Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39
  1. משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    אתה רוצה אני יביא לך את הבאי של הליווד או מה?
    ולא מצאתי תראשון אני מחפש תהאחרון שביקשתה

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Absinthe@Jun 28 2009, 03:49 AM
    אתה רוצה אני יביא לך את הבאי של הליווד או מה?
    ולא מצאתי תראשון אני מחפש תהאחרון שביקשתה
    לא הבנתי...
    ואם אני מעמיס עליך יותר מידי בקשות ואז אפשר להאט את הקצב
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    גם ככה אין בקשות זה לא משנה..
    עדיין לא מצאתי ממשיך לחפש

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    סיימתי הרגע לראות את "מלך האריות 3", סרט אדיר&#33; תודה
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    שם: פ"ת, השפלה, ישראל
    אני יכול לעזור לך אם תשמח, מקווה שזה לא ספאם.
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>

<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
    <span style=\'color:INDIGO\'>Poke&#39;Mon ~ Rise Of The Champion</span>
    Transformers ~ Revenge Of The Fallen

6. משתמש מנוסה
    בשמחה,אתהמוזמן לעבור על הסרטים שאנשים ביקשו ולא מצאתי [:
    ואני אוסיף אותם.
    ואתה מוזמן להוסיף סרטים אני יוסיף אותם לעמוד הראשי..

7. משתמש מנוסה
    שם הסרט:שוב בן 17
    תרגום&#092;בלי תרגום: תרגום
    דעת פותח האשכול: אפשר בבקשה בבקשה את הסרט הזה אני מחפש אותו מלא ואני לא מוצא
    קישורים נורמלים אליו. תודה
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

8. שטח פרסום למכירה!
    Originally posted by WhiteTiger@Jul 8 2009, 02:16 PM
    שם הסרט:שוב בן 17
    תרגום&#092;בלי תרגום: תרגום
    דעת פותח האשכול: אפשר בבקשה בבקשה את הסרט הזה אני מחפש אותו מלא ואני לא מוצא
    קישורים נורמלים אליו. תודה
    לסרט לא יצא תרגום עדיין

http://www.megavideo.com/?d=4QHNT5LX

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

9. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    אתה יכול להביא את זה בכתוביות?
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •