קובי הכריח אותי לפרסם חתימות שלי, ואין לי כח למיליון ואחד נושאים, אז ריכזתי את כולם כאן ם:
מדהיםםםם!!!!!!
הכל!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!
השלישית לקח לי זמן להבין שזה של סוניק,
לא ניראלי שאי פעם הייתי מבין אם לא היית אומר לי את זה באייסי XD
סה"כ 10/10
נדב לנשיאות!
אה הנה אחד ששכחת, יצא לך ממש טוב:
![]()
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
אני בעד (:Originally posted by Wario@Jun 19 2009, 05:39 PM
מדהיםםםם!!!!!!
הכל!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!
השלישית לקח לי זמן להבין שזה של סוניק,
לא ניראלי שאי פעם הייתי מבין אם לא היית אומר לי את זה באייסי XD
סה"כ 10/10
נדב לנשיאות!
<span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>
אתה ממש מוכשר!
כולם ממש יפות!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
זה הגימיק שלו,Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 19 2009, 06:24 PM
זה פסדר, אבל יש דבר אחד שמעצבן-אתה כל הזמן חוזר על אותו הדב-תמונה וניק בצד ומתחת לניק אתה שם קרדיט
וזה הסטייל הכי יפה לפי דעתי.
חוץ מזה, אל תעלב, אבל הוא יותר מבין ממך בדיזיין 0:
אבל אתה רואה שאני משקר, למה להרוס?Originally posted by Dark Leo@Jun 19 2009, 06:42 PM
עלק מקצוען XD עשה לי טובה..אני לא כזה טוב בפוטושופ XD
:P
סתם אחי.
בכל אופן אנחנו מספימים.
נדב תכניס את החתימה של הצבוע, היא ממש טובה.
לא הקטע הוא לגוון ולא להידבק לדבר אחד כי זו לא חוכמהOriginally posted by Wario@Jun 19 2009, 07:35 PM
זה הגימיק שלו,
וזה הסטייל הכי יפה לפי דעתי.
חוץ מזה, אל תעלב, אבל הוא יותר מבין ממך בדיזיין 0:
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
לא, כולם זהותOriginally posted by זאב על מקל@Jun 19 2009, 08:40 PM
החתימות האחרונות שלי על אותו הסגנון, אבל אי אפשר לומר שזה הסגנון היחידי שאני מכין.
בנושא הזה למשל יש 4 סוגים שונים של חתימות :huh:
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
נופ, אני יכול להביא לך גם את המדריך של כל חתימה כדי שתראה.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 19 2009, 07:50 PM
לא, כולם זהות
החתימה הראשונה והאחרונה ממיקסרטוטריאל (אני אראה לך את המדריך בפרטי).
השנייה ממדריך מג'יק (החתימה של מג'יק ספירסמתי כאן).
השלישית והרביעית מקורן טוטוריאל.
החמישית ממדריך שנקרא Soul Culiber, אם תרצה אני שאלח לך את כל המדריכים באייסיקיו כדי שתראה, אבל אלה סגנונות שונים.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)