Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 202
  1. Kibō no chi
    Originally posted by The King Dratini@Jun 25 2009, 11:04 AM
    כן אבל אל תשכח שזנב ברזל היא מתקפה מסוג מתכת ומתכת חלש נגד אש.
    אני יודע, אבל זה שזה לא משפיע כל כך הרבה לא אומר שזה לא יכול להעיף דברים.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by זאב על מקל@Jun 25 2009, 12:46 PM
    אני יודע, אבל זה שזה לא משפיע כל כך הרבה לא אומר שזה לא יכול להעיף דברים.
    לא אמרתי שזה לא יכול להעיף אמרתי שזה לא יכול להעיף סוס כמו מגמוטאור. אם נסתכל על גודלו במציאות אתה לא יכול להעיף אותו-אז פיקאצ'ו כן?
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

3. Kibō no chi
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 25 2009, 12:03 PM
    לא אמרתי שזה לא יכול להעיף אמרתי שזה לא יכול להעיף סוס כמו מגמוטאור. אם נסתכל על גודלו במציאות אתה לא יכול להעיף אותו-אז פיקאצ'ו כן?
    זנב ברזל זה בדיוק כמו לדפוק לו פטיש ענקי בבטן, זה יכול להעיף אותו, הגודל של המשתמש לא ממש משנה ">>

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    הינה כמה שאלות משלי...
    1. מתי הם בדיוק מתקלחים או הולכים לשירותים? זה לא מוזר? הם כאילו כל היום רק הולכים מתאמנים אוכלים מתאמנים הולכים ישנים....
    2. שמתם לב שאין מכוניות? בקושי יש...
    3. אם יש רק 8 מכונים בכל מחוז אז איך שאין תור של אנשים? וזה גם לרפות את הפוקימונים של המנהיג המכון אז בכלל כל יום מאמן אחר... אז בעיקרון צריכים להיות איזה 200 מתמודדים ותמיד אומרים שיש אלפי משתתפים בתחרויות...

ורק שתדעו שהמשחקים מבוססים על הסדרה ולא ההפך... וחבל שבמשחקים אי אפשר לאמן אותם כאילו לא בקרב נגד פוקימון משוחרר... אלה שכולם יושבים וכולם ביחד ואפשר לאמן שני פוקימון ביחד... זה יותר קל...

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by morrofe@Jun 25 2009, 06:13 PM
    הינה כמה שאלות משלי...
    1. מתי הם בדיוק מתקלחים או הולכים לשירותים? זה לא מוזר? הם כאילו כל היום רק הולכים מתאמנים אוכלים מתאמנים הולכים ישנים....
    3. אם יש רק 8 מכונים בכל מחוז אז איך שאין תור של אנשים? וזה גם לרפות את הפוקימונים של המנהיג המכון אז בכלל כל יום מאמן אחר... אז בעיקרון צריכים להיות איזה 200 מתמודדים ותמיד אומרים שיש אלפי משתתפים בתחרויות...

ורק שתדעו שהמשחקים מבוססים על הסדרה ולא ההפך... וחבל שבמשחקים אי אפשר לאמן אותם כאילו לא בקרב נגד פוקימון משוחרר... אלה שכולם יושבים וכולם ביחד ואפשר לאמן שני פוקימון ביחד... זה יותר קל...
    1)לא מראים את זה כי זה יהווה תוכן פורנוגרפי :blink:
    2)יש מכוניות היה את המכונית של גרי תראה בפרק הראשון
    3)אין רק שמונה מכונים בקנטו כשלאש היו 8 תגים גרי אמר שלו יש 10

וזה הסדרה היא על המשחקים ולא הפוך

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by זאב על מקל@Jun 25 2009, 01:26 PM
    זנב ברזל זה בדיוק כמו לדפוק לו פטיש ענקי בבטן, זה יכול להעיף אותו, הגודל של המשתמש לא ממש משנה ">>
    כן, גם ההתקפה מברזל והיא לא אפקטיבית, וגם הסוג של פיקאצ'ו לא אפקטיבי, וגם אם תראה איך מגמוטאור עף תבין

קרדיט לניר
    ---------------------

7. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הינה כמה שאלות משלי...

הסדרה מבוססת על המשחקים אז אל תתווכח....
    לאש היו 8 תגים ,שזה מספיק,למרות שניתן להרווייח יותר.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

8. Kibō no chi
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 12:30 AM
    כן, גם ההתקפה מברזל והיא לא אפקטיבית, וגם הסוג של פיקאצ'ו לא אפקטיבי, וגם אם תראה איך מגמוטאור עף תבין
    ממתי חשמל לא אפקטיבי על אש? :huh:
    ואמרתי, אני יודע שמתקפות ברזל לא אפקטיביות על אש, אבל המכה עצמה, יש לה הדף מסויים שדוחף.
    אל תשכח גם שפיקאצ'ו התאמן במשך כל העונות האלה והתחזק, ופול משחרר כל פוקימון שנראה לו חלש :/

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by זאב על מקל@Jun 26 2009, 10:15 AM
    ממתי חשמל לא אפקטיבי על אש? :huh:
    ואמרתי, אני יודע שמתקפות ברזל לא אפקטיביות על אש, אבל המכה עצמה, יש לה הדף מסויים שדוחף.
    אל תשכח גם שפיקאצ'ו התאמן במשך כל העונות האלה והתחזק, ופול משחרר כל פוקימון שנראה לו חלש :/
    ממתי כן?
    ואז מה אם יש בדף?
    זה כמו הקרב מול ראמפרדוס-איך לא הצליחו להעיף אותו?
    זה לא הגיוני לא משנה מה-מגמוטאור זה פוקימון ענקי בצורה לא נורמלית, מילא מגמר אבל מגמוטאור לא הגיוני

קרדיט לניר
    ---------------------

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 12:17 PM
    ממתי כן?
    ואז מה אם יש בדף?
    זה כמו הקרב מול ראמפרדוס-איך לא הצליחו להעיף אותו?
    זה לא הגיוני לא משנה מה-מגמוטאור זה פוקימון ענקי בצורה לא נורמלית, מילא מגמר אבל מגמוטאור לא הגיוני
    גם את מגמר פיקאצ'ו לא הצליח לנצח וכמעט מת
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

11. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Demi&#045;sceptile@Jun 26 2009, 08:13 AM
    הסדרה מבוססת על המשחקים אז אל תתווכח....
    לאש היו 8 תגים ,שזה מספיק,למרות שניתן להרווייח יותר.
    דמי-ספטייל, תבין, אתה טועה, בכל האנימות האחרות- המשחקים מבוססים על הסדרה, אבל לא בפוקימון, בפוקימון- המשחקים היו קודם. לא נראה לך שאתה יכול לסמוך על הידע שלי ;) ואם אתה לא מאמין לי- תשאל מנהלים או תקרא בויקיפדיה.
    ובעוניה הראשונה אמרו שבקנטו יש המון מכונים וצריך להרוויח רק 8 תגים, אבל בכל המחוזות אח"כ היו רק 8 תגים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. מורחקים
    שם: ליאור
    הינה כמה שאלות משלי...

1) לא מראים כי כמו שאמרו, זה מהווה חומר פונוגרפי וכבר השעו פרק בגלל פונוגרפיה.
    2) יש מכוניות.
    3) כל מאמן יוצא למסע ביום אחר, מגיע למכון ביום אחר.

אל תרשום סתם דברים. הסדרה מבוססת ועוד איך על המשחקים. תשאל את המנהלים אם אתה לא מסכים או שתבדוק בויקיפדיה. ואפשר לאמן שני פוקימונים בו זמנית במשחקים (קרב זוגות- תאומות, קרב כפול וכו&#39;...).
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

דמי-ספטייל, תבין, אתה טועה, בכל האנימות האחרות- המשחקים מבוססים על הסדרה, אבל לא בפוקימון, בפוקימון- המשחקים היו קודם. לא נראה לך שאתה יכול לסמוך על הידע שלי ואם אתה לא מאמין לי- תשאל מנהלים או תקרא בויקיפדיה.
    ובעוניה הראשונה אמרו שבקנטו יש המון מכונים וצריך להרוויח רק 8 תגים, אבל בכל המחוזות אח"כ היו רק 8 תגים.
    Tom Pokemon- זה בדיוק מה שהוא רשם

-----------------------------------------------------------------------------------------------

שאלה משלי- איך כל המאמנים מגיעים בזמן לליגה?

13. trabrix
    Guest
    אם זה הכרטיס אז למה היא אומרת שאי אפשר להטעין אותו?
    היא כאילו אומרת שזאת הטענה חד פעמית וכשנגמר הכסף קונים כרטיס חדש.. :s
    יש מצב היא לא יודעת? :s

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Just Evil@Jun 26 2009, 01:51 PM
    גם את מגמר פיקאצ&#39;ו לא הצליח לנצח וכמעט מת
    זה לא קשור. אני שואל איך פיקאצ&#39;ו הקטן הצליח להעיף את מגמוטאור הענקי מהמקוםפ במכה

קרדיט לניר
    ---------------------

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 26 2009, 08:18 PM
    זה לא קשור. אני שואל איך פיקאצ&#39;ו הקטן הצליח להעיף את מגמוטאור הענקי מהמקוםפ במכה
    אנחנו כל הזמן מסבירים לך ואתה ממשיך, בפוקימון הגודל לא קובע, למתקפות יש הדף והרבה אנרגיה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •