איפה אני יכול למצוא את כל ההתחלתייםחוץ מההתחלתי שהתחלתי איתו(מדקיפ) כדי להשלים את הפוקדקס של ברקת?
יצאתי אחד הטמבלים היו פתוחים אצלי שתי כרטיסיות זה בטעות תנעלו את זה או שתעבירו לברקת ספיר וורוביOriginally posted by Dor718@Jun 19 2009, 09:19 PM
ולמה פתחת את זה בפורום פרוייקטים?
בכל מקרה, את טריקו ומפותחיו תראה אצל מאי, ואת טורצ'יק קומבוסקין ובלייזיקן תצטרך להחליף
סליחה
אה כן ותודה
ככה-Originally posted by Dor718@Jun 19 2009, 10:19 PM
ולמה פתחת את זה בפורום פרוייקטים?
בכל מקרה, את טריקו ומפותחיו תראה אצל מאי, ואת טורצ'יק קומבוסקין ובלייזיקן תצטרך להחליף
אם בחרת מדקים עליך לפתח אותו עד הסוף, ואז לאוייבת שלך תשלים את טריקו וגרובייל. את טורצ'יק ומפותיו ואת את ספטייל תצטרך להילחם עם אחרים.
(אם תרצה תוכל להילחם איתי)
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
ני משחק בPSP אני לא יכול להילחם איתך><Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 12:32 AM
ככה-
אם בחרת מדקים עליך לפתח אותו עד הסוף, ואז לאוייבת שלך תשלים את טריקו וגרובייל. את טורצ'יק ומפותיו ואת את ספטייל תצטרך להילחם עם אחרים.
(אם תרצה תוכל להילחם איתי)
אין אותם לאף מאמן או שאין איזושהא דרך נסתרת לראות אותם?
חחח אל תשגע אותו חחחחOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 20 2009, 02:06 AM
כן, דרך ההמצ'י
אתה בקושי תוכל להסביר לו איך..
זה דיי קשה..
בכל מקרה..
במחשב את יכול עם אימולטור החלפות.. אם אתה רוצה להחליף עם עוד מישהו אתה צריך לעשות זאת דרך התוכנה המאצ'י..
אני לא יודע אם יש לי כוח להכין מדריך כזה.. כי הוא גדול מאוד.. יותר מהמדריך שעשיתי ואין לי כוח T-T
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)