באמת זה הכי מוזר, אני אף פעם לא הבנתי זאתOriginally posted by Just Evil@Jun 28 2009, 03:00 PM
ואיך נראה דיגלט מתחת לאדמה? הוא יוצא מהפוקדור עם החול הזה מסביב??
במנגה, אם אינני טועה, מראים את הגוף של דיגלט- הוא כולו מין נקניק ענק עם פרצוף.ואיך נראה דיגלט מתחת לאדמה? הוא יוצא מהפוקדור עם החול הזה מסביב??
כשפוקדורים לא בשימוש הם מוקטנים, ואז כשמפעילים אותם הם גדלים פי 3 או 4.לדון יש תיק קטן נורא, אבל שהגיע הזמן לתפוס את באנירי היא שלפה כמות פוכדורים גדולה פי 5 מהתיק שלה. איך?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
כשהיא הוציאה אותם כולם היו מוגדלים, אז איך?Originally posted by Tom Pokemon@Jun 28 2009, 03:45 PM
במנגה, אם אינני טועה, מראים את הגוף של דיגלט- הוא כולו מין נקניק ענק עם פרצוף.
כשפוקדורים לא בשימוש הם מוקטנים, ואז כשמפעילים אותם הם גדלים פי 3 או 4.
ולא הראו את דיגלט במלואו במנגה
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
הם היו מוקטנים, ואז היא דחפה ידיים לתיק לאחזה בהם, ואז הם גדלו, ואז היא הוציאה אותם מהתיק.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 02:50 PM
כשהיא הוציאה אותם כולם היו מוגדלים, אז איך?
ולא הראו את דיגלט במלואו במנגה
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
פשוט כשמישהו לוכד פוקימון בפוקדור, הפוקימון הופך להיות בבעלותו של בעל הפוקדור.Originally posted by MeGaMaGmOrTaR@Jun 28 2009, 12:38 AM
אבל אם לא? והמכונה כאן שונה, סתםן מכניסים והפוכדורים מחליפים צדדים
זה מה שקרה כשדון ניסתה לתפוס את פיקאצ'ו, אבל לא יכלה, כי הוא היה בבעלותו של אש.
לכן, המכונה משנה להם את ה"בעלים".
זה די ברור. דיגלט הוא לא החול, אלא התולעת הזו. פשוט, חלק מהגוף שלו מתחת לאדמה, אז החול הוא מה שהיה חלק מהאדמה, לפני שהוא פרץ ממנה.ואיך נראה דיגלט מתחת לאדמה? הוא יוצא מהפוקדור עם החול הזה מסביב??
הכי הגיוני.Originally posted by לידור@Jun 29 2009, 03:09 AM
אולי הוא מעקל חשמל חשבת על זה הריי הוא כולו חשמל
וגם א תחפשו בפוקדע הזאת פוקימון חשמל שמתחיל בM ותיכנסו למידע על מגנמייט תוכלו לקרוא אפילו שזה נכון.
המשפט השני: It feeds on electricity
הוא לא מבין את פיקאצ'וOriginally posted by POKEMONMASTER@Jun 30 2009, 03:31 PM
הנה אחד משלי איך אש מבין מה פיקאצ'ו אומר והוא לא מבין מה פוקימונים אחרים אומרים..
הוא כן.. לפעמים הוא מדבר(אש עם פיקאצ'ו) איתו ואומר לו "גם אני" וכאלה..
עוד משהו מוזר מאוד!
זואי מפוקימון אמרה שהיא מהעיר סנופויינט וכל הזמן מספרים לה על הפוקימונים מספריט ואזליף(שהיא לא יודעת שזה הם) אבל אז הם לא היו קיימים לא?(כנראה שאז היא הייתה בגיל של אש ובגיל שאש היה אפילו לא ידעו מי זה הו הו אפילו הפוקידע אמר אז זה לא הגיוני)..
וגם איך ג'יימס אמר שקארניביין היה אצלו מגיל קטן והוא לא היה קיים אז(קארניביין)..
הם היו קיימים, אש קיבל את הפוקידע של פרופסור אוק שהכילה מידע רק על הפוקימונים של הדור הראשון, זה הכל.Originally posted by POKEMONMASTER@Jun 30 2009, 06:58 PM
הוא כן.. לפעמים הוא מדבר(אש עם פיקאצ'ו) איתו ואומר לו "גם אני" וכאלה..
עוד משהו מוזר מאוד!
זואי מפוקימון אמרה שהיא מהעיר סנופויינט וכל הזמן מספרים לה על הפוקימונים מספריט ואזליף(שהיא לא יודעת שזה הם) אבל אז הם לא היו קיימים לא?(כנראה שאז היא הייתה בגיל של אש ובגיל שאש היה אפילו לא ידעו מי זה הו הו אפילו הפוקידע אמר אז זה לא הגיוני)..
וגם איך ג'יימס אמר שקארניביין היה אצלו מגיל קטן והוא לא היה קיים אז(קארניביין)..
לפי אגדת הזמן והמרחב של סינו, הפוקימונים הראשונים שהיו אי-פעם הם מהדור הרביעי, והם אלה שהקימו את העולם.
השאלה שלך לא בילתי פתירה, היא שגויה.
ובנוגע לאש ופיקאצו, אש חבר של פיקאצו הרבה מאוד זמן, והם מבינים זה את זה לפי בטונים ותנועות הגוף.
כמובן שברגע שפיקאצו מדבר זה נעשה הרבה יותר קל, שכן יש הרבה מאוד מדדים נוספים.
במילים פשוטות והרבה יותר הגיוניות, חברות ארוכה
כי יש דבר כזה שנדרא רצף עלילתי...Originally posted by POKEMONMASTER@Jun 30 2009, 11:02 PM
אז אם הם אלה שהתחילו את העולם(והיוצרים החליטו את זה) אז למה הם לא התחילו מהדור הרביעי?<?.
זה כמו ביוגיהו- כלפי האלים היו קיימים מאז שמקסימיליאן פגאסוס יצר את המשחק, אבל לא אמרו עליהם כלום עד העונה ה-2, כי ככה בנויה העלילה.
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)