מה אתה?Originally posted by trevis222@Jun 18 2009, 08:08 PM
מה אתם מתכננים למחר (היום האחרון ללימודים)?
מה אתה?Originally posted by trevis222@Jun 18 2009, 08:08 PM
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אני מסכים איתך.Originally posted by HikaruS@Jun 18 2009, 09:03 PM
ספאמרים ><
ליאור-
לזה קוראים יקרנים, המעצבנים נמצאים בכל מקום חם ומציעים לך ארטיקים במיליון ואחד שקלים, ואתה לא יכול להתווכח כי הם היחידים באזור.
כל השכבה שלי קנתה ארטיק קולה ב9 שקלים אחרי טיול שלנו בנחל ג'ילבון, רק אני ועוד כמה חברים שלי הצלחנו להתנגד, אפילו נהגי האוטובוס נכנעו 0.0
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
כנראה נלך אחרי הלימודים אני וחברים שלי לפרוזן יוגורטOriginally posted by Dingo@Jun 18 2009, 07:09 PM
מה אתה?
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
קיבלנו תעודות היום במימדיון, אז אני חושב שכבר היום אני יתחיל לארגן חומר לבגרות בא"י ולשון, נלמד בקצב איטי עד ה28, ואחר כך, בטח חרישה על הפורום והפרחת פורום מחשבים.Originally posted by trevis222@Jun 18 2009, 06:08 PM
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
סבב..
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
באיזה כיתה אתה י'?Originally posted by AnimeCrazy@Jun 18 2009, 07:11 PM
קיבלנו תעודות היום במימדיון, אז אני חושב שכבר היום אני יתחיל לארגן חומר לבגרות בא"י ולשון, נלמד בקצב איטי עד ה28, ואחר כך, בטח חרישה על הפורום והפרחת פורום מחשבים.
קרדיט לאליאב
Cause he's frozen,
Under an ocean of ice.
He lets me walk there,
Beneath his moon at night.
He's frozen,
He shields my eyes from the sun.
The great believer,
Doesn't believe anyone
His ice age has melted away
><
איזה עצבים, מחר אחרי סיום הלימודים יש לי אימון כפול שמתחיל ברבע לשתיים
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אמפ..כרגיל יבש כאן..
לא נכוןOriginally posted by FeatherDesign@Jun 18 2009, 09:34 PM
אמפ..כרגיל יבש כאן..
רטוב פה
לא התאפקתי...
ε(●̮̮̃•̃)з
אתה יודע אתה ממש מצחיק.
לא.
ציטטתי מאיש משפחה את הכותרת D:
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
חוץ ממני D:Originally posted by Charizard4Ever@Jun 18 2009, 06:20 PM
אני שונא את כולכם..
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
איפה האנשים של פעם..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)