איך הפוקימונים לא שולטים על העולם ובני האדם כן?
איך הפוקימונים לא שולטים על העולם ובני האדם כן?
צודק, לזה אנחנו לא יכולים למצוא פתרון, ולא משנה איזה תיאוריה נמציא.Originally posted by dcaovhiedn@Jul 3 2009, 12:18 AM
בפוקדקס כשמתארים פוקמונים אז כתוב למשל שפיקאצ'ו הוא פוקמון העכבר, שוולפיקס הוא פוקמון השועל, אקנס הוא פוקמון הנחש.
מישהו אי פעם ראה עכבר, שועל או נחש בסידרה (שהם לא פוקמונים)?
איך הם יודעים מה זה? אין להם את זה בעולם שלהם
אבל מה שכן, בעונה ה-1:
- בפרק עם הגסטלי המדבר, יש קטע שהוא הופך לנמייה
- בפרק על טנטאקול וטנטאקרול, כשהחבורה נמצאת בקומה התת-ימית של הבית-מלון, רואים דגים אמיתיים
- בפרק במגדלור של ביל, רואים תמונה של קבוטופס צד דג גדול מוזר שאיננו פוקימון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
ובפרק שאש תפס את פיגיוט ראו אותו תופס תולעת
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...D=dacheeseburg לחיצה אחת ביום עוד לא הרגה אף אחד=]
קרדיט לPoochyena Chan
http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ
חח נכון אני זוכרOriginally posted by bxhl2@Jul 3 2009, 02:28 PM
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
כי הוא סבלני...Originally posted by POKEMONMASTER@Jul 3 2009, 03:00 PM
איך ג'ובאני לא מעיף כבר את ג'סי וג'יימס עם כל הכישלונות שלהם??
ברמה 16 אני מתפתח
הוא חש מחוייבות.Originally posted by POKEMONMASTER@Jul 3 2009, 04:00 PM
איך ג'ובאני לא מעיף כבר את ג'סי וג'יימס עם כל הכישלונות שלהם??
אמה של ג'סי הייתה סוכנת השטח הטובה ביותר של צוות רוקט, והייתה כמובן מחובבת על ידי אימו של ג'ובאני.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
טוב מה אתה רוצה שהוא יאוכל ווידל או קאטרפי זה לא יהיה הגיוניOriginally posted by bxhl2@Jul 3 2009, 02:28 PM
איך זה שהקרניווין של ג'יימס היה תקוע בפוכדור מאז שהוא היה ילד קטן בלי לאכול או לשתות?
והיה פרק אחד שלילדה אחת עם אברה היה פוקימון בתוך פוכדור מתחת למים במשך הרבה זמן?
ואיך זה שפוקימונים לא מיזדקנים????
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)