יואו!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!
פיקאצ'ו נראה שמן יותרXDD
אילו זיכרונות זה לראות את פרק 1
יש לי את פרקי 2 עד 11 בעברית..
אנחנו מפרסמים את הפרקים אם לא הבנת, ועד עכשיו פירסמנו פה עד פרק 12, עכשיו אני בודק עם יצא פרק 13.Originally posted by TreeCko@Jul 29 2009, 07:23 AM
יואו!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!!& #33;!!!!!!!!
פיקאצ'ו נראה שמן יותרXDD
אילו זיכרונות זה לראות את פרק 1
יש לי את פרקי 2 עד 11 בעברית..
Norg Man - אחי אני חושב שכדאי לתרגם את הסרטים הרבה יותר מאשר את הפרקים. זה פרויקט שיכול להיות ארוך ומיגע!
לעומת זאת - לתרגם את הסרטים יהיה הרבה יותר יעיל. הרבה יותר אנשים ישתמשו בזה! אני לא מדבר על הסרט הראשון והרביעי, אותם אפשר להשיג מדובבים פה בפורום. תירגום הסרט השני למשל, יהיה אדיר! והרבה אנשים ישתמשו בזה - כולל אותי
אם צריך עזרה אני מוכן לעזור.
אבל אני חייב להגיד שאני לא יודע לתרגם חחח אבל מוכן ללמוד
FC בפלאטינה:
2880
0090
1718
כאלה דברים בפרטי להבא כי זה ספאם.Originally posted by mkn@Jul 29 2009, 04:58 PM
Norg Man - אחי אני חושב שכדאי לתרגם את הסרטים הרבה יותר מאשר את הפרקים. זה פרויקט שיכול להיות ארוך ומיגע!
לעומת זאת - לתרגם את הסרטים יהיה הרבה יותר יעיל. הרבה יותר אנשים ישתמשו בזה! אני לא מדבר על הסרט הראשון והרביעי, אותם אפשר להשיג מדובבים פה בפורום. תירגום הסרט השני למשל, יהיה אדיר! והרבה אנשים ישתמשו בזה - כולל אותי
אם צריך עזרה אני מוכן לעזור.
אבל אני חייב להגיד שאני לא יודע לתרגם חחח אבל מוכן ללמוד
ואני לא אחראי על מה אנחנו מתרגמים, לא לדבר על זה שאנחנו מתרגים סדרות ולא רק פוקימון.
נכון לעכשיו הפרוייקט העיקרי זה פוקימון אבל כבר יש עוד פרוייקט ויש סיכוי שיכנס פרוייקט שלישי בקרוב.
הקיצר התשובה היא לא, סרטים אנחנו לא מתרגמים
למה אתם לא מתרגמים סרטים?Originally posted by Norg Man@Jul 29 2009, 07:06 PM
כאלה דברים בפרטי להבא כי זה ספאם.
ואני לא אחראי על מה אנחנו מתרגמים, לא לדבר על זה שאנחנו מתרגים סדרות ולא רק פוקימון.
נכון לעכשיו הפרוייקט העיקרי זה פוקימון אבל כבר יש עוד פרוייקט ויש סיכוי שיכנס פרוייקט שלישי בקרוב.
הקיצר התשובה היא לא, סרטים אנחנו לא מתרגמים
TreeCko - שלחתי לך הודעה פרטית. תראה
FC בפלאטינה:
2880
0090
1718
שאלתי משהו על הקבוצת מתרגמים שלך. מה לא בסדר בזה?
ועוד איזה סיבה נתת. כולה נתתי לך עיצה שסך הכל היא לטובתך..
אז אולי כדאי שתתחיל לקחת דברים בחשבון במקום לשלול אותם על הסף.
חוץ מיזה שלא זכור לי שאתה מנהל פה או משהו - ככה שלעשות פה סדר זה לא התפקיד שלך אז אל תגיד לי עם מי לדבר ועם מי לא.
תודה
FC בפלאטינה:
2880
0090
1718
זה מאוד טוב שאתם מתרגמים את העונות הראשונות של פוקימון (אני מקווה שתמשיכו גם לעונה השנייה וכך הלאה), אלו העונות האהובות עלי. ^_^
תמשיכו, אני מחכה לצפות בעוד פרקים. P:
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)