על איך שההומלס שגר ממול לבית שלי משתולל?:mellow:Originally posted by SimpleDesign@Jun 27 2009, 02:23 PM
XDDDDDD
טוב...אז אשאל אתכם בצורה אחרת...
בואו נדבר על משהו מעניין ומצחיק O_O
נוראי...
על איך שההומלס שגר ממול לבית שלי משתולל?:mellow:Originally posted by SimpleDesign@Jun 27 2009, 02:23 PM
XDDDDDD
טוב...אז אשאל אתכם בצורה אחרת...
בואו נדבר על משהו מעניין ומצחיק O_O
נוראי...
ε(●̮̮̃•̃)з
המנהל של פורום דיבורים כמעט לא מגיב בנו"דים... :S
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
XDDDDOriginally posted by Zuko@Jun 27 2009, 03:06 PM
על איך שההומלס שגר ממול לבית שלי משתולל?:mellow:
נוראי...
הומלס שובב XDDD
--
כל כך אין מה לעשות בשעות הצהריים האלו שבא לי החשק לעצב את הפורום הזה...אבל רותם העקשן בטח לא יסכים <_<
הוא משתולל עם הקופסא שבו הוא חיי...Originally posted by SimpleDesign@Jun 27 2009, 02:39 PM
XDDDD
הומלס שובב XDDD
--
כל כך אין מה לעשות בשעות הצהריים האלו שבא לי החשק לעצב את הפורום הזה...אבל רותם העקשן בטח לא יסכים <_<
קופסא למקררים...
ε(●̮̮̃•̃)з
O_O
אז השובב רוצה קצת תסומת לב (:
סרט חזק אעשששששששOriginally posted by ~nitay~@Jun 27 2009, 11:10 AM
הנבואה? O:
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
היי חבר'ה
דני עשיתי חתימה לפי המדריך שלך...אני עכשיו מתקין כמה פונטים חדשים שהורדתי O:
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
מגניב! אולי אכין מדריך לאמריקאיות יותר מתקדמות...כמו שאצלי בחתימה עכשיו :unsure:Originally posted by Dark Leo@Jun 27 2009, 03:14 PM
היי חבר'ה
דני עשיתי חתימה לפי המדריך שלך...אני עכשיו מתקין כמה פונטים חדשים שהורדתי O:
העבודה אחלה, אבל התמונה לא משהוOriginally posted by SimpleDesign@Jun 27 2009, 02:45 PM
מגניב! אולי אכין מדריך לאמריקאיות יותר מתקדמות...כמו שאצלי בחתימה עכשיו :unsure:
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
עוד 20 שניות
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
מה לא משהו? ראית איזו מותק היא?! :ph34r:Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 27 2009, 03:22 PM
העבודה אחלה, אבל התמונה לא משהו
מה עוד דקה?Originally posted by SexStyle@Jun 27 2009, 01:54 PM
עוד 20 שניות
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
אתה אוהב פריקיות אה?חחחOriginally posted by SimpleDesign@Jun 27 2009, 12:54 PM
מה לא משהו? ראית איזו מותק היא?! :ph34r:
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
לסוף העולם? ם_םOriginally posted by SexStyle@Jun 27 2009, 03:24 PM
עוד 20 שניות
מה קורה עכשיו?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)