מזמן..נראה לי לפני שנרשמת לפורום..Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 10:42 PM
מתי קרה העיניין של הקללות?
מזמן..נראה לי לפני שנרשמת לפורום..Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 10:42 PM
מתי קרה העיניין של הקללות?
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
חזרתי!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
וולקם באק
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
טוב תעזרו לגמור!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
תגיב XDDDD
יוו בן כזה ילדותי ונמאס לי ממנו >>
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
אז למה הוא נזכר בזה?Originally posted by Dark Leo@Jun 18 2009, 11:43 PM
מזמן..נראה לי לפני שנרשמת לפורום..
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
ספאם!
למה קיללתה אותו אז?
--------
![]()
-------
![]()
כי הוא קילל אותי הרבה פעמים
וחוץ מזה לא קיללתי בפורום..
והיום כולה אמרתי לו דיביל מה הוא נעלב XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
שטויות-מאז שהורידו את הדיווח יש נושאים טיפשייםOriginally posted by Dark Leo@Jun 18 2009, 11:56 PM
כי הוא קילל אותי הרבה פעמים
וחוץ מזה לא קיללתי בפורום..
והיום כולה אמרתי לו דיביל מה הוא נעלב XD
קרדיט לניר
---------------------
יווו
איזה אינפנטלים!~
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
מי? XDOriginally posted by HikaruS@Jun 18 2009, 10:57 PM
יווו
איזה אינפנטלים!~
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
למה?Originally posted by HikaruS@Jun 18 2009, 11:57 PM
יווו
איזה אינפנטלים!~
ואתה יודע? משתלב ההיקארו ומצב המשגיח(כחול)
קרדיט לניר
---------------------
חח תודה!
---
סתם היה לי משעמם, להרים אותכם קצת XD
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
כשהיית טיקטק התאים לך סגול-אבל הגיע הזמן לשינוי.Originally posted by HikaruS@Jun 19 2009, 12:03 AM
חח תודה!
---
סתם היה לי משעמם, להרים אותכם קצת XD
למרות שזה עדיין טיפה מוזר בשבילי
קרדיט לניר
---------------------
אלירן ארצה D:
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)