Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. סקסי כזה שיערות בחזה
    שם: פתח תקווה
    אז הינה הסנורלקס לפי דעתי עשיתי אותו מושלם, אם יש הערות תרשמו פה....

מקווה שאתם אוהבים=]

עובד על עוד עכשיו אולי אני יעשה "ספיישל אגדיים" XD עם כול האגדים מכול הדורות D:
    שבטוח יקח איזה שבוע+- ..... אבל לא בטוח נראה כי דור רביעי אני לא מכיר אפילו 20 פוקימונים ממנו רק התחלתיים ועוד טיפה....אז אגדיים בטח יהיה קשה אם פוקימונים רגילים אני לא מכיר

קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik

2. מורחקים
    שם: ליאור
    הוא די עקום ואני לא מבין למה אתה משאיר חלקים לבנים :blink:
    8/10

3. סקסי כזה שיערות בחזה
    Originally posted by The King Dratini@Jun 23 2009, 06:40 PM
    הוא די עקום ואני לא מבין למה אתה משאיר חלקים לבנים :blink:
    8/10
    עקום אני יודע זה יעני תנוחת שינה כזאת, ובקשר לחלקים לבנים זה לא לבן, פשוט בסורק זה מראה(לבן) כי שם הצביעה לא הכי חזקה...

4. משתמש מנוסה
    אני מכירה את זה שהסורק מקלקל
    הוא טיפה עקום אבל הוא ממש חמודD:
    8.5

5. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אתה עושה את זה עם שבלונה שזה לא שווה שום ערך...
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

6. סקסי כזה שיערות בחזה
    אני לא עושה עם שבלונה כבר הסברתי שאני מעתיק את זה עם העין ואז מצייר את זה וללא שום שבלונה.

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    גם לי קצת מפריע הקווים העקומים, אבל חוצמזה זה די יפה
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    לדעתי יפה אבל עשית אותו קצת בהיר מידי
    <span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי</span></span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •