"אני מצטער,אין לי אוכל לתת לכם"אני אומר לרטיקייטים.Originally posted by Ducky@Jul 26 2009, 09:47 PM
ג'ף - אתה מתחיל ללכת בשביל כשלפתע שלושה רטיקייטים () מזנקים משום מקום, הם נראים רעבים נורא.
"אני מצטער,אין לי אוכל לתת לכם"אני אומר לרטיקייטים.Originally posted by Ducky@Jul 26 2009, 09:47 PM
ג'ף - אתה מתחיל ללכת בשביל כשלפתע שלושה רטיקייטים () מזנקים משום מקום, הם נראים רעבים נורא.
אז אני ממשיך ללכת.Originally posted by Ducky@Jul 26 2009, 09:47 PM
תמיר - קצת איחרת, הוא כבר הלך ><
עומר - אוניקס משתמש בחפירה, ופינסיר יורה את קרן העל שלו אל תוך הבור של אוניקס.
אוניקס נפגע, אבל יוצא מהאדמה ומשתמש בזנב ברזל שמעיף את פינסיר אל אחד העצים.
פינסיר העצבני מתחיל לברוח, ומרגע לרגע אתה רואה שמחשיך ביער.
תומר - צ'ארמנדר לא מצליח להתעורר והוטהוט ממשיך לנקר אותו, כבר חשוך לגמרי בחוץ ואתה מתחיל להיות עייף.
ניתאי - קאטרפי מהנהן לך ומחכה שתלכוד אותו. אתה שם לב שמחשיך בחוץ.
ג'ף - הרטיקייטים העצבניים מזנקים על קומבוסקאן, שמעיפה אותם עם גחלת. כנראה שלהמשיך ללכת בלילה זה לא רעיון כל כך טוב.
תמיר - אתה ממשיך ללכת ורואה את אותו הילד ממוקדם מנסה להעיר את הצ'ארמנדר שלו(), ולידו עומד הוטהוט (
) שכנראה הרדים אותו.
כבר חשוך בחוץ.
ספוילר
אני זורק על קטרפי את הפוקדור בעדינותOriginally posted by Ducky@Jul 27 2009, 09:59 AM
ניתאי - קאטרפי מהנהן לך ומחכה שתלכוד אותו. אתה שם לב שמחשיך בחוץ.
אני מחפש מקום לישון בוOriginally posted by Ducky@Jul 27 2009, 09:59 AM
ג'ף - הרטיקייטים העצבניים מזנקים על קומבוסקאן, שמעיפה אותם עם גחלת. כנראה שלהמשיך ללכת בלילה זה לא רעיון כל כך טוב.
ניתאי - אתה זורק את הכדור, וקאטרפי נתפס. אתה מתחיל להרגיש קצת עייף.
ג'ף - אתה מודע לזה שלפניי שפגשת את הרטיקייטים האלה היית קרוב לבית שלך, כן? ><
ספוילר
אני לא רוצה לישון בבית כי אני במסע :oOriginally posted by Ducky@Jul 27 2009, 10:13 AM
ג'ף - אתה מודע לזה שלפניי שפגשת את הרטיקייטים האלה היית קרוב לבית שלך, כן? ><
אני לא אחזור הביתה,אני מחפש איזה פינה שאני אוכל לישון בה
אני מחפש מקום באזור שבו אוכל לישוןOriginally posted by Ducky@Jul 27 2009, 10:13 AM
ג'ף - אתה מוצא פינה שאפשר לישון עליה, אבל לישון על האדמה לא ממש יהיה נעים.
ניתאי - אתה מתרחק טיפה מאיפה שאתה עומד, ומוצא מקום שלדעתך אפשר לישון בו, אבל לישון על האדמה לא יהיה כל כך נוח.
ספוילר
אני אשן שם כי אין ברירה ופעם הבאה אני כבר אחפש מקומות נורמאליים לישון בהם..Originally posted by Ducky@Jul 27 2009, 10:27 AM
ג'ף - אתה מוצא פינה שאפשר לישון עליה, אבל לישון על האדמה לא ממש יהיה נעים.
"קטרפי צא!,תיצור רשת של קורים משני העצים הקרובים ביותר!" אני מורה לקטרפי ואז שם עלים על הקורים ויוצר ערסלOriginally posted by Ducky@Jul 27 2009, 10:27 AM
ניתאי - אתה מתרחק טיפה מאיפה שאתה עומד, ומוצא מקום שלדעתך אפשר לישון בו, אבל לישון על האדמה לא יהיה כל כך נוח.
אני ממשיך ללכת עד שטיפה יותר ממשיך ואז אני מנסה להקים מחנה O:Originally posted by Ducky@Jul 27 2009, 09:59 AM
עומר - אוניקס משתמש בחפירה, ופינסיר יורה את קרן העל שלו אל תוך הבור של אוניקס.
אוניקס נפגע, אבל יוצא מהאדמה ומשתמש בזנב ברזל שמעיף את פינסיר אל אחד העצים.
פינסיר העצבני מתחיל לברוח, ומרגע לרגע אתה רואה שמחשיך ביער.
ג'ף - אתה מנסה לישון ולא ממש מצליח, אך לבסוף אתה נרדם.
פתאום אתה מתעורר ורואה הוטהוט() שמחפש דברים בתיק שלך.
הוא מתעסק עם הפוקדורים.
ניתאי - כשאתה מרגיש כמה הערסל נוח אתה מרגיש מעין עילוי עצמי, אתה מתכרבל עם צ'ימצ'אר על הערסל, וקאטרפי גם ישן בו בפינה.
אתה מתעורר לבוקר חדש. מה תעשה?
עומר - אתה מתקדם טיפה ומנסה להקים מחנה, אבל אודיש ופרס מפריעים לך, נראה שהם רוצים שתבוא איתם.
ספוילר
"שלום הוטהוט,מה אתה מחפש?עם אתה מחפש אוכל אין לי.."אני אומר לו."אולי אני אנסה ללכוד אותו?"אני חושב לעצמי..Originally posted by Ducky@Jul 27 2009, 10:35 AM
ג'ף - אתה מנסה לישון ולא ממש מצליח, אך לבסוף אתה נרדם.
פתאום אתה מתעורר ורואה הוטהוט() שמחפש דברים בתיק שלך.
הוא מתעסק עם הפוקדורים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)