Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 14 ראשוןראשון ... 4121314
מציג תוצאות 196 עד 202 מתוך 202
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by arad1021@Jul 10 2009, 01:04 AM
    איך ברוק רואה עם העיניים שלו תמיד סגורות
    שאלה לא לעניין. זה כמו לשאול איך סינים/יפנים/תילאנדים רואים...
    קרואים לסוג עיניים כמו של ברוק עיניים אלוכסניות.
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    נזכרתי לפני יומיים במשהו -
    בעונה ה-1, כשאש נלחם בבליין (מנהיג מכון פוקימוני האש), פיקאצ&#39;ו ניצח את ריידון ע"י חשמול הקרן שלו.
    בעונה ה-10, כשאש ופול נלחמו בקרב הזוגות נגד מגמאר וריידון, פיקאצ&#39;ו ניסה לחשמל את מגמאר אבל היכולת של ריידון ספגה את החשמל לתוך הקרן וביטלה את המתקפה.
    מצחיק (במובן של "מוזר"), לא?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    עוד משהו איך שזה שמשתמשים במתקפות מים נגד התקפות אחרות לא רואים (לאחר המתקפה) מים נשפכים לארץ שמתםלב?

4. משתמש מנוסה
    שם: ליד ___, מימין ל___, משמאל ל___ ובתוך התחת שלכם P:
    Originally posted by אינפרנט@Aug 10 2009, 11:07 PM
    עוד משהו איך שזה שמשתמשים במתקפות מים נגד התקפות אחרות לא רואים (לאחר המתקפה) מים נשפכים לארץ שמתםלב?
    כי הם לא יורים מים מתוך צינור, זה משהו שיוצא מתוכם
    בברכה, דור.

5. משתמש מנוסה
    נו ואז? הם יורים מתוכם זה פוגע המים מתפזרים לאנשהו (זה בדיוק כמו שתירק)

6. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Originally posted by Tom Pokemon@Jul 31 2009, 03:29 PM
    נזכרתי לפני יומיים במשהו -
    בעונה ה-1, כשאש נלחם בבליין (מנהיג מכון פוקימוני האש), פיקאצ&#39;ו ניצח את ריידון ע"י חשמול הקרן שלו.
    בעונה ה-10, כשאש ופול נלחמו בקרב הזוגות נגד מגמאר וריידון, פיקאצ&#39;ו ניסה לחשמל את מגמאר אבל היכולת של ריידון ספגה את החשמל לתוך הקרן וביטלה את המתקפה.
    מצחיק (במובן של "מוזר"), לא?
    זו יכולת שהוא קיבל רק במשחקים המתקדמים ולכן זה קרה ם:
    אז מצחיק שלדבר אחד כן יש הסבר הגיוני אה?

אבל אני לא חושב שיש סיבה לפתוח נושא שכזה...כי זה חד משמעי, פוקימון זו אנימה גרועה, טיפשית ותינוקית שרק אנשים לא ביקורתיים ברמות קשות צופים בה ונהנים, ולא צריך לדבר על מה שלא הגיוני...בואו נדבר על ההגיוני וניתקל בבעיה ם:
    צפיתי היום בכל קרבות המכון ששודרו ביוטיוב ואני טעון בטענות אז אל תתנו לי להתחיל לבקר מה שראיתי כי לא אוכל להפסיק ם:
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Captain Hook@Aug 11 2009, 02:24 AM
    פוקימון זו אנימה גרועה, טיפשית ותינוקית שרק אנשים לא ביקורתיים ברמות קשות צופים בה ונהנים
    אפשר להבין כל מה שלא הגיוני ועדיין להנות מהסדרה, עובדה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

עמוד 14 מתוך 14 ראשוןראשון ... 4121314

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •