Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה

הקדמה:היי,תקשיבו,אני קראתי הרבה ביקורות של כמה אתרים מהמשחקים האהובים עליי,ואני חשבתי שאולי גם אתם תכירו אותם,אז תיהנו מהביקורת!

סיפור:המשחק הזה הוא המשך למשחק הDS:SONIC RUSH[אפשר לראות גם לפי השם..],בכל מקרה,ההרפתקה מתחילה כשסוניק וטאילס עפים במטוס של טאילס באוקיינוס באמצע סופה,לפתע מופיע טורנדו ששואב את השניים לתוך מימד אחר והם מוצאים את עצמם על אי בחברת מרין השועלה,לפתע הם מבינים שהם במימד אחר והם צריכים לחזור הביתה.

משחקיות:כמו במשחק הקודם,אתם תשחקו עם סוניק[ועם בלאז,שתופיע איפושהו בעולם השלישי]ועם היכולת המיוחדת שלו:מד הכוח,מי שלא שיחק במשחק הקודם,אז מד הכוח משמש לתאוצה,כשסוניק בתאוצה,הוא יכול להיות במהירות גבוהה,להעיף אויבים מדרכו ועוד כמה וכמה...אך כשמד הכוח נגמר התאוצה נגמרת ואתם חוזרים למהירות נורמלית,אפשר להשיג עוד על ידי טריקים[כמו כיסוח אויבים,לחיצה על B אחרי שאתה קופץ במקפצה ועוד].
    אך זה לא הכל:כדי להגיע לעולמות,צריך להגיע בעזרת כמה רכבים ימיים כמו צוללת,ספינה ועוד,גם פה יש את הראנקים[ציונים],אם שיחקתם באחד ממשחקי סוניק כמו:סוניק הירוס,שאדו הקיפוד בוואדי שמתם לב שבכל סוף שלב יש מסך שבו אתם מקבלים ציון כלשהו,גם במשחק הזה יש את עניין הציונים,תנו לי להסביר:הראנקים קובעים כמה ניקוד השקעת בשלב,אם לא השקעת בו בכלל,תקבל C,אך אם השקעת בו מאוד מאוד,תקבל:S,הפעם,הראנקים מאוד חשובים יותר מהחשיבות של המשחקים האחרים:כל פעם כשאתה מקבל ראנק כלשהו,אתה מקבל חומר,בכל שלב יש חומר אחר,עם יש לך מספיק מכמה סוגים וסוגים של חומרים,אז תוכל לבנות ולשדרג כמה וכמה רכבים.
    ממה שהתאכזבתי קצת זה ש צריך לדעת מתי להשתמש במד הכוח ולפעמים,אפשר למות בקלות מרוב המהירות[לי זה קרה בעולם ה7] כך שזה הורס לך את הציונים,גם המתקפה המתבייתת נהרסה.

גרפיקה:לא כל כך טובה,אולי צבעוני אבל ציפיתי לקצת 3-D הרבה יותר,אבל זה לא כל כך משפיע על המשחק האמת,כי מבחוץ אצל הרכבים יש איכות רגילה,חבל,ציפיתי קצת ליותר.

סאונד:אין הרבה להגיד,כי הוא לא משהו,שומעים את מוזיקת השלב כל כך חזק,עד שלא שומעים הרבה מהדמות,זה ממש חבל.
    לסיכום:SONIC RUSH ADVENTURE הוא משחק לא רע,רק שהגרפיקה קצת הלכה וגם הסאונד,אבל לפחות המשחקיות נשארה כמו שהיא=]

משחקיות:40
    גרפיקה:24
    סאונד:20

סך הכל:100\84[לא רע]

תמונות:
    http://dsmedia.gamespy.com/ds/image/articl...26024440362.jpg

להגיב בבקשה
    פרינד קוד:
    פלאטינום:0903-9215-1765
    פנינה:2922-2808-4907

תרשמו

grab the sword,and run
    into the heat of day

2. משתמש מנוסה
    משחקיות:40
    גרפיקה:24
    סאונד:20

מתוך כמה ?

<span style=\'color:black\'>לשעבר Bunny-Chan</span>

3. משתמש מנוסה
    מתוך 100 כמובן
    פרינד קוד:

תרשמו

grab the sword,and run
    into the heat of day

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ERMAGEDON@Jun 18 2009, 03:15 PM
    מתוך 100 כמובן
    אז הציון לא צריך להיות 84 מתוך 300 ?

5. משתמש מנוסה
    אני מנסה לדייק מאוד בציון
    פרינד קוד:

תרשמו

grab the sword,and run
    into the heat of day

6. משתמש מנוסה
    דרך אגב עשיתה יפה מאוד D:

7. משתמש מנוסה
    וואלה?
    מגניב
    פרינד קוד:

תרשמו

grab the sword,and run
    into the heat of day

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •