Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46
  1. היכל התהילה
    הטופיק עודכן ונוסף לו הסרטון.
    תודה על ההצבעה והמשך גלישה נעימה.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Jun 30 2009, 02:28 PM
    הטופיק עודכן ונוסף לו הסרטון.
    תודה על ההצבעה והמשך גלישה נעימה.
    תודה!
    איזה מצחיק..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    סרטון נחמד
    וכל הכבוד על הנושא ;)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. YoRt3m
    Guest
    הבדיחה עם המפרצים של שלום אסייג מאוד מתוחכמת , נחמד.

אין המשך ? O.ס

• היכל התהילה
    טקס בחירת הקהל - פורום פוקימונס.

להצגת פרס תוכנית הריאליטי הישראלי של השנה,
    אנחנו מתכבדים להזמין את המתחרות -

חנה ומרגלית

חנה : "צ&#39;יקי צ&#39;יקי צ&#39;יק"
    מרגלית : "היי היי היי".

חנה : "צ&#39;יק"
    מרגלית : "היי".

:lol:

ועכשיו לגירסה של פוקימונס.

טורציק : "טורצ&#39;יק צ&#39;יק צ&#39;יק".
    כל הבנים בפורום כאשר הם רואים שניצן נכנסת לפורום : "היי היי היי".

כל הבנים : "היי היי היי".

טורצ&#39;יק: "צ&#39;יק".
    ניצן : "היי".

כל הבנים : "היי היי היי".

וכעת כדי לראות מי זכה, אתם מתבקשים ללכת אחרי סמן הדרך הבא:

(סוף עמוד 34)

• משתמש מנוסה
    שם: פ"ת, השפלה, ישראל
    חחחחח
    חכם וחמוד D:
    ידעתי עוד לפני שניסיתי.
    רימיתי? P:
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>

<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
    <span style=\'color:INDIGO\'>Poke&#39;Mon ~ Rise Of The Champion</span>
    Transformers ~ Revenge Of The Fallen

• היכל התהילה

רואים את צ&#39;אק נוריס במטוס בדרך לחופשה שלו, ופתאום המטוס נכנס למערבולת רוח והמטוס נכנס למצוקה.
    כל הנוסעים מתחילים לשאוג וצ&#39;אק נוריס מוציא מצ&#39;טה ומתחיל לפלס את דרכו בין המעברים.
    המטוס מנסה לבצע נחיתת חירום אבל אז הוא נשבר לשניים, הזנב נוחת במקום אחד והחרטום במקום אחר.
    צ&#39;אק נוריס נחלץ מן ההריסות. הוא מוציא מסרק ומעביר אותו בקלילות בשיער השופע שלו.
    לאחר מכן, הוא מפלס שוב את דרכו מחוץ למטוס, בין גופות ההרוגים, ואז הוא שם לב שהם על אי בודד.

- אחרי 24 שעות -

צ&#39;אק נוריס שוחה אל חוף מבטחים ואחרי שעה נוספת של שחיה הוא מגיע לניו יורק.
    הוא נכנס לתוך מונית ושם הוא פוגש את לינקולן ברוז.
    בארוז - "אז אתה איש הקשר שלנו".
    נוריס - "אני הוא הטקסס ריינג&#39;ר".
    בארוז - "אתה אוהב לראות פאואר ריינג&#39;ר???"
    נוריס - "זה לא מה שאמרתי, אמרתי שאני הטקסס ריינג&#39;ר".
    בארוז - "מה שתגיד, אני נותן לך כעת את סקילה ותפקידך לשמור עליה".
    נוריס - "הסקילה הזו, היא כוסית?"
    בארוז - "זו תוכנה של מחשב, לוני טונס שכמוך&#33;"
    נוריס - "אני אשמור עליה כאילו הייתה שלי".

- אחרי 20 שעות -

צ&#39;אק נוריס מגיע עם החבילה לויסטוריה ליין. כל הנשים מפסיקות את אימון הבוקר שלהם ומטיפות עליו ריר במבט רעב.
    צ&#39;אק אומר להם - &#39;אל תפסיקו להתאמן, אם כי תפסיקו, מי יממן את שכרי? ערוץ הקניות? הצלחתם להצחיק אותי".
    ואז הוא מתקדם לבית שכנראה היה שלו מלכתחילה.

אידי אוספת את כל נשות ויסטוריה ליין לביתה למשחק קלפים, ולתדהמתם גם טרינר הגיע.
    "זו כניסה רק לנשים", צעקה עליו אידי וטרינר נחתך בעריכה של הבדיחה הזו.
    אידי בעצם רצתה לומר להם שהיא חושבת שהיא יודעת מי רצח את מייקל ג&#39;קסון.
    כל הבנות נדהמות ומבקשות ממנה לגלות, ואז היא נשברת - "זה הדייר החדש, צ&#39;אק נוריס.
    כולכם ראיתם את החבילה שהוא הביא איתו. אני בטוחה שזו חבילה שמכילה את ראשו של ג&#39;קסון".
    "אבל אידי", אמרה ברי, "יש לו שם את סקילה, המכשיר המוזר הזה מהסגמנט הקודם".
    "אתם רוצים להאמין לי או לו?" אידי צעקה עליה והעיפה לברי סטירה מצלצלת על הפנים.
    ואז גם טרינר הגיע והעיף לברי סטירה. אחרי שכולם הביטו עליו במבט שואל, הוא אמר - "אבל היא התחילה&#33;"

- אחרי 50,008 שעות -

וכעת לבחירה -

המנצחת: נמלטים

• משתמש מנוסה
    חזק...
    איזה לא קשור טרינר...
    מחכה לבא&#33;
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

• ~TyLeR~
    Guest
    חחחחחחח אהבתי XDDDDDDDDDDDD

כל הכבוד לנמלטים המנצחים&#33;&#33;

• משתמש מנוסה
    שם: פ"ת, השפלה, ישראל
    חחחחחחח
    יפה, גם לפה דחפתם את ג&#39;קסון D:
    מזל"ט
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:TOMATO\'>בברכה ~ ליאם.</span></span>

<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><span style=\'color:INDIGO\'>הלינקייה ~</span></span>
    <span style=\'color:INDIGO\'>Poke&#39;Mon ~ Rise Of The Champion</span>
    Transformers ~ Revenge Of The Fallen

• משתמש מנוסה
    חחח נחמד אהבתי :lol:
    אבל נראה לי שזה וויסטריה ולא ויסטוריה
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• היכל התהילה

כדי להקריא את הקולות של בחירת הקהל לסדרה הישראלית הטובה ביותר על פי גולשי פוקימונס...
    אנחנו מזמינים את הארנב המגמגם. ארנב לבן נכנס לאולם והוא ניגש לעבר המיקרופון.

"ש.. ש... ש..שלו.. שלו ם.. ברוכים הבאים כולם לטקס בחירת הקהל של פוקימונס לשנת 2009.
    אני גאה גאה.. גאה גאה.. גאה.. גגגגגג... גאה להציג בפניכם את ה- ה- ה- ה- בחירה שלכם".

- עם קול 1 במקום האחרון נבחרה התוכנית -

האי

- עם 2 קולות נבחרה במקום השני-

דאוס

- עם 20 קולות במקום הראשון נבחרה התוכנית... התוכנית... התוכנית... התוכנית...

התוכנית....

התוכנית.....

התוכנית.............. התוכנית...

מסודרים &#33;

• משתמש מנוסה
    חחח אהבתי, זה היה מצחיק :lol:
    כל הכבוד
    ברמה 16 אני מתפתח

• היכל התהילה
    תודה רבה :]

• משתמש מנוסה
    י..י..פה זה הי..ה מ..או..ד מ..מ..מ..צח..י..ק&#33;&#33;&#33;
    --------

-------

• עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •