Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    היי,
    יש לי אוסף די גדול של קלפי פוקימון מהתקופה שהקלפים רק הגיעו לארץ וכל הטירוף סביב זה התחיל. לא טרחתי לספור כמה קלפים יש, אבל בגדול, את כל הסדרות הראשונות יש לי כמעט במלואן.
    בעיקרון אני מעוניין למכור את כל האוסף כי אין לי כבר עניין בו, רציתי לדעת איפה אפשר למכור, רצוי באזור המרכז.
    כמו כן - אם מישהו מחפש לקנות - אין לי בעיה למכור לו את כל האוסף.
    תודה על העזרה ואפשר לפנות אליי בהודעה פרטית.

2. משתמש מנוסה
    תנסה אולי למכור את זה ב-yad2

3. משתמש מנוסה
    עשיתי בדיקה קצת יותר מעמיקה של האוסף, אשר מרוכז כולו באלבום אחד גדול, והגעתי למספרים הבאים:

- האוסף מונה יותר מ-1,000 קלפים. כמעט כולם במצב מצויין, ולמרות שמודבר בקלפים ישנים, שמרתי עליהם בצורה טובה. יש קלפים בודדים שנמצאים בסטטוס לא משהו - כמו גיארדוס מסדרת Base2 או דיטו זוהר מסדרת Fossil, אבל אלו קלפים שקיבלתי אותם במצב כזה מלכתחילה.

- חוץ מהקלפים אשר נמצאים באלבום, יש לי עוד כמה מאות קלפים אשר כבר מופיעים באלבום - "להחלפה". כמות לא מבוטלת של קלפים זוהרים וכד' יש גם שם. המשמעות: בלי לספור את הקלפים, לדעתי יש לי מעל 1500 במצטבר.

- הסטים הם רק מהדור הראשון והשני. הדור הראשון מושלם כמעט לחלוטין, וכולל את הסטים Base, Base2, Jungle, Fossil, Team Rocket, Gym Challenge, Gym Heroes. אני חושב שפעם השלמתי כמעט לחלוטין את כל הסטים האלה, אבל מתישהו איבדתי/נגנבנו ממני שלושה קלפים די נדירים - Rocket's Mewto ועוד איזה שניים.

- מלבד הסטים הבסיסיים, יש לי כמה קלפים נדירים מסדרת PROMO, קלפים שהם First Edition, קלפים עם חותמת של Warner Brothers וגם עוד כמה קלפים נדירים מאוד - למשל, Dark Raichu שהמספר שלו הוא 83 מתוך 82 בצוות רוקט או קלף נדיר ביותר בשם Shining Gyarados שהוא מספר 65 מתוך 64 בסדרת נאו.

- עוד אוסף די נדיר הוא אוסף שנקרא "Southern Islands" ואשר כולל 18 קלפים בסך הכל.

- מהדור השני יש לי גם לא מעט קלפים - בעיקר מהסדרות הראשונות שיש לי אותם כמעט בשלמותם לדעתי, Neo Genesis ו-Neo Discovery.

אין לי מושג כמה האוסף הזה שווה, אך אני יודע שאצלי אין לו שימוש. אהבתי מאוד פוקימון ולאסוף את הקלפים, אבל אני כבר בן 20 ולא נגעתי בכל העסק הזה כבר בסביבות ה-6 שנים, אם אני זוכר נכון. מכיוון שאני יודע שהאוסף הזה נדיר ביותר, אני מצפה להצעות רציניות. אני גר באזור המרכז ואני מבטיח אמינות מוחלטת בנוגע לכל מה שנכתב כאן, אבל אני מצפה מהקונה הפוטנציאלי אמינות גם כן.

רשמו לי בהודעות פרטיות אם אתם מעוניינים.

4. משתמש מנוסה
    האוסף נמכר.

אין מה לפנות אליי בנושא זה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •