צודק :XOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:48 PM
שיפרה לא שותקת, ערפדים כן
צודק :XOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:48 PM
שיפרה לא שותקת, ערפדים כן
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
אם ערפד יימצוץ דם משפרה הוא ייקבל הרעלת קיבה, ימות, וייקולל לנצח בגיהנום.Originally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 12:53 AM
צודק :X
צריכים להוסיף לחוקי הערפדים חוק נוסף:
דרך נוספת להרוג ערפד היא על ידי שפרה XD
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אנחנו מעדיפים שהחולשות שלנו לא יתפרסמו..קח לתשומת לבך O_OOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:55 PM
אם ערפד יימצוץ דם משפרה הוא ייקבל הרעלת קיבה, ימות, וייקולל לנצח בגיהנום.
צריכים להוסיף לחוקי הערפדים חוק נוסף:
דרך נוספת להרוג ערפד היא על ידי שפרה XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
עזוב-כבר ברור ששפרה בילתי מנוצחת-אפילו מיפיסטופיל יינסה לטרף אותה והוא זה שייצא משוגעOriginally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 12:56 AM
אנחנו מעדיפים שהחולשות שלנו לא יתפרסמו..קח לתשומת לבך O_O
קרדיט לניר
---------------------
יש לה בדם את הנגיף השפרה המשוגעת D:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:57 PM
עזוב-כבר ברור ששפרה בילתי מנוצחת-אפילו מיפיסטופיל יינסה לטרף אותה והוא זה שייצא משוגע
זה שדרוג מוצלח ביותר של הפרה המשוגעת XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
שפרה המשוגעת מנקה שיניים עם הפרה המשוגעת XDOriginally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 12:58 AM
יש לה בדם את הנגיף השפרה המשוגעת D:
זה שדרוג מוצלח ביותר של הפרה המשוגעת XD
קרדיט לניר
---------------------
שפרה מנקה שיניים? O:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 18 2009, 11:59 PM
שפרה המשוגעת מנקה שיניים עם הפרה המשוגעת XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
1
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
כן, היא משתמשת באוכל כדי לנקותOriginally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 01:00 AM
שפרה מנקה שיניים? O:
קרדיט לניר
---------------------
אהההOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 19 2009, 12:01 AM
כן, היא משתמשת באוכל כדי לנקות
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
תגיבו בהקדשה!!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ותחשוב שאני צריך לישון איתה באותה המיטהOriginally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 01:02 AM
אההה
קרדיט לניר
---------------------
ל"טז
--------
![]()
-------
![]()
גמלך
סוף סוף הקדשת O_O
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
לילה ממממממיאו ^^
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)