תגיב בנושא שלי (:Originally posted by Roronoa Zoro@Jul 29 2007, 11:41 PM
על מה מדברים?
תגיב בנושא שלי (:Originally posted by Roronoa Zoro@Jul 29 2007, 11:41 PM
על מה מדברים?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
גם אתה תגיב בנושא!Originally posted by triner@Jul 29 2007, 11:49 PM
חזרתי!
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
לא הבנתי כלום מזהOriginally posted by Erez@Jul 29 2007, 11:44 PM
תגיב בנושא שלי (:
מה קורה?
יונתן אני הולך לנצח אותך אם השילוב המוש-לם שלי
<span style=\'color:black\'>קרדיט לי על הרונאלדו למעלה</span>
"אני חושב שאתה צריך לדבר חלש.
תבין, שאדם אינו מדבר חלש, חזקה עליו שידבר חזק,
כשהוא מדבר חזקהוא מעיר את הדובים מרבצם ומכניס אותם למצב של חפפה,
ואז אתה יכול למצוא תצמך עומד מול דוב שהתעורר אחרי חצי שנה שבה לא אכל, לא התפנה, ויש לו ריח לא להיט מהפה וזקפת בוקר שהצטברה 5 חודשים ואתה רוצה לצעוק הצילו! הוציאו את הציפורנייש שלו מהטלטלים שלי!!! אבל אסור לך לצעוק כי זה מה שהביא אותו למצב הזה מתחלחילה ולכן זעקתי חזור וזעוק!!!!! *הדים*
*נרגע* דבר חלש"
אוף כל כך יבש פה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
בקיצור, דבר חלש"אני חושב שאתה צריך לדבר חלש.
תבין, שאדם אינו מדבר חלש, חזקה עליו שידבר חזק,
כשהוא מדבר חזקהוא מעיר את הדובים מרבצם ומכניס אותם למצב של חפפה,
ואז אתה יכול למצוא תצמך עומד מול דוב שהתעורר אחרי חצי שנה שבה לא אכל, לא התפנה, ויש לו ריח לא להיט מהפה וזקפת בוקר שהצטברה 5 חודשים ואתה רוצה לצעוק הצילו! הוציאו את הציפורנייש שלו מהטלטלים שלי!!! אבל אסור לך לצעוק כי זה מה שהביא אותו למצב הזה מתחלחילה ולכן זעקתי חזור וזעוק!!!!! *הדים*
*נרגע* דבר חלש"
<span style=\'color:black\'>קרדיט לי על הרונאלדו למעלה</span>
כל כך יבשף אנשים פשוט מעצבנים
אביב
יבש יבש יבש יבשOriginally posted by aviv@Jul 30 2007, 12:19 AM
כל כך יבשף אנשים פשוט מעצבנים
לא רוצה להיות פה אף אחד לא מכריח
[סוגד]אביב[/סוגד]
ששש אני וותיק ממךOriginally posted by Erez@Jul 30 2007, 12:25 AM
יבש יבש יבש יבש
לא רוצה להיות פה אף אחד לא מכריח
אביב
יבשים אתם
אם תהיה באייסי שלי אז נתאם תתגובות ולא יהיה יבשOriginally posted by Eytam@Jul 30 2007, 12:31 AM
יבשים אתם
אביב
מזאת אומרת נתאם ?Originally posted by aviv@Jul 30 2007, 12:33 AM
אם תהיה באייסי שלי אז נתאם תתגובות ולא יהיה יבש
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)