Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 14 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 202
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 26 2009, 10:14 PM
    אנחנו כל הזמן מסבירים לך ואתה ממשיך, בפוקימון הגודל לא קובע, למתקפות יש הדף והרבה אנרגיה.
    הוא כן ייקבע-לא רק שהוא היה בחסרון סוגים הוא גם העיף מגמוטאור ענק. זה כמו הקטע הלא הגיוני שאלקיד של פול העיף אוניקס במיתקפה חשמלית, איך?
    אתם סתם ממציאים, גודל קובע והמון פשוט ארין לכם תשובה כמו הנושא-שאלות בילתי פתירות
    שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8

קרדיט לניר
    ---------------------

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 11:01 PM
    הוא כן ייקבע-לא רק שהוא היה בחסרון סוגים הוא גם העיף מגמוטאור ענק. זה כמו הקטע הלא הגיוני שאלקיד של פול העיף אוניקס במיתקפה חשמלית, איך?
    אתם סתם ממציאים, גודל קובע והמון פשוט ארין לכם תשובה כמו הנושא-שאלות בילתי פתירות
    אבל עובדה שפוקימונים קטנים כן יכולים להעיף פוקימונים גדולים, זה קורה המון, אז סימן שמבחינת פיזיקת פוקימונים זה לא באמת בלתי-אפשרי!
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 27 2009, 12:24 AM
    אבל עובדה שפוקימונים קטנים כן יכולים להעיף פוקימונים גדולים, זה קורה המון, אז סימן שמבחינת פיזיקת פוקימונים זה לא באמת בלתי-אפשרי&#33;
    עזוב-אתם לא מבינים. שאלה נוספת:
    איך פוקימוני האש כל הזמן מוציאים אש מהפה בלי סוף-מאיפה כל האש?

קרדיט לניר
    ---------------------

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;@Jun 26 2009, 11:40 PM
    עזוב-אתם לא מבינים. שאלה נוספת:
    איך פוקימוני האש כל הזמן מוציאים אש מהפה בלי סוף-מאיפה כל האש?
    או שאיך פוקימון אש שהוא יושב על דשא כמו מונפרו או צ&#39;ארמנדר, איך הוא לשורף את הדשא?
    <div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401
    שי תחזור לפורום&#33; חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
    אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) &gt;:

</div></span>

5. משתמש מנוסה
    גרווטל-
    תראה לי תמונה של פוקימון אש, עם אש חשופה שנוגעת בדשא שהוא יושב עליה, אני בטח שאין תמונה כזאת.

גרי מנדלבאום בלש פרטי-
    מה זאת השאלה המפגרת הזאת, שה אותה שאלה, מאיפה פוקימון "עלה" מוציא את עלי הטער או את ההצלפה הזאת?&#33;
    או יותר נכון, זה כמו השאלה - איך יש דבר כזה פוקימונים, זה לא הגיוני?&#33;

אתם שואלים שאלות שעליהם מבוססת הסדרה...

FC: (פלאטינום)
    4938 3512 1291

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Mamaphy@Jun 27 2009, 02:07 AM
    גרווטל-
    תראה לי תמונה של פוקימון אש, עם אש חשופה שנוגעת בדשא שהוא יושב עליה, אני בטח שאין תמונה כזאת.

גרי מנדלבאום בלש פרטי-
    מה זאת השאלה המפגרת הזאת, שה אותה שאלה, מאיפה פוקימון "עלה" מוציא את עלי הטער או את ההצלפה הזאת?&#33;

לא, יש הבדל. וכמו איך לפוקימוני המים יש כל כך הרבה מים להוציא? זה לא פתור וזה הנושא פה

קרדיט לניר
    ---------------------

7. משתמש מנוסה
    ככה זה, וזה לא שיש להם אין סוף מים/אש/עשב או כל דבר אחר, יש לזה סוף.
    אני זוכר שיה איזה פרק שאש ביקש מאיזה כמה פוקעימונים שלו ביחד להרוס את המכונה של צוות רוקט ואז לסקוירטל נגמר המים או משהו כזה.. (אולי עם פוקימון אחר).

FC: (פלאטינום)
    4938 3512 1291

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Mamaphy@Jun 27 2009, 02:48 AM
    ככה זה, וזה לא שיש להם אין סוף מים/אש/עשב או כל דבר אחר, יש לזה סוף.
    אני זוכר שיה איזה פרק שאש ביקש מאיזה כמה פוקעימונים שלו ביחד להרוס את המכונה של צוות רוקט ואז לסקוירטל נגמר המים או משהו כזה.. (אולי עם פוקימון אחר).
    אז זה שאלות בילתי פתירות-וזה נושא האשכול

קרדיט לניר
    ---------------------

9. משתמש מנוסה
    האם פוקימוני אש שותים מים?

איך מג&#39;יקרפים מתפתחים מתפתחים אם המתקפה היחידה שלהם זה SPLASH(וגם טאקל אבל זה ברמה 20..) איך הם מתאמנים עם SPLASH
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>חחחחחחחחחחחח</span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Mamaphy@Jun 27 2009, 01:07 AM
    גרווטל-

גרי מנדלבאום בלש פרטי-

אתה מנסה להיות חכם? לא עובד לך.
    צ&#39;ימצ&#39;אר ישב מלא פעמים על הדשא כאש מבצבצת מהתחת שלו, אותו דבר לגבי צ&#39;אריזארד שישן עם אש, סקווירטל, בלבאזור ופיקצ&#39;ו על מין מתת עלים והזנב שלו הייתה בדיוק על העלים.
    וזה אשכול של שאלות שהסדרה לא יכולה לענות עליהן, או שלא יכולה...

ורוב הסיכויים שפוקימוני אש שותים מים, צריך למחזור הדם והכל...
    אבל היה פרק שפול נגד סינת&#39;י והיא אחרי הקרב נתנה ל צ&#39;ימצ&#39;אר כדור שיבלע ואז מים שישית...
    <span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper&#33;</span>

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

11. משתמש מנוסה
    - גמב"פ (גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;) צודק כשהוא אומר שהנושאים שהוא מעלה הם לגיטימיים לאשכול הזה.
    - פוקימוני אש שותים מים, פעם ראו את וולפיקס של ברוק שותה מתוך נהר. איך זה אפשרי? האמת שאני יכול לחשוב על מספיק הסברים ללמה המים לא חייבים להפריע לאש שבתוכם.
    - בקשר לאש ששורפת דשא וכו&#39;- פוקימוני אש יכולים לשלוט על הטמפרטורה של האש שלהם, בעונה הראשונה אש ליטף פוניטה וחטף כוויה ביד אבל אז המאמנת של פוניטה אמרה לו משהו ופוניטה הוריד את הטמפ&#39; כך שאש עלה לו על הגב בלי לחטוף כוויה באזור החלציים.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 27 2009, 11:33 AM
    - גמב"פ (גרי מנדלבאום&#33; בלש פרטי&#33;) צודק כשהוא אומר שהנושאים שהוא מעלה הם לגיטימיים לאשכול הזה.
    - פוקימוני אש שותים מים, פעם ראו את וולפיקס של ברוק שותה מתוך נהר. איך זה אפשרי? האמת שאני יכול לחשוב על מספיק הסברים ללמה המים לא חייבים להפריע לאש שבתוכם.
    - בקשר לאש ששורפת דשא וכו&#39;- פוקימוני אש יכולים לשלוט על הטמפרטורה של האש שלהם, בעונה הראשונה אש ליטף פוניטה וחטף כוויה ביד אבל אז המאמנת של פוניטה אמרה לו משהו ופוניטה הוריד את הטמפ&#39; כך שאש עלה לו על הגב בלי לחטוף כוויה באזור החלציים.
    אז צדקתי, וגדול עם הכינוי לשי - גמבפ XD
    וחוץ מזה, אם היו לא שותים שם מים (הפוקימונים) אז הם היו מתים, תחשבו על זה כמו אצלנו בני האדם, אם לא נשתה מים נמות בגלל מחזור הדם ועוד דברים כאלה.לא?

ואיך הם יכולים לשלוט בטמפ שלם? זא ה&#092;אומרת שהם גם יכולים להוריד את חום גופם/ הלהבה שלהם לאפס או נמוך מזה?

My Party In HG~

~~~~~~~~~~~~~~

I&#39;m Cold Like Ice ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    PT~ 0904-1570-5401

</div></span>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Grotle@Jun 27 2009, 12:13 PM
    אז צדקתי, וגדול עם הכינוי לשי - גמבפ XD
    וחוץ מזה, אם היו לא שותים שם מים (הפוקימונים) אז הם היו מתים, תחשבו על זה כמו אצלנו בני האדם, אם לא נשתה מים נמות בגלל מחזור הדם ועוד דברים כאלה.לא?

ואיך הם יכולים לשלוט בטמפ שלם? זא ה&#092;אומרת שהם גם יכולים להוריד את חום גופם/ הלהבה שלהם לאפס או נמוך מזה?
    לפוקימונים אין דם XD ראית פעם דם בסדרה הזאת? יש סריטות כאלה אבל לא דם

מה אתה חושב שלפוקימוני רוח יש דם?

14. משתמש מנוסה
    לפוקימונים אין דם XD ראית פעם דם בסדרה הזאת? יש סריטות כאלה אבל לא דם
    ברור שיש להם דם&#33; הם הרי יצורים חיים עם מערכות ביולוגיות. גם בני-אדם לא מדממים אף-פעם בסדרה הזאת, נראה לך שגם לבני-אדם אין דם? פוקימונים לא מדממים בגלל שזו סדרה לילדים, זה לא אומר שאין להם דם.
    אנ&#39;לא חושב שהם יכולים לשלוט בחום הגוף שלהם, אני אומר שהם שולטים בחום של האש שלהם, זה לא אותו הדבר.
    ברמה 16 אני מתפתח

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jun 27 2009, 12:39 PM
    ברור שיש להם דם&#33; הם הרי יצורים חיים עם מערכות ביולוגיות. גם בני-אדם לא מדממים אף-פעם בסדרה הזאת, נראה לך שגם לבני-אדם אין דם? פוקימונים לא מדממים בגלל שזו סדרה לילדים, זה לא אומר שאין להם דם.
    אנ&#39;לא חושב שהם יכולים לשלוט בחום הגוף שלהם, אני אומר שהם שולטים בחום של האש שלהם, זה לא אותו הדבר.
    ושוב..

אתה חושב שלפוקימוני רוח יש דם?

ואיך זה שמתקפות נורמל ולחימה לא משפיעות על רוח וחרק נגיד כן משפיע?

כמו שהפוקימון רוח מעביר את המתקפות הפיזיות דרכו למה שהוא לא יעביר מתקפות כמו מגה הורן וכד&#39;?

עמוד 5 מתוך 14 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •