אני מתחיל לחפש את הפוקימונים האלוOriginally posted by Ducky@Jul 25 2009, 01:26 AM
ג'ף - אין מאמנים באזור, אבל אתה שומע קולות של פוקימונים מסביבך, אבל לא מצליח לראות את הפוקימונים.
אני מתחיל לחפש את הפוקימונים האלוOriginally posted by Ducky@Jul 25 2009, 01:26 AM
ג'ף - אין מאמנים באזור, אבל אתה שומע קולות של פוקימונים מסביבך, אבל לא מצליח לראות את הפוקימונים.
"צ'ימצ'אר,מה את עושה?!" אני אומר לה ואז אומר בטון קצת יותר נמוך "אם היית רעבה היית יכולה להגיד לי" אני אומר ואז נזכר בבקבוק החלב ומביא לה אותוOriginally posted by Ducky@Jul 25 2009, 02:27 AM
אתה שם לב למלא אוכל על הרצפה ולכלוך ליד המקרר, ובתוך המקרר אתה רואה את צ'ימצ'אר, מלאה בכתמים מחלב, קטשופ, רטבים, קצת בשר ועוד המון דברים שאתה לא מזהה עליה.
היא מפילה את כל מה שהיא מצליחה להזיז, המקרר כולו מבולגן.
*טורטוויג, לא בידוףOriginally posted by Ducky@Jul 25 2009, 01:26 AM
תמיר - בידוף אומר לפוצ'יאנה שלום, פוצ'יאנה מלקק אותו גם.
אחרי כמה דקות אתה רואה שהם כבר משחקים ומתגלגלים להם, נראה שהם ממש חברים טובים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר חברה, מוכנים לצאת לדרך?" אני מתקרב אליהם ומסתכל לכיוונם.
"כבר חושך..." אני אומר למריה, "את עייפה?"Originally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:51 AM
אורי - "טוב" היא אומרת בנעימות, ואתם ממשיכים ללכת.
אחרי כמה שעות של הליכה אתם רואים שמתחיל להחשיך בחוץ, כנראה שתצטרכו לאלתר מחנה.
ג'ף - אתה לא מצליח לראות את הפוקימונים, כשלפתע אתה מסתכל לאוויר ורואה שאלה מארקרוואים().
ניתאי - צ'ימצ'אר מחייכת וגומרת את החלב שנתת לה, כשלפתע אתה מתחיל להריח משהו מסריח, וזה לא האשפה.
תמיר - כן, התבלבלתי...
טורטוויג מהנהן, פוצ'יאנה גם - הם מוכנים לצאת לדרך.
עומר - הרקרוס מרים את מישל בקלות לבדו, ואחרי כמה דקות של הליכה אתה שם לב שהלכת לאיבוד, והקולות שנשמעים מסביבך לא גורמים לך להרגיש בנוח.
אורי - "קצת, אולי כדאי שננוח" היא אומרת.
מריה וצ'אנסי הולכות להביא עצים למדורה, ואתה צריך לדאוג לאזור שינה. מה תעשה?
ספוילר
"צאי קמאבוסקן"אני אומר ומוציא אותה מהפוקדור,"פיפלאפ תקפוץ לאחד המרקרוואים ותתקוף בניקור!קאמבוסקאן את תתקפי אחד אחר בגלחת!צאו!"Originally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:34 PM
ג'ף - אתה לא מצליח לראות את הפוקימונים, כשלפתע אתה מסתכל לאוויר ורואה שאלה מארקרוואים().
קודם כל, התגובה של ניתאי עכשיו קורעת XDDDDDDDDDDOriginally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:34 PM
תמיר - כן, התבלבלתי...
טורטוויג מהנהן, פוצ'יאנה גם - הם מוכנים לצאת לדרך.
או שהוא מסריח או שצ'ימצאר שורף משהו XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
"אז קדימה, נצא!" אני קורא. אני מחזיר את טורטוויג לפוכדור שלו, ויחד עם פ'וציאנה אני צועד אל מחוץ לעיר ניו בארק, לעבר העיר הבאה.
תמיר-היא עשתה את צרכיה איפשהו...Originally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:34 PM
ניתאי - צ'ימצ'אר מחייכת וגומרת את החלב שנתת לה, כשלפתע אתה מתחיל להריח משהו מסריח, וזה לא האשפה.
------------------------------------
'אני חייב למצוא לה פוקדור' אני מהרהר לעצמי "צ'ימצ'אר,בואי,הולכים לראות את פרופסור אלם"
---------------------------
היא לפחות יכולה ללכת?
תמיר - אתה מגיע אל אותה הנקודה שבה פגשת את פוצ'יאנה, אתה רואה שם באטרפרי(), מאריפ (
) ועוד סאנדשרואים (
).
ג'ף - פיפלאפ קופץ אל עבר המרקרוו, שמצליח להפיל אותו די מהר.
קאמבוסקאן רצה אל עבר פיפלאפ ותופסת אותו לפני שהוא מתרסק על הרצפה, ושולחת גחלת על המרקרוו שהפיל את פיפלאפ.
בינתיים שני המרקרוואים האחרים תוקפים את קאמבוסקאן מאחור, קמבוסקאן נפגעת קשה.
ניתאי - היא הגיעה אל המקרר, מה אתה חושב?
אתה וצ'ימצ'אר הולכים.
אתם יוצאים מהבית, היא עדיין מלוכלכת מכל הדברים שהיו במקרר, כשלפתע אתה רואה שהיא מחזיקה גוש קטן וחום, היא משפשפת אותו על הרגל שלך וצוחקת.
היא כבר לא היחידה שצריכה מקלחת היום.
ספוילר
"צ'ימצ'אר,לא!,זה לא משהו לשחק איתו!" אני אומר לה בכל חמור וחוזר לביתי כדי לנקות את שנינוOriginally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:57 PM
ניתאי - היא הגיעה אל המקרר, מה אתה חושב?
אתה וצ'ימצ'אר הולכים.
אתם יוצאים מהבית, היא עדיין מלוכלכת מכל הדברים שהיו במקרר, כשלפתע אתה רואה שהיא מחזיקה גוש קטן וחום, היא משפשפת אותו על הרגל שלך וצוחקת.
היא כבר לא היחידה שצריכה מקלחת היום.
"פיפלאפ!תקוף מהר את אחד המארקרווים בניקור פעמיים!,קאמבוסקן,תנסי להתאושש ולתקוף אותם בגחלת ובבעיטה כפולה!"Originally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:57 PM
ג'ף - פיפלאפ קופץ אל עבר המרקרוו, שמצליח להפיל אותו די מהר.
קאמבוסקאן רצה אל עבר פיפלאפ ותופסת אותו לפני שהוא מתרסק על הרצפה, ושולחת גחלת על המרקרוו שהפיל את פיפלאפ.
בינתיים שני המרקרוואים האחרים תוקפים את קאמבוסקאן מאחור, קמבוסקאן נפגעת קשה.
"פנפי! השתמש בצעקה, ולאחר מכן בדחיפה!"Originally posted by Ducky@Jul 24 2009, 07:10 PM
קאמי - פאנפי מתגלגל בניסיון לצבור מהירות, כך שלסאנדשרו יהיה קשה יותר לפגוע בו, כשלפתע סאנשרו מזנק מבטן האדמה ישר מולו.
"עכשיו סאנדשרו, גלגול!" המאמן צועק.
סאנשרו מתגלגל הישר אל עבר פאנפי.
שני הפוקימונים נהדפים לאחור מהמכה הזאת, אך נראה שפאנפי נפגע יותר מאשר סאנדשרו.
בברכה, רוי - בליצ'ר, וואן פיס פאנבוי, פוקימון-פאנגירל, רוקיסט מקצועי ומטאליסט מתלמד.
כה, אני עוד... טוב... מחפש איך להשתמש בקלפי פוקימון שלי XP
דברו איתי חופשי~
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>CODE </td></tr><tr><td id=\'CODE\'>
descent_roy@hotmail.com
זה המסנג'ר שלי D:
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
![]()
![]()
![]()
![]()
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>
תמיד רציתי להגיד את זה~ בבקשה תחממו לי ת'ביצים!
</span>
קרדיט לכל המתחלפות לאנשים מפורום אחר~
אני Murcielago חבר צוות בליץ' מפורום אנימה ישראל~
"אתה רוצה להילחם, פ'וציאנה?" אני פונה אליוOriginally posted by Ducky@Jul 25 2009, 05:57 PM
תמיר - אתה מגיע אל אותה הנקודה שבה פגשת את פוצ'יאנה, אתה רואה שם באטרפרי(), מאריפ (
) ועוד סאנדשרואים (
).
ניתאי - אתה חוזר הביתה וממלא את האמבטיה, אחרי רבע שעה בערך אתה יוצא נקי ושמח, אבל צ'ימצ'אר לא רוצה ממש להיכנס אל האמבטיה.
ג'ף - פיפלאפ תוקף עם ניקור את המרקרוו שהפיל אותו, אבל המרקרוו הזה משיב גם בניקור, אין נזק לאף פוקימון.
בינתיים קאמבוסקאן משתמשת בגחלת על השניים האחרים.
אחד מהם בורח אחרי שהזנב שלו התחיל לבעור.
קמבוסקאן קופצת על המרקרוו שנשאר עם בעיטה כופלה, אבל הוא מתחמק ופוגע בה עם ניקור.
קאמי - עוד לפני שפאנפי בכלל מתחיל לצעוק, סאנדשרו חופר ונכנס אל מתחת האדמה.
פאנפי המבולבל לא יודע מה לעשות, כשלפתע סאנדשרו קופץ מתחתיו ונוגח בו.
פאנפי מנסה לדחוף את סאנדשרו ופוגע בו, אבל פאנפי מותש יותר מאשר סאנדשרו.
תמיר - פוצ'יאנה מהנהן בראשו.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)