל האנרגיה שלו.
לורן-
אתה יוצא מהמעבדה, כשלפתע אתה רואה את ירין, המאמן המתחיל מהמעבדה(לא זה שנלחמת נגדו).
הוא והסינדקוויל שלו עומדים ליד מרקרוו ופאצ'יריסו מעולפים.
ארווין-
ריצ'רד- הפוקידע פתאום התחיל לדבר.
"נוקטאוול, פוקימון הינשוף.
הפוקימון הזה מדורג כאחד הפוקימונים האינטליגנטיים בעולם, כאשר הוא חושב הוא מזיז את הראש שלו בזווית של 360 מעלות." הפוקידע אמר ופתאום הופיע צג על המסך, כנראה שאלה היו האיזורים שבהם אפשר למצוא נוקטאוולים.
אתה מבין שבאיזור שלך יש נוקטאוולים פראיים.
--------
![]()
-------
![]()
"אוי לא ,אני חושב שהלכתי לאיבוד" חשבתי לעצמי....
הבנתי שאני יכול להשתמש בבידריל לראות איפה אנחנו ..
"צא בידריל ,עלה לשמיים ואיך נחזור למסלול!"
(תעשה שצ'ימצ'אר ילמד EMBER)
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)