פתחתי את עמוד 106!
פתחתי את עמוד 106!
שיאמר-זה יוכיח עוד יותר שרוקי לא קדושOriginally posted by Demi-sceptile@Jun 22 2009, 11:31 PM
אבל הוא אמר לו
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
106 שלי!!
עריכה:אוףף איחרתי
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
שום דבר לא יכול להוכיח שרוקי לא קדוש! :angry:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 10:31 PM
שיאמר-זה יוכיח עוד יותר שרוקי לא קדוש
ספוילר
פתחתי את 106 ואת 102!
לא!!!!!!!!! 3;!!!!!!!!! 3;!!!!!!!!
אז 107 שלי
יודעים מה, 110 יהיה שלי!!
בור לכם? שלי!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!
!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!
יאללה ,בואו נספים שנגיע ל110
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
הרסת את העמוד!
זה שמעריציו לא אנשים טובים מראה שהוא יוצר אנשים רעים מה שאומר שאינו קדושOriginally posted by זאב על מקל@Jun 22 2009, 11:32 PM
שום דבר לא יכול להוכיח שרוקי לא קדוש! :angry:
קרדיט לניר
---------------------
אין לי כוח לסדר אתהתגובה יותר מזה.
יאללה אני חושב על שם חדש לנו"ד שירענן את האוויר בפורום.
דרטיני מי הרס את העמ'?
XD, איזה?Originally posted by norg@Jun 22 2009, 11:33 PM
אין לי כוח לסדר אתהתגובה יותר מזה.
יאללה אני חושב על שם חדש לנו"ד שירענן את האוויר בפורום.
דרטיני מי הרס את העמ'?
קרדיט לניר
---------------------
זה כמו שתגיד שיש דתיים שהם אנסים, ואלוהים מייצר דתיים, מה שאומר שהוא לא קדוש :huh:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 10:33 PM
זה שמעריציו לא אנשים טובים מראה שהוא יוצר אנשים רעים מה שאומר שאינו קדוש
ובפעם האחרונה שבדקתי, הלשנה זה המעשה הנכון
ספוילר
למה אנשים לא טובים? O:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 22 2009, 10:33 PM
זה שמעריציו לא אנשים טובים מראה שהוא יוצר אנשים רעים מה שאומר שאינו קדוש
אני בן אדם מאוד טוב אני מנדב בשלושה מקומות שונים! @_@
בבית קסלר מעדונית בצור שלום(!) ומלמד קשישים לשחק סוליטר במחשב
אני אדם טוב![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)