מי בא ללילה הלבן?!
אני אהיה ! DF:
מי בא ללילה הלבן?!
אני אהיה ! DF:
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
גם דאבל וגם עשית הדעה שמורכבת מסמיילי בלבד-שניהם אסורים.Originally posted by Dingo@Jun 27 2009, 03:02 AM
כי אתה לא מרשה לי!!!
:angry: :angry:
וברור שאני לא מרשה-אין עוד מקום במשחק-למה אתה שואל כל הזמן?
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
גם אני!Originally posted by HikaruS@Jun 27 2009, 02:03 AM
מי בא ללילה הלבן?!
אני אהיה ! DF:
ושי- הדאבל והסמיילי בטעות....
ועזוב בקשר למשחק!
אם אני לא התחבר יותא=ר כנראה שהתאבדתי! בגלל שי! :XD:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
I will be thereOriginally posted by HikaruS@Jun 27 2009, 03:03 AM
מי בא ללילה הלבן?!
אני אהיה ! DF:
קרדיט לניר
---------------------
במשחק שלי יש מקום.
אתה עזוב ביערות טנזניה, אתה נתקל בבושמנים, והתפקיד שלך זה לעבור אותם, להרוג אותם ולמצוא את גרי. כשאתה מוצא אותו, אתה נותן לו ווינר, וסיימת את המשחק.
רוצה לשחק?
אלירן,אסור להגיד מיאו יותר...
http://www.youtube.com/watch?v=ZwCxJFmn59o...from=PL&index=1
זה מה שאני רוקד
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
אין לי פלאש, איזה סגנון?Originally posted by HikaruS@Jun 27 2009, 03:08 AM
http://www.youtube.com/watch?v=ZwCxJFmn59o...from=PL&index=1
זה מה שאני רוקד
קרדיט לניר
---------------------
c-walk!
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
אני הולך לראות סרט,ביי
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
בעי.
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
לא מכיר. יש לי חבר ורוקד ברייקדאנס(משהו כזה), והוא מלמד במתנ"ס.Originally posted by HikaruS@Jun 27 2009, 03:10 AM
c-walk!
כל הזמן הוא מתלהב ושואלו אותו:"אתה יודע מי מלמד אתכם עכשיו?", אז הוא בשביל להילהב ענה:"לא, אבל אני מלמד במתנ"ס"XD
קרדיט לניר
---------------------
cwalk שליטע
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
אם ת'אומר.Originally posted by HikaruS@Jun 27 2009, 03:13 AM
cwalk שליטע
תוסיף לחתימה שלך את מה שרשום אצלי
קרדיט לניר
---------------------
לע :X
Go ♥
לשעבר:
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)