זה רק 2500...
זה רק 2500...
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
נדב אני יצביע בשבילך XDOriginally posted by זאב על מקל@Jun 18 2009, 06:41 PM
תודה רבה לכם! זה כל כך מרגש! :'(
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
ביי הלכתי למקלחת
אני הוא גיל,
ביי הלכתי להפליץ.
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
וואלה שכחתי...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
איך? רק לפני כמה ימים הקדשת 2000!Originally posted by Lolick Sama@Jun 18 2009, 08:43 PM
זה רק 2500...
חתיכת ספאמר......
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
איפה משנים כותרת משתמש?
אני הוא גיל,
תקדיש לי!
אני הוא גיל,
תקדיש לי?!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אתה נכנס להודעה פרטית, ושולח לרותם הודעה בשם "אני רוצה באן אייפי" ועם תוכן של "הר'חהעישלשה3כ;42452352" ויחד עם איזה פורום פוקימון מתחרה. והוא ישנה לך כותרת משתמש.Originally posted by Lolick Sama@Jun 18 2009, 08:45 PM
איפה משנים כותרת משתמש?
-.-
איפה עוד אפשר לשנות, אה?
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
חהחה אהלן כולם!!!
חזרתי עכשיו מהמימדיון עם כל השכבה..
אז ככה.
היה סבבה ומצחיק, היינו בבריכת גלים איזה מישהי עשתה בעיות פתאום המציל אומר "הבחורה עם השערות בחזה והזקן נא לצאת מהמים" XDDDDDD
ובאבובים הרגועים האלה, נתפס לי שריר התאומים, אבל ממש ממש חזק, אם הייתי מזיז אותו עוד טיפה הייתי קורע אותו, חבר שלי יצא מלך, תפס וגרר אותי להתחלה ועזר לי לאורך כל הדרך..
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
בואנ'ה הרגת אותי עכשיו XDOriginally posted by Dark Hunter@Jun 18 2009, 07:50 PM
אתה נכנס להודעה פרטית, ושולח לרותם הודעה בשם "אני רוצה באן אייפי" ועם תוכן של "הר'חהעישלשה3כ;42452352" ויחד עם איזה פורום פוקימון מתחרה. והוא ישנה לך כותרת משתמש.
-.-
איפה עוד אפשר לשנות, אה?
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
בא לי 1000!
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)