Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 111
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    היו לך פה שגיאות כתיב...
    אבל בכל הזאת הסיפור עדיין טוב ואני מחכה לפרק הבא :lol:
    אל תקשיב למה שההוא למעלה אמר -_-
    הוא לא מבין כלום! אני חושב שזה טוב מאוד רק תשדדל להמנע משגיאות כתיב B)
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Zapdos@Jun 29 2009, 01:01 PM
    היו לך פה שגיאות כתיב...
    אבל בכל הזאת הסיפור עדיין טוב ואני מחכה לפרק הבא :lol:
    אל תקשיב למה שההוא למעלה אמר -_-
    הוא לא מבין כלום! אני חושב שזה טוב מאוד רק תשדדל להמנע משגיאות כתיב B)
    לא מבין כלום?
    אני מבין די הרבה, רק שתדע שאני מגיב לסיפורים גם בהרבה פורומים אחרים ועוזר להעלות את הרמה שלהם.
    אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר, ואני חושב שmomo מריך את זה, אחרת למה הוא היה מבקש ממני לקרוא את הסיפור ולתקן הערות?
    אני לא בא לפגוע, אבל אני מעיר את ההערות שלי כדי שהוא ישתפר, וזאת לא פעם ראשונה שקורא שפחות מתעמק בפרק לא מסכים עם מה שאני אומר.
    ולmomo, בכל מקרה, עוד בעיה קטנה, אתה מתאר את הפוקימונים די טוב לרוב, אבל חלק מהתאורים קצת חסרים וזה מקשה להין על איזה פוקימון אתה מדבר, כמו של הקרוגאנקים/טוקסיקרוקים ופיפלאפ.
    את פיפלאפ תיארת כפינגוין קטן, ויש כמה פוקימונים שמתאימים לתיאור הזה.

3. משתמש מנוסה
    פרק 3: מיד ליד
    "אז אתה מבין עכשיו פיפ מזה להיות נבחר?" שאלה ויגלי אחרי שהסבירה לפיפ מזה להיות נבחר.
    "אני חושב שכן" אמר פיפ, לפתע קרוגנאק ניכנס אל המשרד של צ'אט.
    "ויגלי מצאנו את קרון, צ'ימצ'אר אחד הודיע לנו שהוא מצא אותו ליד הבית, לקחנו אותו לבדיקות ולצעירנו הוא ללא רוח חיים." אמר הקרוגנאק.
    "אני רוצה שתביא לי את הצ'ימצ'אר הזה לפה, רוב הסיכויים שדרקראי חדר לגוף שלו." אמרה ויגלי.
    "בסדר." אמר הקרוגנאק והלך.
    "טוב פיפ אתה משוחרר, נגיד לך כיגיע הזמן למשימה הראשונה שלך." אמרה ויגלי.
    "ביי" אמר פיפ ויצא מהמשרד של צ'אט, בדרך הוא ניתקל בבאפי הבת של ויגלי.
    "היי תסתכל לאן אתה הולך לפעמים!!" צעקה באפי ונכנסה למשרד של צ'אט, פיפ לא ענה לה הוא רק הביט בה במבט מאוהב.
    "איזה חמודה היא" חשב לעצמו פיפ, ואז הלך אל דלת היציאה מבית ויגליטאף, פיפ יצא מן מבית ויגליטאף והלך לו בעיר כל הפוקימונים פחדו ממנו הם עדיין לא ידעו מה קרה לפיפ, פיפ המשיך ללכת ואז הוא הגיא לאגם ויסקאש, הוא התיישב על הסלע הכחול שבאמצע האגם והחל לעשות יוגה כמו שהוא עושה בכל יום אחרי העבודה שלו.
    מאוחר יותר....
    אל העיר הגיעה פוקימון דמוי קוף בעל להבה בישבנו המכונה צ'ימי, הוא עבר דרך השוק של העיר, צ'ימי זומן אל בית ויגליטאף לחקירה בגלל שהוא מצא את קרון, לפתע צ'ימי ניתקל בחברו הטוב דמוי גור האריה המכונה נקס בעל צבע גוף כחול שחור.
    "מה קורה צ'ימי, מה אתה עושה פה בכלל, אתה לא גר מחוץ לעיר?" שאל נקס
    "זימנו אותי לחקירה בבית ויגליטאף." אמר צ'ימי.
    "מה עשית שקרו לך לחקירה?" שאל נקס.
    "לא יודע, תגיד אתה יודע איפה פיפ נימצא?" שאל צ'ימי.
    "לא, למה אתה שואל על המוזר הזה בכלל." אמר נקס.
    "סתם לא משנה, טוב אני צריך ללכת ביי." אמר צ'ימי ולחץ את ידו של נקס.
    "ביי" אמר נקס, וצ'ימי הלך לו לבית ויגליטאף, נקס המשיך ללכת לפתע הוא פגש האפיני אחת, היא ממש ממהרת.
    "היי פוני את יודעת איפה פיפ?" של נקס.
    "למה אתה שואל, ניראה לי עושה יוגה באגם ויסקאש." אמרה הפוני.
    "את יודעת איפה זה?" שאל נקס.
    "ממש לא." אמרה פוני.
    "טוב ביי." אמר נקס ונתן נשיקה לפוני.
    "ביי" אמרה פוני והמשיכה ללכת, היא הלכה למרכז הריפוי של אימא שלה, לפתע היא נתקלה באיווי אחד.
    "סליחה, אתה יודע איפה זה אגם ויסקאש?" שאלה פוני.
    "כן, אתה רוצה שאני אקח אותך לשם?" שאל האיווי.
    "לא תודה, אבל בגלל שעזרתה לי כך ממני את החטיף הזה במתנה ממני." אמר פוני והושיטה לאיווי את החטיף, כאשר הוא לכך ממנה את החטיף פוני נתנה לו מן לחיצת יד.
    "טוב תודה ולהתראות." אמרה פוני, לפתע האיווי הרגיש דחף ללכת לאגם ויסקאש, הוא התחיל ללכת ולפתע עיניו זהרו בצורה מזורה.

"נו מתי צריך כבר להגיע הצ'ימצ'אר הזה." אמרה ויגלי לצ'אט.
    "אני חושב שהוא מפחד לבוא הנה, ניראה לי שדארקראי באמת בגוף שלו." אמר צ'אט, לפתע נשמע דפיקה בדלת.
    "היכנס צ'ימצ'אר." אמרה ויגלי, צ'ימי נכנס אל תוך המשרד של ויגלי "שמי הוא צ'ימי לא צ'ימצ'אר." אמר צ'ימי והתיישב ליד ויגלי וצ'אט.
    "אז למה קראתם לי לבוא לפה." של צ'ימי.
    "תקשיב צ'ימי אתה מצאתה את קרון, ועל פי מה שכנראה שמעתה דארקראי והוא השתלט על הפוקימון שמצאתה, כנראה שהוא ניכנס לגוף שלך, כל על פי מה שאמרו לי השומרים מאתה אותו עוד שהוא נשם וברגע שנגעת בו הוא מת." אמרה ויגלי.
    "איזה שטות את מדברת." התפרץ צ'ימי.
    "אז בוא ניראה עם זה שטות או שזו המציאות, הינה אבן הכנף אם האבן תהפוך לשחורה ברגע שתשם עליה את היד דארקראי נימצא בגוף שלך, רק תניח אליה את היד שלך וניראה." אמרה ויגלי והוציא את האבן מהמגירה שלה, צ'ימי התחיל לרעוד מרוב פחד ושלח את ידו באטיות אל האבן.

איווי המשיך ללכת הוא עבר דרך היער ואז הוא הגיע אל גם ויסקאש, הוא התחיל ללכת על השביל שמוביל את האבן שעליה פיפ יושב, איווי התקרב, לפתע פיפ פקח את עיניו.
    "היי ווי מה אתה עושה פה, גם אתה באתה לעשות יוגה?" שאל פיפ.
    "לא, תגיד פיפ אתה הנבחר של פוקימוני המים?" שאל ווי.
    "כן, עכשיו אני המנהיג של סוג המים." אמר פיפ.
    "אז הגיע הסוף שלך." אמר ווי ודחף את פיפ על הרצפה, לפתע עיניו של ווי הפוכות אדומות ואז הוא מתחיל לזהור, והוא משתנה לאמבראון עצבני במיוחד.
    "איך התפתחת ביום לאמבראון?" שאל פיפ שהיה על הצפה והיה בהלם.
    "כי אני דארקראי, אני יכול לעשות כל מה שאני רוצה, עכשיו אני הולך להרוג אותך, וברגע שאתה תמות כל פוקימוני המים ייעלמו מהעולם." אמר ווי ולפתע היד שלו זהרה ושיתנה את הצבע, לצבע כחול.
    "עכשיו היד שלי תחדור אל הגוף שלך ותעצור את פעילות הלב שלך." אמר ווי והתחיל לצחקק.

4. משתמש מנוסה
    פרק טוב!
    מעניין ומותח!
    רת תשים לב לשגיעות הכתיב..
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:green\'>קרדיט לאליאב</span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

5. משתמש מנוסה
    תיאור הפוקימונים לוקה בחסר וקשה לזהות אותם, ובכלל התיאורים ממש גרועים.
    אתה עובר יותר מדי ממקום למקום, זה לא סרט.
    אם אתה רוצה לתאר דברים שקורים בשני מקומות יש שלוש אפשרויות.
    1) לספר על כמה פרקים את כל מה שקרה במקום א&#39; ואז לספר בכמה פרקים את כל מה שקרה במקום ב&#39;.
    2) לחלק את הפרק לשני חלקים
    3)להוריד חלקים פחות חשובים, ולהזכיר אותם רק כשהם מקבלים משמעות רצינית.
    למשל: דארקראי עומד לחסל את פיפלאפ, ואז שינקס מגיע ומחמשל אותו.
    דארקאי המופתע שואל אתשינקס מה הוא עושה פה, ואז שינקס מספר לו על המפגש על צימצאר.
    וזאת סתם דוגמה, שלא בהכרך הגיונית לפי הסיפור שלך.
    6/10, יש שיפור, אבל עדיין יש הרבה לאן לשאוף

6. משתמש מנוסה
    סיפור טוב ואהבתי את התמונות בסוף הפרק..

7. סקסי כזה שיערות בחזה
    שם: פתח תקווה
    פרק 2 ו-3 שני פרקים טובים, בפרק 2 יש שגיאות כתיב רבות ושלוש זה דיי משתפר.
    היתי ממליץ לך לפני שאתה שולח כול פרק תקרא אותו אתה לראות אם יש שגיאות ותעשה תיקונים...

קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik

8. משתמש מנוסה
    פרק 4: יכולות מיוחדות
    ידו של צ&#39;ימי התקרבה במהירות אל האבן הלבנה, ולפתע הוא הניח את היד שלו על האבן, האבן החלה לשנות את צבעה ולא היה ברור למה היא משתנה, לפתע הלבן הפך לזהב, ויגלי צ&#39;אט וצ&#39;ימי היו פעורי פה.
    "צ&#39;ימי ידעת שאתה ניבחר?" שאלה ויגלי.
    "ממש לא." אמר צ&#39;ימי.
    "איפה נימצא עכשיו את פיפ ,לא שאלנו אותו איפה הוא גר." אמרה ויגלי

ידו של האמבראון התקרבה במהירות אל גופו של פיפ המבוהל, לפתע פיפ עצם את עיניו ומגופו יצא בועה ענקית ומוזרה שעטפה את כל הגוף שלו.
    היד של אמבראון לפתע התעקמה וניפצע חזק בגלל בועת המגן שנוצרה, לפתע פיפ פקח את עיניו הוא כבר חושב שהוא מת, לפתע הוא רואה את אמבראון לידו והיד שאיתה הוא עמד לתקוף פצוע.
    "איך אתה שולט ביכולות המיוחדות שלך, הריי אתה גילתה שאתה נבחר רק לפני כמה שעות." אמר אמבראון.
    "טוב עכשיו אני הולך להעיף אותך מכאן בעזרת הכוחות שלי." אמר פיפ שרכש ביטחון, לפתע הוא קפץ והרים את ידיו לגובה ואז תקף באקדח מים שהחל להסתובב בצורה מוזרה והפך למערבות חזקה מאוד.
    "ביי ביי דארקראי&#33;&#33;" אמר פיפ בכעס וזרק את המערבולת על אמבראון, המערבולת פגע באמבראון הפצוע ושאבה אותו עליה, המערבולת נכנסה אל תוך האגם והטביע את אמבראון, פיפ התחיל לרוץ במהירות אל השביל שמוביל את היער, לפתע אמבראון יצא מהאגם.
    "כבר את בורח פיפ, לא גמרנו את הקרב שלנו." אמר אמבראון, לפתע פיפ תקף באקדח מים שפגע באמבראון והפכה לרשת, פיפ איגרף את ידו, לפתע הרשת החלה ללחוץ על גופו של אמבראון ולאט לאט התחילו להופיע על גופו סימנים כחולים.
    "שחרר אותי בבקשה&#33;&#33;" צעק אמבראון.
    "לא אני לא אשחרר אותך דארקראי עד שתשתחרר מגופו של ווי." אמר פיפ.
    "אוי גם כן אתה והיכולות המיוחדות שלך." אמר אמבראון, לפתע גופו של אמבראון התחיל לרעוד ואז הוא התעלף, פיפ רץ עליו במהירות והתחיל להשפריץ עליו מים כדי שיתעורר, ווי לא הגיב.
    לפתע הסלע שעליו פיפ ווי היו התחיל לרעוד ולפתע נוצר חור מוזר באמצע הסלע, פיפ רץ עליו במהירות, הוא הביט לראות מה יש בתוכו ולפתע הוא ראה שמגיעה ממנו אור מוזר, הוא קפץ אל תוך הבור וראה שהוא לא עמוק כל כך, לפתע הוא ראה אור מוזר שמגיע מהרצפה ולא הבין מה הוא בדיוק, לפתע פיפ שמע רעש מוזר הוא הביט אל המקום שמימנו הוא נכנס, לפתע אבן ענקית חסמה את הכניסה.
    "אוי לא&#33;&#33;." צעק פיפ ולפתע התחיל לתקוף באקדח מים אבל האבן לא זזה, פיפ התחיל להסתובב במערה בבור הקטן עד שלפתע פיפ הוא ראה מן שער שיוצא ממנו מלא אור בצבעים, פיפ התחיל ללכת לכיוון האור.
    "לא הייתי נכנס לשם במקומך." אמר פוקימון אחד שעמד באזור אפל בבור, פיפ הביט כדי לראות מי זה אבל הוא ראה רק צללית מוזרה בגלל החושך, פיפ התחיל להתקרב אל הפוקימון.
    "עצור לא כדי לך להתקרב עלי, תישאר שם, אם אתה רוצה לצאת מפה כדי לך לנסות להשתמש ביכולות המיוחדות שלך." אמר הפוקימון.
    "יכולות מיוחדות?" שאל פיפ.
    "אני יודע שאתה הנבחר, וכל נחבר יכול להשתמש בכל המתקפות של פוקימוני המים יכולים לתקוף בהם." אמר הפוקימון.
    "צודק, כדי שאני אנסה לתקוף בסילון אקווה." אמר פיפ, הוא התחיל לתקוף באקדח מים ולנסות לשלב את המתקפה עם הגוף שלו ולקפוץ, לפתע הוא הצליח לתקוף בסילון האקווה והצליח לשבור את האבן ולצאת מהבור.
    פיפ קפץ בחזרה אל תוך הבור, הוא חפש את הפוקימון שעזר לו לצאת מהבור.
    " היי איפה אתה, אני רוצה לעזור לך לצאת מהבור." צעק פיפ והמשיך לחפש.
    "אני כאן." צעק הפוקימון, פיפ רץ לעברו במהירות, היא התחיל להתקרב עליו.
    "עצור, אני לא רוצה לצאת מהבור אבל כך את הביצה הזו איתך ותשמור עליה." אמר הפוקימון והושיט את הביצה אל פיפ.
    פיפ הביט על ידיו של הפוקימון רואה שני ידיים גדולות וכחולות, פיפ התקרב אל הפוקימון ולקח את הביצה, צבעה היה כחול והיו עליה נקודות לבנות.
    פיפ רץ במהירות לכיוון היציאה ותקף הסילון אקווה, בעזרתו הוא יצא שוב מהבור וחזר אל הסלע, ווי עדיין, פיפ הניח את הביצה על הסלע.
    "נו באמת מה אני העשה עם הביצה הזו עכשיו?" חשב פיפ לעצמו, לפתע הביצה החלה לזוז בצורה מוזרה, לפתע צ&#39;ימי רץ לעברו של פיפ.
    "היי אתה פיפ?" שאל צ&#39;ימי.
    "כן למה אתה שואל." אמר פיפ.
    "ויגלי אמרה לי חפש אותך כי היא רצתה לומר לך שהיא מצאה את הנבחר השני." אמר צ&#39;ימי.
    "מי זה?" שאל פיפ בהתרגשות.
    "אני." אמר צ&#39;ימי וחייך חיוך גדול, לפתע הביצה התחילה לזהור ופיפ וצ&#39;ימי נבהלו מהאור שיצא ממנה.

9. משתמש מנוסה
    מעניין&#33;
    מעניין מיהו הפוקימון שיוצא מהביצה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>בברכה ירין</span></span>
    --------

<span style=\'color:purple\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>קרדיט ענק לרומה&#33;</span></span>

<span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>פרשתי&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>כנראה לתמיד&#33;&#33;&#33;&#33;</span></span>
    -------

<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תודה ענקית על הפייק לmamoswine ולמפעל שלו&#33;(מימין)</span></span>
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>ותודה ענקית על השילוב של קיבוצניק מתוסכל&#33;(משמאל)</span></span>
    <span style=\'color:orange\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני שום סוג??</span></span>

10. משתמש מנוסה
    מזה אין בקושי תגובות בסיפור, מחר אני אפרסם עוד שני פרקים אם לא יהיו לפחות 5 תגובות לשני הפרקים אני מפסיק לכתוב את הסיפור.

11. משתמש מנוסה
    למה?
    זה ממש מעניין&#33;
    אתה יודע שזה פורום יבש...
    חבל זה מותח מאוד&#33;
    --------

-------

12. משתמש מנוסה
    שם: יואב
    מה להפסיק? חבל, סיפור מעניין.
    הFC שלי בפנינה: 2880-8534-1933
    הFC שלי בלבן: 3739-9393-5029

13. משתמש מנוסה

עריכה

יש לי מחשב דפוק אז סליחה על ההודעה המשולשת

14. משתמש מנוסה

עריכה

שוב סליחה על ההודעה המשולשת
    יש לי מחשב דפוק

15. משתמש מנוסה
    טוב היום בשעה 12 בלילה יפורסמו שני פרקים, זה יהיה סוג של ספיישל מיוחד.
    אני מכווה שיהיו לפחות 5 תגובות על הפרקים או יותר.

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •