בסדרה אולי לא מראים אבל במנגה יש O:Originally posted by Just Evil@Jun 27 2009, 12:24 PM
לפוקימונים אין דם XD ראית פעם דם בסדרה הזאת? יש סריטות כאלה אבל לא דם
מה אתה חושב שלפוקימוני רוח יש דם?
אפילו באחד מהפרקים גרין הוריד לארבוק אחד את הראש O:
אבל זה לא היה ארבוק אמיתי, למרות שכם יש להם.Originally posted by Loveless@Jun 27 2009, 02:31 PM
בסדרה אולי לא מראים אבל במנגה יש O:
אפילו באחד מהפרקים גרין הוריד לארבוק אחד את הראש O:
אבל במנגה שברו את אוניקס ולא יצא דם-אז פוקימוני אבן הם בלי דם.
ושאלה נוספת:
איך שותה מגנמיק/מגנטון/מגנזון? אין לא פה והוא צריך לשתות
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
הפה שלו מוסתר, בטוח!Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 01:56 PM
אבל זה לא היה ארבוק אמיתי, למרות שכם יש להם.
אבל במנגה שברו את אוניקס ולא יצא דם-אז פוקימוני אבן הם בלי דם.
ושאלה נוספת:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
בטח יש לו פה ...
איך מאצ'לקס כל כך קטן וקל... לעומת ההתפתחות שלו סנורלאקס?
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
זה שאלה מטומטת, מתפתחים הכוח גדל.Originally posted by Demi-sceptile@Jun 27 2009, 03:04 PM
בטח יש לו פה ...
איך מאצ'לקס כל כך קטן וקל... לעומת ההתפתחות שלו סנורלאקס?
ואין לו פה, ראיתי תמונה שלא מכל זווית ואין פה
קרדיט לניר
---------------------
אנשים, תבינו, ההבדלים בין פוקימוני חיות לפוקימוני רוח זה בערך כמו ההבדל בין רוח רפאים לבין ביגפוט, אז לפוקימוני רוח אין דם, ומגנמייט לא חייב לאכול, זה לא אומר שלפוקימונים כמו פיקאצ'ו או רטטה אין דם וקיבה.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש להם, פשוט לא יראו כי הסדרה מיועדת גם לילדים. במנגה הראו ארבוק נחתךOriginally posted by Tom Pokemon@Jun 27 2009, 03:27 PM
אנשים, תבינו, ההבדלים בין פוקימוני חיות לפוקימוני רוח זה בערך כמו ההבדל בין רוח רפאים לבין ביגפוט, אז לפוקימוני רוח אין דם, ומגנמייט לא חייב לאכול, זה לא אומר שלפוקימונים כמו פיקאצ'ו או רטטה אין דם וקיבה.
קרדיט לניר
---------------------
אבל הם לא אמיתיים!Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 02:29 PM
יש להם, פשוט לא יראו כי הסדרה מיועדת גם לילדים. במנגה הראו ארבוק נחתך
זה לא חשוב אם יש להם דם כי בכל זאת לא מראים את זה ואני בטוח שהיוצרים לא דנים על זה!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
מה שאני אומר, זה לפוקימונים מסוימים יש דם ולפוקימונים מסוימים אין, הרי פוקימוני רוח באמת לא צריכים שיהיה להם דם.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 02:29 PM
יש להם, פשוט לא יראו כי הסדרה מיועדת גם לילדים. במנגה הראו ארבוק נחתך
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אתם לא מבינים...Originally posted by The King Dratini@Jun 27 2009, 03:28 PM
איפה הקיבה של וולטרוב? כלומר, הוא קטן, אז איך יהיה אצלו מקום למערכת עיכול?
ואם אקסקיוט אחד לא אוכל וכל החמש האחרים אוכלים, מה קורה?
אים להם מערכות בגוף, הם פוקימונים!
זה סדרת טלוויזיה ולא חושבים על מערכות וכו..
--------
![]()
-------
![]()
ביצה רקובה ?XPOriginally posted by The King Dratini@Jun 27 2009, 03:28 PM
איפה הקיבה של וולטרוב? כלומר, הוא קטן, אז איך יהיה אצלו מקום למערכת עיכול?
דינגו, יש להם מערכות גוף (דם) - איך בסרט הראשון מיוטו לקח DNA מכל הפוקימונים ועשה שיבוטים?
<div align=\"CENTER\"><span style=\'color:#BA55D3\'>
<span style=\'font-size:7pt;line-height:100%\'>טנקס לניר על Dr. Cooper!</span>
My Party In HG~
~~~~~~~~~~~~~~
I'm Cold Like Ice ם:
~~~~~~~~~~~~~~
PT~ 0904-1570-5401
שי תחזור לפורום! חצי מהמשתמשים פה לא שווים לציפורן שלך ם:
אני ידבר איתך מתי שאני יתקן את המסן(יקח קצת זמן) >:
</div></span>
אבל לא מדברים על זה.. כי זה לא מעניין אף אחד...Originally posted by Grotle@Jun 27 2009, 03:44 PM
ביצה רקובה ?XP
דינגו, יש להם מערכות גוף (דם) - איך בסרט הראשון מיוטו לקח DNA מכל הפוקימונים ועשה שיבוטים?
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
אל תשחק לי אותה מבין. ישנם פוקימונים הרבה יותר גדולים ממאגמורטאר, מה שזה אומר שהוא לא ענקי כ"כ.Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 12:17 PM
ממתי כן?
ואז מה אם יש בדף?
זה כמו הקרב מול ראמפרדוס-איך לא הצליחו להעיף אותו?
זה לא הגיוני לא משנה מה-מגמוטאור זה פוקימון ענקי בצורה לא נורמלית, מילא מגמר אבל מגמוטאור לא הגיוני
בכל זאת, פוקימונים קטנים עדיין יכולים להביס אותו. אזומאריל יוכל להביס אותו בקלות, אפילו מריל מאומן.
קל מאוד לענות על השאלה הזו. זה כמו בנארוטו, שלכל אחד יש צ'אקרה בגוף, ואז הוא יכול להוציא אותה, אז אצלם, נגיד לפוקימוני המים, יש הרבה מאוד מים בגוף, שהם מהווים מאין צ'אקרה, ואז הם יכולים להשתמש בה. זה ההסבר די היגיוני, אי אפשר ממש להסביר את זה אחרת.עזוב-אתם לא מבינים. שאלה נוספת:
איך פוקימוני האש כל הזמן מוציאים אש מהפה בלי סוף-מאיפה כל האש?
פעמיים באנימה ראו את הדם של שתי דמויות, כשהם נשרטו.ברור שיש להם דם! הם הרי יצורים חיים עם מערכות ביולוגיות. גם בני-אדם לא מדממים אף-פעם בסדרה הזאת, נראה לך שגם לבני-אדם אין דם? פוקימונים לא מדממים בגלל שזו סדרה לילדים, זה לא אומר שאין להם דם.
כי מן הסתם אוניקס בנוי מאבנים, אז זה די שונה. ומגנמייט ומגנטון ומגנזון - מי אמר שהם צריכים לשתות? היות והם כנראה מגנטים, אז אין להם צורך לשתות, הרי מה שמפעיל אותם הוא חשמל.אבל במנגה שברו את אוניקס ולא יצא דם-אז פוקימוני אבן הם בלי דם.
ושאלה נוספת:
אתם לא מבינים...
אים להם מערכות בגוף, הם פוקימונים!
זה סדרת טלוויזיה ולא חושבים על מערכות וכו..אני מזכיר:איפה הקיבה של וולטרוב? כלומר, הוא קטן, אז איך יהיה אצלו מקום למערכת עיכול?
כל מיני פוקימונים הם בעלי סוגים שונים של מערכות בגוף (אולי וולטורב בכלל לא חייב לאכול כי פוקימון "מכאני"). וחוצמזה, דינגו, זה בדיוק סוג הדיונים שבשבילם הנושא הזה נפתח- להעלות תיאוריות/הוכחות בנושא השאלות האלה.אנשים, תבינו, ההבדלים בין פוקימוני חיות לפוקימוני רוח זה בערך כמו ההבדל בין רוח רפאים לבין ביגפוט, אז לפוקימוני רוח אין דם, ומגנמייט לא חייב לאכול, זה לא אומר שלפוקימונים כמו פיקאצ'ו או רטטה אין דם וקיבה.
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)