טוב, לפחות אתה מבין בדברים אחרים...לא?Originally posted by CraZyCatMe@Jun 27 2009, 01:23 PM
בכל במקרה אני לא מבין כלום בפוטו XD
לקרוע את התחת בעבודה ולישון.Originally posted by CraZyCatMe@Jun 27 2009, 01:24 PM
כן D:
מה חדש?
מה אתה מתכננן לעשות בחופש?
אה ולכייף עם חברה שלי :unsure:
מיאו אלכס!
מה חדש?
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
אסור להגיד מיאו יותר,לא מרשים =/
דני-איזה עבודה יש לך וכמה אתה מרוויח בחודש?
אי אפשר לומר בנוסף להודעה בין מילים?Originally posted by CraZyCatMe@Jun 27 2009, 12:04 PM
אסור להגיד מיאו יותר,לא מרשים =/
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
חבר של אבא שלי קיבל אותי למפעל שלו שמכין כל מיני דברים למרפאות שיניים X_XOriginally posted by CraZyCatMe@Jun 27 2009, 01:34 PM
אני צריך לבוא לשיחה איתו בקרוב...
היי
ε(●̮̮̃•̃)з
חזרתי..
ישנתי טוב!
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
חח הכנתי עכשיו אמריקאית ראשונה שעמם לי..
איך יצא דני?
http://i39.tinypic.com/2wc2u6x.jpg
חח הפוטו השתגע זה לא רוצה לשמור לי בPNG
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
חמוד...Originally posted by SexStyle@Jun 27 2009, 12:20 PM
איך יצא דני?
הרבה זמן לא עשיתי חתימה, אולי אני אעשה בקרוב
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
בכנות, תעבור לאמריקאיות P:Originally posted by SexStyle@Jun 27 2009, 01:50 PM
איך יצא דני?
הקרדיט יותר מדי גדול ובולט, אל תשים אותו על המסגרת X:
והדמות משתלבת נחמד, אבל אני תמיד מעדיף קצת סמאדג' עליה ואז Spatter כדי לתת לזה אימג' חמוד.
ואפשר לגוון קצת ברקע ולהוסיף יותר אפקטים ולשלב כמה C4D זורמים..
אבל סוסה אחי.
חח לא לא נראה לי שאני יעבור לאמריקאיות חחחOriginally posted by SimpleDesign@Jun 27 2009, 11:34 AM
בכנות, תעבור לאמריקאיות P:
הקרדיט יותר מדי גדול ובולט, אל תשים אותו על המסגרת X:
והדמות משתלבת נחמד, אבל אני תמיד מעדיף קצת סמאדג' עליה ואז Spatter כדי לתת לזה אימג' חמוד.
ואפשר לגוון קצת ברקע ולהוסיף יותר אפקטים ולשלב כמה C4D זורמים..
אבל סוסה אחי.
תודה על התגובה.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
איך שבא לך...אבל אני כבר מיציתי את הסגנון הישראלי יותר מדי שזה כבר נמאס XDOriginally posted by SexStyle@Jun 27 2009, 02:07 PM
חח לא לא נראה לי שאני יעבור לאמריקאיות חחח
תודה על התגובה.
וגם הישראליות שלי לא היו משהו...סתם מגעילות X_X
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)