גיל אולי נפסיק לריב לפני שנקבל באן IP?
גיל אולי נפסיק לריב לפני שנקבל באן IP?
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
רום אני לא רוצה להעליב אבל זאת בדיחה עלובהOriginally posted by New Goblin@Jun 19 2009, 02:43 PM
אמממ אני לא רוצה ספאם אז:
איש אחד קנה 2 סוסים
הוא שואל:
איך אני יבדיל בניהם?
הוא שובר לאחד את האוזן.
השני רץ רץ רץ רץ נופל
נשברה לו האוזן.
הוא שואל שוב:
איך אני יבדיל בניהם?
מוציא לאחד ת'עין
השני רץ רץ רץ רץ נופל על כרש יוצאת לו העין.
הוא שואל שוב:
איך אני יבדיל בניהם?
הוא שובר לאחד תרגל
השני משתתף במרוץ נופל ושובר תרגל
עכשיו הוא נזכר שהסוס החום יותר גבוה מהסוס הלבן XDD
פרסמתי את זה בנושא הבדיחות הרשמי... XDD
אותי זה הרג!!
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
הכל טוב D:Originally posted by LucarioDevil@Jun 19 2009, 02:43 PM
אף אחד לא מתעלם....מה קורה?
איתך?
סבבה. תגיד, אתה עידן שמשתתף בחידון?Originally posted by Scizor chan@Jun 19 2009, 02:45 PM
הכל טוב D:
איתך?
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
ספאם גלוי D:
אני הוא גיל,
ספאם סמויOriginally posted by Lolick Sama@Jun 19 2009, 02:47 PM
ספאם גלוי D:
*זה בכלל לא ספאם*
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
ספאם צפוי X:
אני הוא גיל,
איזה כיף!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
ספאם עצבני :box:
ספאם מסטול :wacko: :blink:
אני הוא גיל,
משעמם
אני הוא גיל,
סבבהOriginally posted by Pochama@Jun 19 2009, 02:58 PM
ספאםמחובר
מה נשמע כולם?
איך קוראים לך?
ספאם ספורטאי :basketball:
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)