צ'אק נוריס הוא הזקן הכי פעלתן בעולם.
אה, והיה לו איזה 2 סרטים בשנות ה-70.
למה אתה קורא לי דינגו ולא ירין? :rolleyes:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 01:14 AM
מי זה צ'אק נוריס?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
כי אני לא ממש בטוח ב100 אחוז שאתה ירין-אני שוכח כל הזמןOriginally posted by Dingo@Jun 27 2009, 02:17 AM
למה אתה קורא לי דינגו ולא ירין? :rolleyes:
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
אתה לא יודע מי זה צ'אק נוריס?! תתביש!!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
בטח שאני יודע:Originally posted by AnimeCrazy@Jun 27 2009, 02:19 AM
אתה לא יודע מי זה צ'אק נוריס?! תתביש!!
קרדיט לניר
---------------------
יפה שאתה יודע להעתיק מהיטמן.ץOriginally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 26 2009, 11:23 PM
בטח שאני יודע:
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ראית איזה כישורי העתקה? רק על זה אני צריך להיות בהיכל התהילהXDOriginally posted by AnimeCrazy@Jun 27 2009, 02:24 AM
יפה שאתה יודע להעתיק מהיטמן.ץ
קרדיט לניר
---------------------
לול, וואי משעמם הלילה.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
צ'אק נוריס הוא רק שחקן חחחח
באמת ממש מתאים לך צהוב וממש לא ירוק!Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 01:26 AM
ראית איזה כישורי העתקה? רק על זה אני צריך להיות בהיכל התהילהXD
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
נכון. כולם חושבים כך.Originally posted by Dingo@Jun 27 2009, 02:27 AM
באמת ממש מתאים לך צהוב וממש לא ירוק!
אלכס! תן לי ווינר!
קרדיט לניר
---------------------
חחח
צ'אק נוריס הוא סתם שחקן שחש את עצמו XD
חזק!Originally posted by triner@Jun 27 2009, 02:28 AM
כן
אלכס! תן לי ווינר!
קרדיט לניר
---------------------
אני מתלבט אם לראות עכשיו את הסרט....
בכל זאת ב2 אני הולך להמשיך במשחק תפקידים של momo!
--------
![]()
-------
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)