לא שמתי לב בכלל ללבנים, ואםאתה מסמן עם שרביט הקסם כדי למחוק את הלבן, אז נשארים כאלו נוקדות.
---
לא יודע לשיםניקים אתה אמרת שתיתן לי כמה או שלפחות מישהו יתן לי טיפ! איך ניק אמור להיראות לכל סוג של חתימה
---
דבר ראשון יש לי פארטנים חרא ! לא מוצא כאלה שאפשר לטעון בכלל! דבר שני, הפארטנים צובעים את כל הרקע! כי אפשר להשתמש בזה רק עם הכלי של המילוי, לכן מה זה שווא?
---
סממממממממממק למה אנשים קולטים שאני לא יודע לעשות אפקטים ושאם עושים הם על כל הרקע!?!? די אני לא קולט!!@!@
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
חשבתה אולי לקרוא מדריכים? X_XOriginally posted by aviv@Jul 29 2007, 09:18 PM
לא שמתי לב בכלל ללבנים, ואםאתה מסמן עם שרביט הקסם כדי למחוק את הלבן, אז נשארים כאלו נוקדות.
---
לא יודע לשיםניקים אתה אמרת שתיתן לי כמה או שלפחות מישהו יתן לי טיפ! איך ניק אמור להיראות לכל סוג של חתימה
---
דבר ראשון יש לי פארטנים חרא ! לא מוצא כאלה שאפשר לטעון בכלל! דבר שני, הפארטנים צובעים את כל הרקע! כי אפשר להשתמש בזה רק עם הכלי של המילוי, לכן מה זה שווא?
---
סממממממממממק למה אנשים קולטים שאני לא יודע לעשות אפקטים ושאם עושים הם על כל הרקע!?!? די אני לא קולט!!@!@
זה שאתה לא יודע לא אומר שזה נותן לגיטימציה לומר לך שלא צריכים את זה X_X
עם אתה לא תתחיל לנסותדברים או להסתכל במדריכים אתה תישאר באותה הרמה.
והמון משתמשים כאן כותבים 10/10 כי הם לא מבינים בפוטו! תקשיב לי תתחיל לחפס באינטרנט מדריכים שיעזרו לך X___X
צונזר
מאיפה אני מוצא עכשיו כאלה? והורדתי מלא ובלתי אפשרי לטעון אותם!Originally posted by sai@Jul 29 2007, 10:24 PM
אז תסים פנטראנים אחרים! יש מלא פאנטראנים שקופים כאלה למשל קווים וכאלה!
אביב
בדיוק, שמלא שהורדתי לא תקינים בסיומתOriginally posted by sai@Jul 29 2007, 11:17 PM
תראה מה אתה עושה.
אתה הולך לחלון הקטן של הפטראנים,שמה יש לך כפתור קטן של "<" אתה לוחץ עיו
ומחםס "לווד פאטרן" ואז אתה בוחר בפטראן וסם אותו.
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)