Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    אוקיי קודם כל אני משחק בדיאס אמיתי. עכשיו הבעיה היא פשוטה מאוד: אתמול לדוגמא רציתי להחליף דסטוקס נקבה בשביל קדברה היה אחד שרצה דסטוקס כזה אבל כשניסיתי להחליף, הדסטוקס במקום להידלק נשאר אפור וזה לא נתן לי להחליף למה?! אני יודע שהמשחק שלי לא מזוייף כי הוא הגיע עם הקופסה והחוברות הפעלה וכו'' וכו''. [אני הזמנתי את המשחק מאתר מסויים שנראה רשמי ולגמרי בסדר]

אז למה זה לא? פעל בבקשה תעזרו לי

2. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    Originally posted by lugia rules@Jun 21 2009, 08:34 PM
    אוקיי קודם כל אני משחק בדיאס אמיתי. עכשיו הבעיה היא פשוטה מאוד: אתמול לדוגמא רציתי להחליף דסטוקס נקבה בשביל קדברה היה אחד שרצה דסטוקס כזה אבל כשניסיתי להחליף, הדסטוקס במקום להידלק נשאר אפור וזה לא נתן לי להחליף למה?! אני יודע שהמשחק שלי לא מזוייף כי הוא הגיע עם הקופסה והחוברות הפעלה וכו'' וכו''. [אני הזמנתי את המשחק מאתר מסויים שנראה רשמי ולגמרי בסדר]

אז למה זה לא? פעל בבקשה תעזרו לי
    ככה זה ב GTS בפלאט.
    יכול להיות שהוא רצה קדברה ברמה מסויימת,אבל בGTS בפלאט זה לא מציין את זה.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by brock@Jun 21 2009, 08:36 PM
    ככה זה ב GTS בפלאט.
    יכול להיות שהוא רצה קדברה ברמה מסויימת,אבל בGTS בפלאט זה לא מציין את זה.
    אני כתבתי שהוא רצה דסטוקס נקבה בעד קדברה לא קדברה בעד דסטוקס :XD: טוב לא משנה. אז זה אומר שהכל עובד בסדר במשחק שלי וששום דבר בו לא מקולקל או משהו כזה? זה ממש הדאיג אותי אפילו שזה רק משחק בסופו של דבר :XD:

נ.ב זה קרה לי גם בנסיונות החלפה אחרים זה מאותה סיבה?

4. משתמש מנוסה
    אני יודע זה בגלל שהוא כבר החליף על הפוקימון וכנראה זה היה ב5 דקות האחרונות ובגלל זה זה לא ירד מהgts תנסה אחר זה קורה המון פעמים

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •