Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23
  1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    המעצב הראשי של משחקי פוקימון האחרונים חושב שהסדרה זקוקה לקצת פיצוצים ויריות.
    ג'וניצ'י מאסודה, המעצב הראשי של משחקי הסדרה האחרונים (Diamond ו-Peral) בהחלט חושב כך.
    "באופן אישי, אני מאוד אוהב את ז'אנר משחקי הפעולה... כנראה שנרצה להוסיף אלמנטים מהז'אנר הזה למשחקי פוקימון".
    כך אמר ג'וניצ'י בראיון שהתפרסם לאחרונה במגזין ה-Game Informer.
    מה דעתכם על זה? XD
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. משתמש מנוסה
    אני מסכים,יהיה יותר מגניב אם הפוקימונים ילחמו כמו בקרב מכות.
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. משתמש מנוסה
    טעות לא קראיתי עד הסוף אבל מזתומרת שינוי הז'נר במישחק יענישניראה את הפוקימונים זזים או משהו?
    http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]

קרדיט לPoochyena Chan

http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ

4. משתמש מנוסה
    אני בעד להחזיר את הסידרה ואת הפרקים שלה לסגנון העונה הראשונה.
    לא רק לחפש איך להיות חברים וטובים ואוהבים כל הזמן,שיהיה אקשן,קרבות כמו שצריך,כמו באנימות האחרות.

שגם יתמקדו בעלילה,שיעשו שתכלס צוות גלקטיק יופיעו המון ושהסידרה תעסוק בעלילת המשחק.

5. היכל התהילה
    Originally posted by bxhl2@May 22 2009, 11:08 AM
    אני בעד שינוי הז'נר אבל לא לפעולה זה סתם יהרוס
    אבל שישנו את התבנית המשעממת של הסידרה 20 פרקים שלא קשורים הת תופסים איזה פוקימון קרב מכון או משהו ושוב ובכל הפרקים האלה הם מעיפים לשמיים את צבט רוקט
    לא קראת מה הוא רשם? "מעצב המשחק" הם מדברים על הז'אנר של המשחקים, לא מדברים פה על הסדרה.
    אבל מאוד יכול להיות שאם ישנו את ז'אנר המשחקים אולי גם ישנו את ז'אנר הסדרה
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    במשחקים?
    דיי נראה לי מגניב..
    אבל בסדרה זה ממש יהרוס.. XD
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Demimoner@May 22 2009, 04:27 PM
    במשחקים?
    דיי נראה לי מגניב..
    אבל בסדרה זה ממש יהרוס.. XD
    הדבר היחיד שהם יכולים להוסיף וזה יתאים עדיין גם לקהל הצעיר זה שבמשחק יהיה קרב מכות,אני מאוד בעד

קרדיט לניר
    ---------------------

8. משתמש מנוסה
    OMFG. פוקימון עם ABS (מערכת קרבות פעולה)?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?&#33;?&#33; אמן&#33;
    בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
    קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.

9. מורחקים
    מאיפה לקחת את הדבר הזה?
    ואין סיכוי שישנו את הז&#39;אנר. פוקימון זו הצלחה, וכל משחק פוקימון בנוי על אותו בסיס, ובזכות הבסיס הזה פוקימון מצליח כל כך.
    וזה Pearl.

10. משתמש מנוסה
    לפי דעתי הסדרה חייבת קצט יותר לענין אנשים טיפה מבוגרים
    היום היא נמצאת במצב ממש ילדותי תמיד הטובים מנצחים
    איין מספיק אקשן ובלאגן אמתי
    אני אוהב את הסידרה בגלל שיש לי הרבה נוסטלגיות ממנה ועם היתי נתקל בה היום כנראה לא היתי מתלהב ממנה...

11. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אתה צודק..
    שיעשו איזה 5-6 פרקים שאש רודף אחרי ג&#39;יאובני כי הוא גנב את פיקאצ&#39;ו ועומד לשאוב ממנו חשמל או משהו XDD
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

12. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אני מת שיעשו לפוקימון סרט קולנוע באורך מלא שיהיה מצולם והפוקימונים יהיו בגראפיקה ממחושבת מתקדמת (כמו הארי פוטר, הסרטים על גיבורי-על, רובוטריקים, וכו&#39;)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

13. משתמש מנוסה
    אבל זה יראה דבילי עם שחקנים אמיתיים, וגם בגרפיקת מחשב זה יראה מטומטם

קרדיט לניר
    ---------------------

14. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אבל אפשר לעצב אותם עם גרפיקה איכותית שתראה טוב, היו כבר עשרות סרטים שבהם עשו יצורים קסומים שנראים ממש יפים ומציאותיים, אז אפשר להשתמש באותה טכנולוגיה גם לפוקימון, ובקשר לשחקנים- תלוי אם יבחרו שחקנים טובים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

15. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    ניראלי זה דווקא יהיה יותר מגניב ככה.
    אבל בכל זאת לא צריך להרוס את העבר המוכר והאהוב של המשחק הזה...
    עד עכשיו משחקי הפוקימון יצרו לעצמם תדמית מצוינת,
    ואני לא בטוח שכדאי ליוצרים להסתכן בכך שלהפוך את זה לפוקימון סטרייק.
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •