את הפייק המצאתי בכיתה א, כן גם כהייתי קטן הייתי ממציא פוקימונים, עשיתי לו טיפה שיפור.
הוא אגדי מסוג על חושי.
![]()
הפנים קצת קטנות אבל השאר בסדר!
8\10 ומקווה לראות את האגדי במשחק!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
הוא לא נראה אגדי אבל אחלה עבודה חוץ מקווי המתארOriginally posted by momo3@Jun 24 2009, 12:45 AM
את הפייק המצאתי בכיתה א, כן גם כהייתי קטן הייתי ממציא פוקימונים, עשיתי לו טיפה שיפור.
הוא אגדי מסוג על חושי.
![]()
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)