בוקר טוב לכולם
בוקר טוב לכולם
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
בייי אני נולך לבית הבפרץץ
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
בוקר טוב ישנתי רק 5 שעות XDD
לא נורא, יאאלה לבגרות בא"י.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
בהצלחה!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
בהצלחה
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
בהצלחהOriginally posted by AnimeCrazy@Jun 25 2009, 08:28 AM
בוקר טוב ישנתי רק 5 שעות XDD
לא נורא, יאאלה לבגרות בא"י.
קרדיט לניר
---------------------
אפשר לחשוב.. סעמק מה זה אין לי כוח לבגרות עכשיו, גם היום יש אזכרה לסבא שלי.. אוף יום מנחאס.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
מה לעשות? יש ימים כאלהOriginally posted by AnimeCrazy@Jun 25 2009, 08:41 AM
אפשר לחשוב.. סעמק מה זה אין לי כוח לבגרות עכשיו, גם היום יש אזכרה לסבא שלי.. אוף יום מנחאס.
קרדיט לניר
---------------------
רק שיעבור כבר ה28, ואז הכל יהיה טוב.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
מה שלומכם אנשים?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אחלה. ואתה?Originally posted by Vampire@Jun 25 2009, 09:00 AM
מה שלומכם אנשים?
קרדיט לניר
---------------------
ליאור לך תעביר ת'בגרות הזאת..יש לך זמן עד האזכרה לא?
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
שיט, כבר שמונה!
ספוילר
מא כורה קולם?
But I do know one thing thoughbitches, they come they go
אקול תוב מא היטחה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)