חזרתי...
מה מצב?
חזרתי...
מה מצב?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
תעלה O:Originally posted by פיפלף@Jun 27 2009, 08:44 PM
איך אני אביא לך?
חיים* מחורבינם פשוטכך כל יום אני רב עם ילד במשחק אחד מהכיתה רב עם אמא שלי ואחרי זה עם ילדים במסן בא לי להתאבד פשוט כך!Originally posted by ~nitay~@Jun 27 2009, 08:37 PM
מה?
לול,תחסום ת'ילדים במסן,מצטער אבל זה כל מה שיש לי לעזור לך ^^"Originally posted by IBen@Jun 27 2009, 08:46 PM
חיים* מחורבינם פשוטכך כל יום אני רב עם ילד במשחק אחד מהכיתה רב עם אמא שלי ואחרי זה עם ילדים במסן בא לי להתאבד פשוט כך!
איך יש לי תה קוד להביא לך?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
העלתה בכלל?Originally posted by פיפלף@Jun 27 2009, 08:48 PM
איך יש לי תה קוד להביא לך?
כן
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
אז תביא לי את הכתובת של העמוד[אחרי שהעלתה עליו את התמונה]Originally posted by פיפלף@Jun 27 2009, 08:50 PM
כן
אני מחכה...
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
--------
![]()
<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה!</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי!!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד!!!!</span></span>
-------
![]()
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו!(מימין)</span></span>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל!(משמאל)</span></span>
<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>
סאפ?
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
ניתאי הינהhttp://www.uploadfileyou.com/upload.php
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE]
--------
![]()
-------
![]()
בוקר טוב D:
ε(●̮̮̃•̃)з
אתה מקדים בכמה שעות D:Originally posted by Zuko@Jun 27 2009, 09:14 PM
בוקר טוב D:
אני הוא גיל,
השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)