O___O טואווובOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:09 PM
לא.. מיפיסטופיל הוא לא רע! הוא רק עובד אצל השטן וגומר את חיי של אנשים בדילמה קשה XD
O___O טואווובOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:09 PM
לא.. מיפיסטופיל הוא לא רע! הוא רק עובד אצל השטן וגומר את חיי של אנשים בדילמה קשה XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
ספאם! תעזרו לי עוד 15
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אל תתנצל בפני בן..Originally posted by Dingo@Jun 18 2009, 11:10 PM
אופס... סליחה בן
חח..
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
אני מת על השד הזה-אך היתנתקתי מהרשע והולך להיות שינוי ענק עוד 8 יום.Originally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 12:11 AM
O___O טואוווב
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
O__O מיטונףOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:13 PM
אני מת על השד הזה-אך היתנתקתי מהרשע והולך להיות שינוי ענק עוד 8 יום.
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
ואתה דיבילOriginally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 12:13 AM
O__O מיטונף
קרדיט לניר
---------------------
דווחOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:13 PM
ואתה דיביל
סתם XDDD
ואתה מנוולת XDDDD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
ניניניניניני! תראו אותי, אני מחכה את סמל פוארו! ניניניניניני!Originally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 12:14 AM
דווח
סתם XDDD
ואתה מנוולת XDDDD
קרדיט לניר
---------------------
סמל מרסל פוארו O:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:15 PM
ניניניניניני! תראו אותי, אני מחכה את סמל פוארו! ניניניניניני!
למההההה?!!!!!!!!&# 33;!!!
רונקיפליץ רונקיפליץ
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
אבל למה?!Originally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 12:15 AM
סמל מרסל פוארו O:
למההההה?!!!!!!!!&# 33;!!!
רונקיפליץ רונקיפליץ
קרדיט לניר
---------------------
עליך לא הייתי מאמין O:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:16 PM
אבל למה?!
מילא ירין שיש לו מוח של ילדה בת 4 שרואה כל היום יובל המבולבל
אבל אתה?!
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
לא אמרת את זה על קורן עם רינת גבאי????Originally posted by Dark Leo@Jun 18 2009, 11:16 PM
עליך לא הייתי מאמין O:
אבל אתה?!
ואם הייתי רואה את יובל המבולבל 4 שעות לא הייתי פה! (נחשו איפה)
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
לא..שקורן אמר לי אמרתי לו על רינת גבאי O:Originally posted by Dingo@Jun 18 2009, 11:18 PM
לא אמרת את זה על קורן עם רינת גבאי????
ואם הייתי רואה את יובל המבולבל 4 שעות לא הייתי פה! (נחשו איפה)
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
מה? אני מחכה את מנדל...Originally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 12:16 AM
עליך לא הייתי מאמין O:
אבל אתה?!
קבלו חלום של גרי:
אני יושב על החוף וכולם נהנים והשמש זורחת, פתאום מגיע מלאך המוות-אנשים בורחים וצורחים,משתגעים וכדומה... חוץ ממני. הוא בא אלי ושואל:למה אתה לא מפחד ממני? ואני עונה:שאני ייפחד? כבר 28 שנה שאני נשוי לאחותך XD
קרדיט לניר
---------------------
אה, נחשו איפה הייתי!!!
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)